| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]() | Öhöm Öhöm Genç Kuvvet Fm artık hizmetinizde ![]() açılışımızıda yapalım![]() http://site.mynet.com/genckuvvet/![]() artık canlı canlı hareketli müziklerle ismimize yakışır bi şekilde karşınızdayız![]() şuan yayındayız hepinizi bekleriz efendim Ne Mutlu Türküm Diyene Konu Pamuk* tarafından (17-08-08 Saat 18:46 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | _buse_ (31-08-08) |
| | #2 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.108
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:11924 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kimse dinlemek istemiyor herhalde
Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 228
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4717 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok güzel bir site olmuş emeği geçen herkese teşekkürler
Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Pamuk* (17-08-08) |
| | #4 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.425
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:18170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ya gercekten güzeld e ben eklentileri indirdim kurdum falan ses gelmedi :( Birisi ordan beceriksiz sende mi dedi )STREAM IS NOT AVAILABLE The stream is currently not available. Genç Kuvvet www.zamansiz.com Genç Kuvvet Grubu Online Radyosu Please try again later. Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #6 |
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:11924 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
radyo açık herkesi bekliyos Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #7 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.323
Forum Gücü: 434 Forum Puanı:181403 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı olsun ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #8 |
eee hadi kimseler gelmeyecekmi radyomusa
Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #9 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.599
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:17400 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben gelecem ama gelemedim bi türlü..hayırlı olsun bu arada site güzel ama radyoya giremiyorum.. (: Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey! Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi? Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar; Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi? MEHMET AKİF ERSOY |
|
| | #10 |
yayındayım dinlemek isteyenlere duyurulur su anda sadece djlik ama daha sonra tam bir radyo programı tadında olcak Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #11 |
ama neden kimse gelmiyor ![]() /|\ ./\. Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #13 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 246
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok güzel olmuş ... Warlıqınla mı başlıyorum güne yoqsa yoqluğunla mı ? Adını duymak yetiyorsa bu kalbin alvlenmesine... O zaman warsın diyorum her saniye. |
|
| | #14 |
bi ban bağlatım koptu arkdaşlar özür dilerim herkesten ama şimdi yaındayım Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #15 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 246
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o kadar gaz verdik bağlantı gitti. Warlıqınla mı başlıyorum güne yoqsa yoqluğunla mı ? Adını duymak yetiyorsa bu kalbin alvlenmesine... O zaman warsın diyorum her saniye. |
|
| | #16 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 176
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1699 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 10dk den sonra direk ctrl+w yaptım ya hepsi calıyo,yada salak salak tipler |
|
| | #17 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.158
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben girdim arkadaşlar yayına azcık takılıcam hepsi falanda pek sevmem Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
|
| | #18 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 275
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:5511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayırlı olsun. ![]() 1905'den Sonsuza Kadar Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı Hedef : ŞükrüSaraçoğlu |
|
| | #19 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 538
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:3320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yavv radyo bende çalmıyor...=( Sana uzanacak kadar boyum yok Allahım... Burası TÜRKİYE Konuşamıyorum Özgürce... |
|
| | #20 | |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.928
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82189 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Heeytt Yavrum Benım Kurallarınızı Yesınler ![]() ![]() Alıntı:
![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |