Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 10-12-07, 01:50 Çevrimdışı   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.500
Teşekkür etti: 12.895
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:136001
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
havali olimbera

Neden E-dana ?

derin..
üf..

bugünlerde yeni hobim seni üzmek,
kendini buna alıştır zorum artık

Mesaja teşekkür eden:
Olimbera (10-12-07)
Eski 10-12-07, 01:56 Çevrimdışı   #2
Doçent
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 2.536
Teşekkür etti: 1.258
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:7148
Gıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmış
neden olimbera?

Mesaja teşekkür eden:
Olimbera (10-12-07)
Eski 10-12-07, 01:59 Çevrimdışı   #3
Doçent
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 2.536
Teşekkür etti: 1.258
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:7148
Gıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmış
ha bide sormayı unuttum..
çarsambaya moleküler biyoloji sınavım varda...
sana bi soram dedim
vektör nedir? özellikleri nelerdir?

Mesaja teşekkür eden:
Olimbera (10-12-07)
Eski 10-12-07, 10:34 Çevrimdışı   #4
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.340
Teşekkür etti: 1.166
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:20217
εgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Ahh güzelimi sorguyu çekmişler, zaten sık görüşemiyoruz burdan kuralım sohbeti...

Canımm arkadaşlarını severken hangi özelliği ararsın?
Kendinde görmek istediğin ama erişemediğin bir özellik var mı?
İzmir in hangi köşesi "burası benim yerim" dediğin yeri?
En son hangi filmi izledin ?
Canım 17 yaşının ilk haftası nasıl geçti

Mesaja teşekkür eden:
Olimbera (10-12-07)
Eski 10-12-07, 12:32 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

arSU - ait Avatar
Genel Mesajlar: 672
Teşekkür etti: 588
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:1664
arSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyor
tuçeeeeeeeeeeeeeeeee
canım benm
söle bakalım
beni ne kadar sewiosun

zamanı bir kenara atsak
isimlerimizi unutsak
çığlık çığlık karanlıklarda ışıkları hiç yakmasak..(:

Mesaja teşekkür eden:
Olimbera (10-12-07)
Eski 10-12-07, 13:28 Çevrimdışı   #6
Doçent
Genç Kuvvet

GökYüzü - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.293
Teşekkür etti: 712
RepForum Gücü: 22
Forum Puanı:4005
GökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biri
Tuttuğun takım?
En büyük takıntın?
En büyük hayalin?

...

Nabeeerrr=)

Mesaja teşekkür eden:
Olimbera (10-12-07)
Eski 10-12-07, 16:29 Çevrimdışı   #7
Yard. Doçent

Olimbera - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.604
Teşekkür etti: 1.096
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7117
Olimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmış
Alıntı:
Tweety´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Neden E-dana ?
e-dana yı ilk keşfettiğimde çok hoşuma gitti . aradığım herşeyi bulabildiğim, üyelerini sevdiğim bi yer burası ..onun için de vazgeçemiyorum .. =)

kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu
titrek sesinde umutların avuntusu
bir mendil eski bir resim bulduğum
tahta masasında bilmeden unuttuğu

gözyasları doldurmus giderken boslugu

Eski 10-12-07, 16:35 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent

Olimbera - ait Avatar
Olimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmış
Alıntı:
eagles´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
neden olimbera?

lazca ''aşk'' demek olimbera .. kulağa çok hoş geliyo ..nickimi seviyorum

Alıntı:
ha bide sormayı unuttum..
çarsambaya moleküler biyoloji sınavım varda...
sana bi soram dedim
vektör nedir? özellikleri nelerdir?
emin ol bunu sorman gereken en son kişi benim
vektörler konusunda yardımcı olmak isterdim ama bu konuda yapabileceğim tek şey copy+paste

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Gıskın (14-12-07), yεsiL (14-12-07)
Eski 10-12-07, 16:44 Çevrimdışı   #9
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.302
Teşekkür etti: 15.205
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:90174
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
17 yaşında olduğunu öğrendim ve çok şaşırdım. Şaşkınlığım yaşının hayranlık veren olgunluğu ve hanımefendiliği üzerine. Büyük bilirdim seni izlediğim kadarı ile. Lakin büyük bildiğim 20'nin üzeri değildi. Taş çatlasın 2 veya 3 üstü derdim. (Büyük gösteriyorsun anlamı çıkarma sakın bunlardan.)

Olimbera nasıl bir yaşam? Yönlendikleri ve amaç edindikleri nelerdir?

Tuçe mi? Tuğçe mi?

Mesaja teşekkür eden:
Olimbera (10-12-07)
Eski 10-12-07, 16:51 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent

Olimbera - ait Avatar
Alıntı:
εgε´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ahh güzelimi sorguyu çekmişler, zaten sık görüşemiyoruz burdan kuralım sohbeti...

Canımm arkadaşlarını severken hangi özelliği ararsın?
Kendinde görmek istediğin ama erişemediğin bir özellik var mı?
İzmir in hangi köşesi "burası benim yerim" dediğin yeri?
En son hangi filmi izledin ?
Canım 17 yaşının ilk haftası nasıl geçti

arkadaşlarımın tek ortak noktası içten olmaları ..gerçekten samimi olmayan tek bi davranışa ya da söze tahammülüm yoktur

kendimde görmek isteyip de göremediğim özelliğim özgüven sahibi olmak -biliyosun-

izmir her ne kadar bu şehirden gitmenin iyi olacağını düşünsem de sanırım bu şehir benim yerim ..her köşesiyle

en son izlediğim film elizabeth ..iyi film gerçekten

17 yaşımın ilk haftası ..
17 yaşını yaşamayı çok sevdiğimi söylemiştim sana
çok güzel

teşekkür ederim güzel soruların için

Mesaja teşekkür eden:
εgε (11-12-07)
Eski 10-12-07, 17:03 Çevrimdışı   #11
Yard. Doçent

Olimbera - ait Avatar
Alıntı:
arSU´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
tuçeeeeeeeeeeeeeeeee
canım benm
söle bakalım
beni ne kadar sewiosun
cevabını bildiğin bi soru bu =)

Alıntı:
Tuttuğun takım?
En büyük takıntın?
En büyük hayalin?
galatasaraylıyım sebebini tam olarak çözemediğim bi fanatik ruh var içimde

büyük diye nitelendirilebilecek takıntılarım yok =)

önümüzdeki 2 yıl için en büyük hayalim ÖSS nin üstesinden gelmek

teşekkürler soruların için ..=)

Mesaja teşekkür eden:
GökYüzü (11-12-07)
Eski 10-12-07, 17:27 Çevrimdışı   #12
Yard. Doçent

Olimbera - ait Avatar
Alıntı:
CnRaLpEr´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
17 yaşında olduğunu öğrendim ve çok şaşırdım. Şaşkınlığım yaşının hayranlık veren olgunluğu ve hanımefendiliği üzerine. Büyük bilirdim seni izlediğim kadarı ile. Lakin büyük bildiğim 20'nin üzeri değildi. Taş çatlasın 2 veya 3 üstü derdim. (Büyük gösteriyorsun anlamı çıkarma sakın bunlardan.)

Olimbera nasıl bir yaşam? Yönlendikleri ve amaç edindikleri nelerdir?

Tuçe mi? Tuğçe mi?

teşekkür ederim =) bu satırlara layıksam ne mutlu bana

olimbera nasıl bir yaşam ? olimbera geldiği gibi bir yaşam .. geriye dönüp bakacak kadar yaşlandığında , yaşayamadıkları için üzülmek istemediğinden belki de böyle ..tek korkusu kaybetmek ..etrafındaki herşeyi ve herkesi kaybetmekten çok korkuyor ..sevgisini açıkça belli etmekten kaçıyor çoğu zaman ..doğumgünü vesilesiyle doğum ve ölüm konularını çok düşünüyor şu sıralar =) bu yüzden biraz karışık =)

Tuğçe..

Mesaja teşekkür eden:
CnRaLpEr (10-12-07)
Eski 10-12-07, 20:03 Çevrimdışı   #13
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

arSU - ait Avatar
Genel Mesajlar: 672
Teşekkür etti: 588
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:1664
arSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyor
hmm tuğçecim bir sorunun olduğunda bnu çevrendekilere yansıtır mısın ??
yani davranışların deişir mi ??

zamanı bir kenara atsak
isimlerimizi unutsak
çığlık çığlık karanlıklarda ışıkları hiç yakmasak..(:

Mesaja teşekkür eden:
Olimbera (10-12-07)
Eski 10-12-07, 20:12 Çevrimdışı   #14
Yard. Doçent

Olimbera - ait Avatar
Alıntı:
arSU´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hmm tuğçecim bir sorunun olduğunda bnu çevrendekilere yansıtır mısın ??
yani davranışların deişir mi ??

insanın sorunu olup da bunu belli etmemesi imkansız ..ne kadar çevremdekilerden uzak tutmaya çalışırsam çalışayım çoğu zaman bişeyi uzun süre içimde saklamayı beceremem=)

Mesaja teşekkür eden:
arSU (10-12-07)
Eski 11-12-07, 01:41 Çevrimdışı   #15
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.340
Teşekkür etti: 1.166
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:20217
εgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Bitti sanmadın değilmi

Giyim söz konusu olursa favori rengin nedir canım
Oturup sohbet etme imkanın olsa seçeceğin Ünlü kim olurdu?
Şanslımısındır?
Utanmana rağmen arasıra kendini kaptırdığın bir çocukluk oyunu varmı?
Eğitimin tamamlandı ve artık yeni bir şehirde bu işi yapıyorsun... Hangi şehiri isterdin?

Mesaja teşekkür eden:
Olimbera (11-12-07)
Eski 11-12-07, 12:52 Çevrimdışı   #16
Doçent
Genç Kuvvet

GökYüzü - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.293
Teşekkür etti: 712
RepForum Gücü: 22
Forum Puanı:4005
GökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biri
ben de soriim

Giyim tarzın?
En istikrarlı olduğun konu?
En beğendiğin ve beğenmediğin huyun?

...

Nabeeerrr=)

Mesaja teşekkür eden:
Olimbera (11-12-07)
Eski 11-12-07, 13:11 Çevrimdışı   #17
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.716
Teşekkür etti: 12.454
RepForum Gücü: 140
Forum Puanı:57449
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
1- Şiiri severmisin
2- Aşkmı Paramı
3- Evlilik aşkı öldürürmü
4- Kariyermi Çocukmu
5- Elindekilerle yetinmesini bilirmisin yoksa daha fazlasınımı istersin

6- En sevdiğin renkler
7- En sevdiğin yemekler
8- Ayakkabı numaran kaç
9- Aslen nerelisin
10- Kıskançmısın

Nedir bu başımdaki felaket
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet
Kefenimi alın dikin bir zahmet
Gömün beni, gömün beni bir başıma.

Elimde değil, susamıyorum...

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü

Mesaja teşekkür eden:
Olimbera (11-12-07)
Eski 11-12-07, 17:42 Çevrimdışı   #18
Doçent

N_e_w_i_N - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.980
Teşekkür etti: 753
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:3369
N_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biri
sence neden geometri yapamıyorsun?
seni okula bağlayan en önemli şey ne?
yarın görüşürüs okulda

Sevmek nedir bilir misin?
Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır
Bütün benliğini sarar, ısıtır.
Her gülüşte yeniden doğarsın
Ve bin kere ölürsün her iç çekişte
Nasıl anlatsam bilmem ki.
Yani "sevmek" işte.

Mesaja teşekkür eden:
Olimbera (11-12-07)
Eski 11-12-07, 17:48 Çevrimdışı   #19
Yard. Doçent

Olimbera - ait Avatar
Alıntı:
εgε´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bitti sanmadın değilmi

Giyim söz konusu olursa favori rengin nedir canım
Oturup sohbet etme imkanın olsa seçeceğin Ünlü kim olurdu?
Şanslımısındır?
Utanmana rağmen arasıra kendini kaptırdığın bir çocukluk oyunu varmı?
Eğitimin tamamlandı ve artık yeni bir şehirde bu işi yapıyorsun... Hangi şehiri isterdin?

favori rengim siyah..ama öyle siyahtan başka renk giymeyenlerden değilim ..

teoman teoman teoman

şanslı olup olmadığımı bilemem ki ..kimse bilemez ..belki dünyanın en şanslı insanı benimdir ya da en dünyanın en şanssız insanı .. bilmiyorum

evet ip atlamak

büyük ihtimalle izmirde olurum .. ya da güney illerinden birinde .. ama mutlaka denizi olan biyerde

teşekkürler soruların için

Mesaja teşekkür eden:
εgε (12-12-07)
Eski 11-12-07, 18:00 Çevrimdışı   #20
Yard. Doçent

Olimbera - ait Avatar
Alıntı:
şiyar´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
1- Şiiri severmisin
2- Aşkmı Paramı
3- Evlilik aşkı öldürürmü
4- Kariyermi Çocukmu
5- Elindekilerle yetinmesini bilirmisin yoksa daha fazlasınımı istersin

6- En sevdiğin renkler
7- En sevdiğin yemekler
8- Ayakkabı numaran kaç
9- Aslen nerelisin
10- Kıskançmısın

teşekkürler soruların için

1-şiire bayılırım

2-aşk

3-evlilik aşkı ya öldürür ya da iyiden iyiye alevlendirir ..ama hiçbişeyin eskisi gibi olmadığı kesin ..

4-bunu ben bilemem =)

5-sözkonusu olan şeye göre değişir =)

6-en sevdiğim renkler ..siyah ve maviyi severim =)

7-aklıma ilk gelen makarna oldu

8-38

9-izmirliyim ve izmirde yaşıyorum

10-bazı konularda evet

Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (11-12-07)
Kapalı konu