Konu Seçenekleri
Eski 17-08-08, 18:42 Çevrimdışı   #1
Doçent
Genç Kuvvet

Pamuk* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.751
Teşekkür etti: 1.108
RepForum Gücü: 35
Forum Puanı:11924
Pamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Öhöm Öhöm Genç Kuvvet Fm artık hizmetinizde

açılışımızıda yapalım

http://site.mynet.com/genckuvvet/

artık canlı canlı hareketli müziklerle ismimize yakışır bi şekilde karşınızdayız

şuan yayındayız hepinizi bekleriz efendim

Ne Mutlu Türküm Diyene

Konu Pamuk* tarafından (17-08-08 Saat 18:46 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden:
_buse_ (31-08-08)
Eski 17-08-08, 18:51 Çevrimdışı   #2
Doçent
Genç Kuvvet

Pamuk* - ait Avatar
Pamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
kimse dinlemek istemiyor herhalde

Ne Mutlu Türküm Diyene
Eski 17-08-08, 18:52 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

serhan89 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.120
Teşekkür etti: 228
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:4717
serhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
çok güzel bir site olmuş emeği geçen herkese teşekkürler

Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun
Mesaja teşekkür eden:
Pamuk* (17-08-08)
Eski 17-08-08, 19:56 Çevrimdışı   #4
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.661
Teşekkür etti: 1.425
RepForum Gücü: 50
Forum Puanı:18170
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ya gercekten güzeld e ben eklentileri indirdim kurdum falan ses gelmedi :(

Birisi ordan beceriksiz sende mi dedi )

STREAM IS NOT AVAILABLE

The stream is currently not available.

Genç Kuvvet
www.zamansiz.com Genç Kuvvet Grubu Online Radyosu

Please try again later.

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...
Mesaja teşekkür eden:
Pamuk* (17-08-08)
Eski 17-08-08, 20:01 Çevrimdışı   #5
Stajyer
Huzur Pınarı

Patriotic - ait Avatar
Genel Mesajlar: 138
Teşekkür etti: 59
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:1208
Patriotic üç beş tanıdığı olmuşPatriotic üç beş tanıdığı olmuşPatriotic üç beş tanıdığı olmuşPatriotic üç beş tanıdığı olmuşPatriotic üç beş tanıdığı olmuşPatriotic üç beş tanıdığı olmuşPatriotic üç beş tanıdığı olmuşPatriotic üç beş tanıdığı olmuşPatriotic üç beş tanıdığı olmuş
güzel olmuş

Onca mazlumun gönülden kopan ahları elbet indirir bir gün tepenizden lanetullahI
Mesaja teşekkür eden:
Pamuk* (17-08-08)
Eski 17-08-08, 20:08 Çevrimdışı   #6
Doçent
Genç Kuvvet

Pamuk* - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
radyo açık
herkesi bekliyos

Ne Mutlu Türküm Diyene
Eski 17-08-08, 20:08 Çevrimdışı   #7
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.950
Teşekkür etti: 15.323
RepForum Gücü: 434
Forum Puanı:181403
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Hayırlı olsun

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden:
Pamuk* (17-08-08)
Eski 17-08-08, 20:12 Çevrimdışı   #8
Doçent
Genç Kuvvet

Pamuk* - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
eee hadi kimseler gelmeyecekmi radyomusa

Ne Mutlu Türküm Diyene
Eski 17-08-08, 20:27 Çevrimdışı   #9
Doçent

ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.187
Teşekkür etti: 3.599
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:17400
ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ben gelecem ama gelemedim bi türlü..hayırlı olsun bu arada site güzel ama radyoya giremiyorum.. (:

Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey!
Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi?
Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar;
Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi?

MEHMET AKİF ERSOY

Mesaja teşekkür eden:
Pamuk* (17-08-08)
Eski 17-08-08, 20:40 Çevrimdışı   #10
Doçent
Genç Kuvvet

Pamuk* - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
yayındayım
dinlemek isteyenlere duyurulur
su anda sadece djlik ama daha sonra tam bir radyo programı tadında olcak

Ne Mutlu Türküm Diyene
Eski 17-08-08, 20:43 Çevrimdışı   #11
Doçent
Genç Kuvvet

Pamuk* - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
ama neden kimse gelmiyor

/|\
./\.

Ne Mutlu Türküm Diyene
Eski 17-08-08, 20:43 Çevrimdışı   #12
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.951
Teşekkür etti: 3.119
RepForum Gücü: 210
Forum Puanı:90041
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Mesaja teşekkür eden:
Pamuk* (17-08-08)
Eski 17-08-08, 20:53 Çevrimdışı   #13
Yard. Doçent

Sp@vVn - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.361
Teşekkür etti: 246
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:2915
Sp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
çok güzel olmuş ...

Warlıqınla mı başlıyorum güne yoqsa yoqluğunla mı ?
Adını duymak yetiyorsa bu kalbin alvlenmesine...

O zaman warsın diyorum her saniye.
Mesaja teşekkür eden:
Pamuk* (17-08-08)
Eski 17-08-08, 21:16 Çevrimdışı   #14
Doçent
Genç Kuvvet

Pamuk* - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
bi ban bağlatım koptu arkdaşlar özür dilerim herkesten
ama şimdi yaındayım

Ne Mutlu Türküm Diyene
Eski 17-08-08, 21:17 Çevrimdışı   #15
Yard. Doçent

Sp@vVn - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.361
Teşekkür etti: 246
Forum Puanı:2915
Sp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
o kadar gaz verdik bağlantı gitti.

Warlıqınla mı başlıyorum güne yoqsa yoqluğunla mı ?
Adını duymak yetiyorsa bu kalbin alvlenmesine...

O zaman warsın diyorum her saniye.
Eski 17-08-08, 22:22 Çevrimdışı   #16
Öğretim üyesi
Kemalistler

MatchsticK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.197
Teşekkür etti: 176
Forum Puanı:1699
MatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
10dk den sonra direk ctrl+w yaptım ya hepsi calıyo,yada salak salak tipler

Yönümü bulandıran sahte kılavuza sordum dumur buldum !
Eski 18-08-08, 13:48 Çevrimdışı   #17
Haftanın Moderatörü

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.430
Teşekkür etti: 4.158
RepForum Gücü: 68
Forum Puanı:18371
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ben girdim arkadaşlar yayına azcık takılıcam hepsi falanda pek sevmem

Aslanlar sahada tribünler ayakta
90 dakika taraftar arkanda
Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda
Şampiyon olunca coşalım çılgınca
Eski 18-08-08, 13:51 Çevrimdışı   #18
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

KandemiR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.611
Teşekkür etti: 275
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:5511
KandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
hayırlı olsun.

1905'den Sonsuza Kadar

Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı

Hedef : ŞükrüSaraçoğlu

Eski 18-08-08, 13:53 Çevrimdışı   #19
Doçent
Kemalistler

вєαяqє - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.331
Teşekkür etti: 538
RepForum Gücü: 24
Forum Puanı:3320
вєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
yavv radyo bende çalmıyor...=(

Sana uzanacak kadar boyum yok Allahım...

Burası TÜRKİYE Konuşamıyorum Özgürce...
Eski 18-08-08, 14:01 Çevrimdışı   #20
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.729
Teşekkür etti: 1.928
RepForum Gücü: 207
Forum Puanı:82189
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Heeytt Yavrum Benım Kurallarınızı Yesınler
Alıntı:
<==Radyomuz Kuralları==>

1. Radyomuzda sohbete katılmak istiyorsanız kendinize Rumuz almalısınız.
2. Sohbet ederken küfür etmek, argo kelimeler kullanmak, kaba davranmak yasaktır.
3. Türkçe olmayan rumuzlar Radyomuzda kesinlikle kullanılmayacaktır.
4. Sohbet esnasında Türkçe dışında bir dil kesinlikle kullanılmayacaktır.
5. Dini ve Milli değerler üzerinde tartışma yaratacak konular üstünde münakaşaya girmek yasaktır.
6. Site admini(yönetici) yada yetki verilmiş kişiler dışında herhangi bir reklam yapılması yasaktır.
7. Yayında olan sunucunun kullandığı renk dışında bir renk seçmelisiniz.
8. Sunucu dışındaki herkes için büyük harf kullanmak yasaktır.
9. Sunucunun yayın içeriğine müdahale, sunucu tarafından yayından uzaklaştırılma sebebi olarak görülebilir.
10. Özel sohbet genelde kapalı kalacaktır. Özeli açmak adminlerin insiyatifindedir.
11. Msn adresi veya telefon numarası vermek kesinlikle yasaktır.
12. Gast ve Guest girişli dinleyicilerimiz sohbete eşlik edemeyecek ve sadece dinleyebileceklerdir.
13. Sohbete katılmak için Üye olmak gereklidir. Üye Olmak için TIKLAYIN
14. Sohbet kurallarına uymayan arkadaşlara ban atılacak ve banın açılması konusunda hiçbir teklif kabul edilmeyecektir.

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Gülünç Olmaya Başladı Burası (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:

Konu Seçenekleri