| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Okan Bayülgen`in en iyi programı sizce hangisidir ? | |||
| Haber Makinası | | 0 | 0% |
| Herkes Bunu Konuşuyor | | 1 | 2,38% |
| Televizyon Makinası | | 16 | 38,10% |
| Televizyon Çocuğu | | 3 | 7,14% |
| Zaga | | 20 | 47,62% |
| Gece Kuşu | | 0 | 0% |
| İlgilenmiyorum / Fikrim yok | | 10 | 23,81% |
| Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Okan Bayülgen`in en iyi programı sizce hangisidir ? Okan Bayülgen`in en iyi programı sizce hangisidir ? derin.. ![]() bugünlerde yeni hobim seni üzmek, kendini buna alıştır zorum artık ![]() |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.314
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:20169 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | televizyon cocugu efsane herşey onla başladı ''off kocakafalı dünya'' |
|
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.119
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bizler sadizmi seviyoruz o yuzden okan bayülgen bu kadar tiraj yaptı medyada ve hayatımızda İlgilenmiyorum / Fikrim yok ...
GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #4 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.640
Forum Gücü: 77 Forum Puanı:31155 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yayına erkek bağlamayıp feminizmi sonuna kadar destekleyip telefonla bağlananları önemsiz birer kişi olarak görüp hakaret edercesine tavır sergileyen bu adamın hiç bir programı iyi değil... ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #5 |
Teşekkür etti: 3.809
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:73320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zaga Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Sönmüyor Ateşimiz.. Ama Alev Alev de Yanmıyor.. Ayrılık Zor Ama.. Beraberken de Olmuyor.. : )) |
|
| | #6 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 9.850
Forum Gücü: 135 Forum Puanı:48765 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #7 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.997
Forum Gücü: 176 Forum Puanı:61755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Televizyon Makinası ve Zaga Yorgun... |
|
| | #8 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.604
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88296 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zaga + Makina ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
|
| | #9 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.880
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:5566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gece kuşunda hiç hawalarda deildi!sonradan bozdu! yer yer gereksiz gündem insanları cıksada makinanın geniş bir içerigi wardı! YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM... |
|
| | #10 | |
Teşekkür etti: 3.119
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM | |
|
| | #12 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.452
Forum Gücü: 151 Forum Puanı:59252 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilk zamanlarini bildigim halde makina ve zaga diyorum
|
|
| | #13 |
Teşekkür etti: 3.032
Forum Gücü: 85 Forum Puanı:29966 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiç sevmiyorum şu bayülgeni ama zaga güzeldi...
![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| | #14 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | Hepsi |
|
| | #15 | |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 139
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:2000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Hosgeldin Melegim!! 12 кαѕιм... ![]() | |
|
| | #16 |
| Öğretim üyesi Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 201
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:7818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hiç bir programı iyi değildi ve olamazda. Seviyesini her yerde çekinmeden gösterebilen birinden nasıl iyi bir program çıkabilir ki.. Bediüzzaman sünnet olan sarığı için başını verirken, Ben farz olan örtüm için hayatımı versem AZDIR!! Ben annemin kızıyım; harbiyim, yalan bilmem. Kalbim oyuncak değil, hiç kimseye Eğilmem! |
|
| | #17 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.647
Forum Gücü: 122 Forum Puanı:47969 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yumuşak g "hepsi" |
|
| | #18 |
| Rektör Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 6.704
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:33294 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben kendimi bildim bileli Okan'ın bütün programlarını izlerim ![]() Belki de bu uykusuz kalabilme özelliğim Okan'dan geliyordur ![]() "*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*" |
|
| | #19 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 442
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:825 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hepsi birbirinden mükemmeldi ama Makina bambaşkaydı Hürriyet Hepimize Yetmiyor , Hürriyet Hepimize Yetebilir ! SAVAŞSIZ BİR DÜNYA !!! "Allah'ı ararsan gönlünde ara Mekke'de , Kudüs'te Hac'da değil" Yunus Emre |
|
| | #20 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 538
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:3320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tv makinesi Sana uzanacak kadar boyum yok Allahım... Burası TÜRKİYE Konuşamıyorum Özgürce... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |