| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #3 |
| Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.258
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:7148 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ha bide sormayı unuttum.. çarsambaya moleküler biyoloji sınavım varda... sana bi soram dedim ![]() vektör nedir? özellikleri nelerdir? |
| Mesaja teşekkür eden: | Olimbera (10-12-07) |
| | #4 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.166
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:20217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ahh güzelimi sorguyu çekmişler, zaten sık görüşemiyoruz burdan kuralım sohbeti... Canımm arkadaşlarını severken hangi özelliği ararsın? Kendinde görmek istediğin ama erişemediğin bir özellik var mı? İzmir in hangi köşesi "burası benim yerim" dediğin yeri? En son hangi filmi izledin ? Canım 17 yaşının ilk haftası nasıl geçti ![]() |
| | #5 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 588
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1664 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tuçeeeeeeeeeeeeeeeee ![]() canım benm söle bakalım beni ne kadar sewiosun zamanı bir kenara atsak isimlerimizi unutsak çığlık çığlık karanlıklarda ışıkları hiç yakmasak..(: |
| | #7 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.096
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7117 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | e-dana yı ilk keşfettiğimde çok hoşuma gitti . aradığım herşeyi bulabildiğim, üyelerini sevdiğim bi yer burası ..onun için de vazgeçemiyorum .. =) kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu |
| | #8 | |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7117 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | lazca ''aşk'' demek olimbera .. kulağa çok hoş geliyo ..nickimi seviyorum ![]() Alıntı:
![]() vektörler konusunda yardımcı olmak isterdim ama bu konuda yapabileceğim tek şey copy+paste ![]() kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu | |
| | #9 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.205
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:90174 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 17 yaşında olduğunu öğrendim ve çok şaşırdım. Şaşkınlığım yaşının hayranlık veren olgunluğu ve hanımefendiliği üzerine. Büyük bilirdim seni izlediğim kadarı ile. Lakin büyük bildiğim 20'nin üzeri değildi. Taş çatlasın 2 veya 3 üstü derdim. (Büyük gösteriyorsun anlamı çıkarma sakın bunlardan.) Olimbera nasıl bir yaşam? Yönlendikleri ve amaç edindikleri nelerdir? Tuçe mi? Tuğçe mi? |
| | #10 | |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7117 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
arkadaşlarımın tek ortak noktası içten olmaları ..gerçekten samimi olmayan tek bi davranışa ya da söze tahammülüm yoktur ![]() kendimde görmek isteyip de göremediğim özelliğim özgüven sahibi olmak -biliyosun-izmir her ne kadar bu şehirden gitmenin iyi olacağını düşünsem de sanırım bu şehir benim yerim ..her köşesiyle ![]() en son izlediğim film elizabeth ..iyi film gerçekten ![]() 17 yaşımın ilk haftası .. ![]() 17 yaşını yaşamayı çok sevdiğimi söylemiştim sana ![]() çok güzel ![]() teşekkür ederim güzel soruların için kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu | |
| Mesaja teşekkür eden: | εgε (11-12-07) |
| | #11 | ||
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7117 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Alıntı:
sebebini tam olarak çözemediğim bi fanatik ruh var içimde ![]() büyük diye nitelendirilebilecek takıntılarım yok =) önümüzdeki 2 yıl için en büyük hayalim ÖSS nin üstesinden gelmek teşekkürler soruların için ..=) kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu | ||
| Mesaja teşekkür eden: | GökYüzü (11-12-07) |
| | #12 | |
| Yard. Doçent ![]()
teşekkür ederim =) bu satırlara layıksam ne mutlu bana ![]() olimbera nasıl bir yaşam ? olimbera geldiği gibi bir yaşam .. geriye dönüp bakacak kadar yaşlandığında , yaşayamadıkları için üzülmek istemediğinden belki de böyle ..tek korkusu kaybetmek ..etrafındaki herşeyi ve herkesi kaybetmekten çok korkuyor ..sevgisini açıkça belli etmekten kaçıyor çoğu zaman ..doğumgünü vesilesiyle doğum ve ölüm konularını çok düşünüyor şu sıralar =) bu yüzden biraz karışık =) Tuğçe.. kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu | |
| Mesaja teşekkür eden: | CnRaLpEr (10-12-07) |
| | #13 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 588
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1664 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hmm tuğçecim bir sorunun olduğunda bnu çevrendekilere yansıtır mısın ?? yani davranışların deişir mi ?? zamanı bir kenara atsak isimlerimizi unutsak çığlık çığlık karanlıklarda ışıkları hiç yakmasak..(: |
| | #14 | |
| Yard. Doçent ![]()
insanın sorunu olup da bunu belli etmemesi imkansız ..ne kadar çevremdekilerden uzak tutmaya çalışırsam çalışayım çoğu zaman bişeyi uzun süre içimde saklamayı beceremem=) kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu | |
| Mesaja teşekkür eden: | arSU (10-12-07) |
| | #15 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.166
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:20217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bitti sanmadın değilmi ![]() Giyim söz konusu olursa favori rengin nedir canım Oturup sohbet etme imkanın olsa seçeceğin Ünlü kim olurdu? Şanslımısındır? Utanmana rağmen arasıra kendini kaptırdığın bir çocukluk oyunu varmı? Eğitimin tamamlandı ve artık yeni bir şehirde bu işi yapıyorsun... Hangi şehiri isterdin? |
| Mesaja teşekkür eden: | Olimbera (11-12-07) |
| | #17 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.454
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57449 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Şiiri severmisin 2- Aşkmı Paramı 3- Evlilik aşkı öldürürmü 4- Kariyermi Çocukmu 5- Elindekilerle yetinmesini bilirmisin yoksa daha fazlasınımı istersin 6- En sevdiğin renkler 7- En sevdiğin yemekler 8- Ayakkabı numaran kaç 9- Aslen nerelisin 10- Kıskançmısın Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
| | #18 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 753
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:3369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sence neden geometri yapamıyorsun? seni okula bağlayan en önemli şey ne? yarın görüşürüs okulda Sevmek nedir bilir misin? Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır Bütün benliğini sarar, ısıtır. Her gülüşte yeniden doğarsın Ve bin kere ölürsün her iç çekişte Nasıl anlatsam bilmem ki. Yani "sevmek" işte. |
| | #19 | |
| Yard. Doçent ![]()
favori rengim siyah..ama öyle siyahtan başka renk giymeyenlerden değilim .. ![]() teoman teoman teoman ![]() şanslı olup olmadığımı bilemem ki ..kimse bilemez ..belki dünyanın en şanslı insanı benimdir ya da en dünyanın en şanssız insanı .. bilmiyorum evet ip atlamak ![]() büyük ihtimalle izmirde olurum .. ya da güney illerinden birinde .. ama mutlaka denizi olan biyerde ![]() teşekkürler soruların için kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu | |
| Mesaja teşekkür eden: | εgε (12-12-07) |
| | #20 | |
| Yard. Doçent ![]()
teşekkürler soruların için ![]() 1-şiire bayılırım ![]() 2-aşk ![]() 3-evlilik aşkı ya öldürür ya da iyiden iyiye alevlendirir ..ama hiçbişeyin eskisi gibi olmadığı kesin .. ![]() 4-bunu ben bilemem =) 5-sözkonusu olan şeye göre değişir =) 6-en sevdiğim renkler ..siyah ve maviyi severim =) 7-aklıma ilk gelen makarna oldu ![]() 8-38 ![]() 9-izmirliyim ve izmirde yaşıyorum ![]() 10-bazı konularda evet kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu | |
| Mesaja teşekkür eden: | ŞiYaR (11-12-07) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |