| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Okul hayatınız boyunca en çok hangi derslerden nefret ederdiniz? | |||
| Matematik | | 14 | 28,57% |
| Fizik | | 7 | 14,29% |
| Kimya | | 6 | 12,24% |
| Coğrafya | | 2 | 4,08% |
| Tarih | | 4 | 8,16% |
| Biyoloji | | 0 | 0% |
| Resim | | 2 | 4,08% |
| Edebiyat | | 2 | 4,08% |
| İngilizce | | 6 | 12,24% |
| Beden Eğitimi | | 2 | 4,08% |
| Diğer.. | | 4 | 8,16% |
| Oylayanlar: 49. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Kemalistler ![]() | Okul hayatınız boyunca en çok hangi derslerden nefret ederdiniz?
Okul hayatınız boyunca en çok hangi derslerden nefret ederdiniz?
Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. İnsanların yaptığı sahteparalar kadar paraların yaptığı sahte insanlar vardır. Gecenin Kara Pelerini Herkesi Aynı Şekilde Örter. |
|
| | #2 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 588
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1664 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fizik ![]() nefret ne kelime fiziğe karşı duygularımı anlatmakta nefret kelimesi az kalır ![]() neyse tmyi secince 2 yıldır fiziğin f'siyle ilgilenmiyorum zamanı bir kenara atsak isimlerimizi unutsak çığlık çığlık karanlıklarda ışıkları hiç yakmasak..(: |
|
| | #3 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.097
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:33477 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Matematikten nefret edioRm . ![]() - Aşkın ve Herşeyin "G" Hali (= , Gökyüzü gibi birşey bu çocukluk / Hiçbir yere gitmiyor... |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 1.173
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:27735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Coğrafya ![]() İnqilizceyi sevmezdm ama ßran$ım oLdu DİLCİ oLdm ... .. . uA Pamukkale !! " Esra'm " !! PoseidoN Galatasaray Terbiyesi.. |
|
| | #5 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | beden ![]() giyinmek hep çok zor gelmiştir biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() |
|
| | #6 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.104
Forum Gücü: 73 Forum Puanı:21906 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kısaca sayısal dersler BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş Nasyonel Sosyalizm ![]() |
|
| | #7 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.172
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26868 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Trafik Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım.. |
|
| | #8 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.933
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:43182 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | matematiiikkkk =) Allahın emri yaa hep 1 :S Ödümüz patlıyor acı çekmekten! Oysa; Biraz da acıdır, Aşkın mayası. Kaçınamazsın!.. |
|
| | #9 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 704
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
allahım kimya dan nefret ediyorum ama sayısal seçmek zorundayım belalım bnm kimya:(
....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| | #10 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.809
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:73320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kimya Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Sönmüyor Ateşimiz.. Ama Alev Alev de Yanmıyor.. Ayrılık Zor Ama.. Beraberken de Olmuyor.. : )) |
|
| | #11 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.314
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:20169 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | severdim hepsinide resime sinir olurdum abidik gubidik şeyler yaptırırlardı ''off kocakafalı dünya'' |
|
| | #12 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 139
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:2000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | fizikten pek haz etmezdim Hosgeldin Melegim!! 12 кαѕιм... ![]() |
|
| | #13 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 868
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4087 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
okuldaki edebiyyati hic sevmezdim
Geldi bir gun hayatima.... Sesimi tek o duydu karanlikta.... Elimi tutup cekti o anda... Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim 1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade ![]() Doctors & Others |
|
| | #14 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.386
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:42368 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fizik ![]() Hic sevmezdim.. Anlamazdim da, nasil gectim ben de bilmiyorum.. . . . . ![]() . . "Daha güçlü, daha sakin Daha mutlu, daha suskun.. Daha olgun, daha kırgın Daha yalnız, daha yorgun." |
|
| | #15 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
matamatikten nefret ediyorum
Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| | #16 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 606
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fizik-Geometri Herşey Bir Rüya Olsa Unutarak Uyansam... >>>Öss<<< |
|
| | #17 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 4
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:10 ![]() ![]() |
Kesinlikle Metematik, Bitürlü Aklimda Kalamayan Sacma Sapan Formüller Isleri Gücleri Yok Adamlar Bunlarami Kafa Yormuslar Derdim Sarki Sözleri Daha Cabuk Aklimda Kalio, Onlarida Sarki Gibi mi Okusam ne?? Derdim Bilmeyen ve bilmedigini bilen, çocuktur; Ona ögretin! Bilen ve bildigini bilmeyen, uykudadir; Onu uyandirin! Bilmeyen ve bilmedigini bilmeyen, aptaldir; Ondan sakinin! |
|
| | #18 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 784
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | matamatik tabiki de kendisinden nefret edirim ama hala başımda bela... .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| | #19 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.464
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:14511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İngilizce |
|
| | #20 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 31
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:85 ![]() ![]() |
ingilisceden nefret ediyorum....ingilizce sınavının olduğu gün hasta oluyorum yaniiii
İstemem söyleme bir tek kelime Sen de eller gibi adımı unut Değmesin artık hiç elin elime Sar yeni aşkını benim yerime Sen de eller gibi adımı unut... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |