| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Figüranlar ![]() |
Kişiler ve Yayınevi: Birun Kültür Sanat Yayıncılık (44) Münib Engin Noyan (Yazar) (8) Aşk Düşünce Yollara... %20 Aşk Düşünce Yollara... Münib Engin Noyan "Hayat dediğin, deli oğlan, zahirde ve batında birbiri ardınca açılıp duram kapılardan ibarettir. Hepsinin de sahibi ve açanı Hak Te'ala'dır, celle celaluhu. Zahiri kapıların anahtarlarını kendi arar bulursun ömrün boyunca. Gücünün yettiğini, azmini ve gayretini seferber ve dahi katık edip kendin açarsın. Kimi küçük bir odaya çıkarır seni, kimi uzun bir sofaya, kimi alabildiğine geniş, ferah bir avluya. Hayat köşkünün mekanlarıdır bunlar. Kimine fazla büyük gelir, kimine iyice dar. Kimi kapı da vardır ki, deli oğlan, onu açınca karşısına bir köprü çıkar. Bu köprü hayat yolunun üzerindeki sayısız ve de çoğu dipsiz uçurumu, bi iznillah, aşmaya yarar. Kimi bu kapıyı açınca pek bir korkar. Hem de öyle korkar ki, onu açtığı gibi hemen kapatır. Kimi de nimet, ikram bilir bulduğu köprüyü, Yaradan'a, celle celaluhu, sığınıp üzerinden geçer. (münib engin noyanin cok degerli bi kitabi,yaklasik bir bucuk günde okudum. hala etkisindeyim.bu kitabin devaminida bekliyorum.yorum dahi yapamiyorum okumak gerek mutlaka...hayatimda cok önemli bir yeri oldu bu kitabin...tavsiye ederimm..
![]() ---جديد نانسي عجرم بتفكر في ايه--- FiGÜRANLAR... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Yσкє∂!¢! (17-07-08) |
| | #2 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.139
Forum Gücü: 98 Forum Puanı:36663 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | peg sevmem bu tür romanları ama teşekkürler Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| Mesaja teşekkür eden: | samira_prensess (17-07-08) |
| | #3 |
| Grup Lideri Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.087
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:8630 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bisi degilde tanitim yazisi ögüt verici arkadasim.ama icerigi bambaska bisi.ben ki dini roman türlerini hic sevmezdim,bu baska bisi.aski görüceksin bu kitapta ulasilmazliklari kaderi.beni dinle sen MUTLAKA OKU!!bi gün tsk edersin belki ![]() ---جديد نانسي عجرم بتفكر في ايه--- FiGÜRANLAR... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |