Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 06-04-07, 23:20 Çevrimdışı   #1
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.336
Teşekkür etti: 1.464
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:14511
şualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
okuyucular grubu.

okuyucular grubu;grubumuzun amacı kitap okuma alışkanlığını pekiştirmek ve okuma alışkanlığı sağlamak .(desteklerinizi bekliyoruz) ..'OKURSANIZ VARSINIZ VARMISINIZ OKUMAYA'..

Konu şualar tarafından (06-04-07 Saat 23:27 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: İSTEK

Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi)
By_Blok (09-04-07), Dr.No (08-04-07), HaRuKa (08-04-07), risale-i nur (06-04-07), wolf_57 (09-04-07), YaGMuR_CiNi (06-04-07), ~~abd~~ (10-04-07)
Eski 06-04-07, 23:24 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent
Huzur Pınarı

~~abd~~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.393
Teşekkür etti: 1.238
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:4698
~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri
bencede gereklı bır grup acılırsa cok guzel olacagına ınanıyorum okumalıyız gercekten belkide acılırsa bırbırımıze kıtaplar tawsiye edıp okumadıgımız kıtapları okumamıza yardım cı olur

Mesaja teşekkür eden:
şualar (06-04-07)
Eski 06-04-07, 23:25 Çevrimdışı   #3
Muhabir
Düşünürler grubu

GönüLçeLen` - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.758
Teşekkür etti: 3.019
RepForum Gücü: 112
Forum Puanı:46269
GönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
çok iyi fikir

Yaz günü palto giyerim
Ceplerim dolu dolu şiir
Gören beni deli sanır
Adım kaçığa çıkar
keşke kaçsam
Keşke kaçabilsem şu dünyadan.

-Yağmur içen kız.-

Mesaja teşekkür eden:
şualar (06-04-07)
Eski 06-04-07, 23:34 Çevrimdışı   #4
Stajyer

risale-i nur - ait Avatar
Genel Mesajlar: 27
Teşekkür etti: 10
Forum Puanı:74
risale-i nur ara sıra gören oluyor
cok ama cok güzelllllllll olur acılırsa bol bol kıtap okuruz :Dacılması sart bence

Mesaja teşekkür eden:
şualar (07-04-07)
Eski 07-04-07, 01:39 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent
Figüranlar

Pitekantropus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.445
Teşekkür etti: 236
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:8209
Pitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
hayırdır inşallah ne tür kitaplar okuyacaksınız acaba ?

Mesaja teşekkür eden:
şualar (07-04-07)
Eski 07-04-07, 01:48 Çevrimdışı   #6
Cezalı Üye
şualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Türümü var arkadaşım kitap işte....karışık .....okuma alışkanlığı olan ve okumak isteyipte zaman ayıramayanlara tavsiyeler bilgiler verilecek tabii bana yardımcı olmak istiyen arkadaşlarımla.

Eski 07-04-07, 02:59 Çevrimdışı   #7
Doçent
Kemalistler

KartofeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.785
Teşekkür etti: 2.649
RepForum Gücü: 38
Forum Puanı:12486
KartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmış
Grubunuzu desteklerim. Tabii herkes tavsiye etmeli birşeyler. Bu arada kitabın türünü soran arkadaşa şunu söylemek istiyorum: Dünya üzerindeki en kötü kitap bile insana birşeyler kazandırır.

Başar Demirsoy.

Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
HaRuKa (08-04-07), YaGMuR_CiNi (07-04-07), şualar (07-04-07)
Eski 07-04-07, 03:04 Çevrimdışı   #8
Dekan

uĞuR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.132
Teşekkür etti: 1.698
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:13980
uĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmış
şualar enson okuduğunuz kitabın ismini alabilirmiyiz

esintiyle sokakta kırık kalplere rastladım kopya kalplere damladım!kendime telefon açtım al dedim beni burdan insanlar Türk filmlerindeki ölüm sahneleri kadar sahte. dolduramadım 1 sayfa bile onlardan bahsederken yazdığım tekşey yalan, hain ve kahpe
-------HeR LaFa VeReCeK CeVaBım Var ...AmA...
Bir LaFa BaKaRım LaF Mı DiYe...
BiR De SöyLeyeNe BaKaRım aDaM Mı DiYe..."------

Mesaja teşekkür eden:
şualar (08-04-07)
Eski 07-04-07, 03:46 Çevrimdışı   #9
Cezalı Üye
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
gözgöz´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
şualar enson okuduğunuz kitabın ismini alabilirmiyiz
aptallar 8 saat uyur (erdal demirkıran)gözgöz(uğur) sendede biraz okuma alışkanlığı olsa iyi olur .yani okursan varsın . hem cümleleri daha iyi kurarsız.saygılarımla...

Konu şualar tarafından (07-04-07 Saat 03:48 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: aa

Eski 07-04-07, 03:50 Çevrimdışı   #10
Cezalı Üye
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
KartofeL´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Grubunuzu desteklerim. Tabii herkes tavsiye etmeli birşeyler. Bu arada kitabın türünü soran arkadaşa şunu söylemek istiyorum: Dünya üzerindeki en kötü kitap bile insana birşeyler kazandırır.
teşekkürederim...

Eski 07-04-07, 14:09 Çevrimdışı   #11
Dekan

uĞuR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.132
Teşekkür etti: 1.698
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:13980
uĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmış
Alıntı:
şualar´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
aptallar 8 saat uyur (erdal demirkıran)gözgöz(uğur) sendede biraz okuma alışkanlığı olsa iyi olur .yani okursan varsın . hem cümleleri daha iyi kurarsız.saygılarımla...

okuma alışkanlığımın olmadığını nerden çıkardın

esintiyle sokakta kırık kalplere rastladım kopya kalplere damladım!kendime telefon açtım al dedim beni burdan insanlar Türk filmlerindeki ölüm sahneleri kadar sahte. dolduramadım 1 sayfa bile onlardan bahsederken yazdığım tekşey yalan, hain ve kahpe
-------HeR LaFa VeReCeK CeVaBım Var ...AmA...
Bir LaFa BaKaRım LaF Mı DiYe...
BiR De SöyLeyeNe BaKaRım aDaM Mı DiYe..."------

Mesaja teşekkür eden:
şualar (08-04-07)
Eski 07-04-07, 17:47 Çevrimdışı   #12
Yard. Doçent
Figüranlar

Pitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Alıntı:
KartofeL´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
benim ne kasdettiğimi forumu takip edenler anladı ...

Mesaja teşekkür eden:
şualar (08-04-07)
Eski 08-04-07, 12:06 Çevrimdışı   #13
Cezalı Üye
Ruhsal Durumum:
destek

Eski 08-04-07, 12:14 Çevrimdışı   #14
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.340
Teşekkür etti: 1.166
Forum Puanı:20217
εgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
koyu yeşil kalemlerin beynimize akıttıgı zifti birazda sizin tanıtımınızla okuyalımda zihinlerimizdeki kirli işgal zaferlerini surdursun degil mi

bediuzzaman ı mahallenin sekercisi sayan arkadasım

Mesaja teşekkür eden:
şualar (08-04-07)
Eski 08-04-07, 12:44 Çevrimdışı   #15
Doçent
Figüranlar

HaRuKa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.225
Teşekkür etti: 1.514
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:24040
HaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Pitekantropus´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

benim ne kasdettiğimi forumu takip edenler anladı ...

dini kitap olayları mı?
Kitaptada ayrım ve bölüm ile uğraşıyorsunuz ya helal diyorum ehhh yani bu kadar olur...

Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş,
Gör ne var maverada ibrethiz.

YaGMuR_CiNi (08-04-07), şualar (08-04-07)
Eski 08-04-07, 14:12 Çevrimdışı   #16
Doçent
Figüranlar

HaRuKa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.225
Teşekkür etti: 1.514
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:24040
HaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
birkartal bence teşekkür yanlış oldu ben kitaplarda ayrım yapılmaz dedim... Her tür kitap okunmalı...Ayrım yapmak yanlış çünkü her kitap ayrı bir tarz ayrı bir tat ve renktir..Ve tabik görüş... Ayrım yapılmamalı sen ise farklı bir açıklama yapmışsın? bilemiyorum... Ben ayrım yapmıyorum şahsen... Okumaya calışıyorum ama bir peyami safa,m.Akif ersoy eserlerini okuduğum gibi zevkle okuyamıyorum o ayrı

Sadece yanlış anlaşılmak istemiyorum o kadar...Bu yüzden bu yazıyı yazma ihtiyacı hissettim

Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş,
Gör ne var maverada ibrethiz.

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
YaGMuR_CiNi (08-04-07), şualar (08-04-07)
Eski 08-04-07, 15:04 Çevrimdışı   #17
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.516
Teşekkür etti: 5.335
Forum Puanı:31527
delkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
LİSELİ´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
çok iyi fikir
Alıntı:
lemalar´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bencede gereklı bır grup acılırsa cok guzel olacagına ınanıyorum okumalıyız gercekten belkide acılırsa bırbırımıze kıtaplar tawsiye edıp okumadıgımız kıtapları okumamıza yardım cı olur

zaten grup olarak böyle bir çalışma içinde olduğumuzu tekrar vurgulamak istiyorum...
SAyfamızda olan Neden Okumalıyız? başlığını sizden tekrar okumanızı rica edeceğim.Çünkü bizler orada da paylaşım yapıyoruz...

Artemis (08-04-07), YaGMuR_CiNi (08-04-07), şualar (08-04-07)
Eski 08-04-07, 16:02 Çevrimdışı   #18
Cezalı Üye
Ruhsal Durumum:
biz biraz pasif kalıyorsunuz biz daha kapsamlı bişi yapmak için bu grubu kuracağız.

Eski 08-04-07, 16:05 Çevrimdışı   #19
Cezalı Üye
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
birkartal´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
koyu yeşil kalemlerin beynimize akıttıgı zifti birazda sizin tanıtımınızla okuyalımda zihinlerimizdeki kirli işgal zaferlerini surdursun degil mi
bediuzzaman ı mahallenin sekercisi sayan arkadasım
bediüzzamanı ağzına alma orada hç yakışmıyor...birde katılırsın katılmazsın senin sorunun ama biz kapsamlı bir iş yapma planı içerisindeyiz .sağdece tek bir tarafa hitap etmeyeceğiz.

Eski 08-04-07, 16:45 Çevrimdışı   #20
Yard. Doçent
Figüranlar

açılırsa eğer o zaman bana hak verirsiniz

Mesaja teşekkür eden:
şualar (08-04-07)
Kapalı konu

Konu Seçenekleri