| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Forumda uzman | Öldüren sis ![]() imdb puanı : 7.7/10 Yapım : 2007, ABD Tür : Bilim Kurgu / Gerilim / Gizem / Korku Yönetmen : Frank Darabont Senaryo : Stephen King (Kitap), Frank Darabont Oyuncular : Laurie Holden, Marcia Gay Harden, William Sadler, Thomas Jane, Andre Braugher, Alexa Davalos, Frances Sternhagen, Nathan Gamble, Jeffrey DeMunn Yapımcı : Frank Darabont, Harvey Weinstein, Bob Weinstein, Liz Glotzer, Anna Garduno, Denise M. Huth, Randi Richmond, Richard Saperstein Görüntü Yönetmeni : Ronn Schmidt Müzik : Mark Isham Dağıtım : UIP Filmcilik Süre : 2 saat, 07 dk. Gösterim Tarihi : 29 Şubat 2008 Kasabaya sanki başka bir dünyadan gelmiş izlenimi veren tuhaf bir sis tabakasının çökmesi üzerine korku ve panik içinde süpermarkete sığınan kasaba halkı arasında David Drayton ve küçük oğlu Billy de vardır. Koyu ve kalın sis tabakasının içinde esrarengiz bazı yaratıkların pusuya yatmışçasına gizlendiğini ilk fark eden David olmuştur. Bu dünyaya ait olmayan öldürücü, korkutucu yaratıklardır bunlar… Kurtuluş ise marketteki herkesin hep birlikte hareket etmesine bağlıdır. Ancak insan doğası hesaba katılınca hep birlikte hareket edebilmeleri mümkün müdür? Markete sığınan kasaba halkının korkuya kapılarak paniklemesi üzerine mantık devre dışı kalırken David kendisini en çok neyin korkuttuğunu merak etmeye başlamıştır: Sisin içinde pusuya yatmış canavarlar mı, yoksa marketin içindeki, daha düne kadar arkadaşı, komşusu bildiği insanların sergilediği tutarsız davranışlar mı? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() et les larmes coulèrent le long de ses joues! Love is like war.. Easy To Start.. Difficult To End.. And.. Impossible To Forget..!! |
|
| Mesaja teşekkür eden: (9 Kişi) | acemi (09-03-08), BigBang (07-03-08), civat (06-03-08), disco fever (06-03-08), HeLL's AnGeL (06-03-08), MiSsCaT (29-02-08), pavel (06-03-08), selucreh (06-03-08), Tweety (16-03-08) |
| | #3 |
| Rektör Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 6.704
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:33294 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gitmeyi düşünüyoruz pazartesi arkadaşlarla Eğer izleyenler varsa ve yorumlarını paylaşırlarsa mutlu olurum ![]() "*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*" |
|
| Mesaja teşekkür eden: | civat (06-03-08) |
| | #4 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.139
Forum Gücü: 98 Forum Puanı:36663 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anaa bu stephen king in romanı harika bi romandı yavafff Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.388
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:77433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İyi Bir Gerilim Film ine Benziyor .. İzlemeye Çalışıcam Ödümüz patlıyor acı çekmekten! Oysa; Biraz da acıdır, Aşkın mayası. Kaçınamazsın!.. |
|
| | #7 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.797
Forum Gücü: 104 Forum Puanı:45037 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kitabını okumuştum..Filmi izlemedim ama son yıllarda evvelki yılların aksine güzel S.King uyarlamaları yapılıyor..
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | yεsiL (24-03-08) |
| | #8 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.139
Forum Gücü: 98 Forum Puanı:36663 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Abi Ben film Gördüm Böle Bi final görmedim Afedersiniz ama o kadar boqtan bi finalki ![]() Adam hapis kaldıkları marketten çıkıyor oglu ve 3 arkdaşı ile ellerindeki silahda 4 mermi var adam oglunu ve 3 arkdaşını indiryoır arabadan iniyor canavarı çagıryor gelen tanklar ve insanlar oluyor sis dagılıyor Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #9 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kitabı hayal kırıklığıydı, filminden de ümitli değlim İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
|
| | #10 | |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 19
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | Alıntı:
bnde izLEdim .. film fena sayıLmaz .. ewet sonu bekLenmedikti ..![]() ![]() hep iyi son oLur yha bu da bekLenmedik bi son oldugu iççin şaşırıLdı ama güzeL ..İzlemeye değer | |
|
| | #11 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.454
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:11001 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
beNde seyredicem yaw
|
|
| | #12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 12.895
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:136001 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cok guzel bir filmdi (: yalniz sonu kotu bitti ... derin.. ![]() bugünlerde yeni hobim seni üzmek, kendini buna alıştır zorum artık ![]() |
|
| | #13 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.356
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Begenmedim, acikcasi zevk veren bir film degildi. Imdb de nasil okadar yüksek puan almis hayret, siteninde kalitesi düsmeye basladi. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |