| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]() |
peltek söylenen tiki tribi... severim tikileri David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #2 |
| Cezalı Üye Kemalistler
Teşekkür etti: 394
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:3605 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben sevmem |
|
| | #3 |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.647
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:20639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim çok kullandıım kelimeler arasındadır ![]() sık sık oha felan olurum
Konu AяiηηA tarafından (03-08-08 Saat 22:51 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | HANNİBAL (24-08-08) |
| | #4 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 4.637
Forum Gücü: 111 Forum Puanı:38778 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | avrupa yakasındaki selin tiplemesiyle lugatımıza girdiğini düşündüğüm yada o rolle yaygınlaşan kendisi bile ne olduğunu bilemeyenlerin kullandığı cümle |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 769
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:18363 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | saçma bir söylem. " Biz büyüdük ve kirlendi dünya " ..Tohumunda ayrilik varsa askin Mahsulü gözyasidir.. ".. Sözler toz pempeydi Susmalar uçuk mavi .." |
|
| | #6 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.139
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nefret ederim ve hiç bir arkadasım söylemiyor bu salak cümleyi Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 598
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:2935 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yapmacık
K£NDiM£ SaRıLıR DoNaRıM..!! B£B£ĞİMD£N ÖNC£ VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!! ![]() |
|
| | #8 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.104
Forum Gücü: 73 Forum Puanı:21906 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | oha falan nasıl olunur biri resmli olarak qöstersn BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş Nasyonel Sosyalizm ![]() |
|
| | #9 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 152
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:761 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sasırmanın baska bir bicimde söyLenmesi Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın. Ve zaten genellikle o daha az sever seni, Senin o'nu sevdiğinden. ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | HANNİBAL (24-08-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |