| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]() | Yapılan kamuoyu araştırmalarına göre Türk vatandaşının Olimpiyatlara ilgisi %10 un altındaymış Bunu Olimpiyatlarda Tezahürat olmamasına bağlıyorlar sizce ? ![]() Nabeeerrr=) |
|
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.119
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yoo ben 2 once bayanlar 100 mt. finalinde tam bayanların arkasında dalgalanan Türk bayrakları ve tezahürat yapan Türkleri gördüm ... GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #3 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.139
Forum Gücü: 98 Forum Puanı:36663 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla hiç izlemedim izlmeyecegimde. Ve oraya Sporcu bile göndermememiz gerekirdi Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.393
Forum Gücü: 145 Forum Puanı:57946 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İzledim tenis yüzme sırıkla atlama güreş halter futbol maçlarından bazılarını özelikle phelps elena dementieva yelena ısınbayeva nın musabakalarını ızledım.
![]() Selam doğru yolda gidenleredir Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık, Baygın gözlerimi aldı aydınlık, İçimde tıkandı, kaldı aydınlık, Bu aydınlık beni boğmak üzeredir. 1923 NFK Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter |
|
| | #5 | |
| Grup Lideri Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.087
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:8630 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
sasirdim.
![]() ---جديد نانسي عجرم بتفكر في ايه--- FiGÜRANLAR... | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |