| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Ölüm mü daha acıdır. Ayrılık mı? | |||
| Ölüm | | 21 | 51,22% |
| Ayrılık | | 18 | 43,90% |
| Diğer | | 2 | 4,88% |
| Oylayanlar: 41. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]() | Ölüm mü daha acıdır. Ayrılık mı ? Genelde şarkı sözlerinde rastlarız; "Ayrılık Ölümden acı... " diye. Peki sizce? ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 12.895
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:136001 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ayrılık (: derin.. ![]() bugünlerde yeni hobim seni üzmek, kendini buna alıştır zorum artık ![]() |
|
| | #3 |
| Dekan Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.200
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26261 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ayrıLık bencede ... "çalınmış şiirlerim gibisin isyanlarım bitmedi hala... " ![]() |
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.388
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:77433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | öLümü Daha Tatmadım aLLah'a Şükür BiLemiyorum ..Ama Ayrılık Zor ! Ödümüz patlıyor acı çekmekten! Oysa; Biraz da acıdır, Aşkın mayası. Kaçınamazsın!.. |
|
| | #5 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.454
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57449 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ölüm kurtuluştur yaw,ayrılık bence Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
|
| | #6 |
Teşekkür etti: 3.119
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ayrılık cunku ölüm Yüce Allahın Takdiridir hepimiz bir gün ölecegiz ...
GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Maçakızı (23-03-08) |
| | #7 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 442
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:825 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tabiki ayrılık zordur Hürriyet Hepimize Yetmiyor , Hürriyet Hepimize Yetebilir ! SAVAŞSIZ BİR DÜNYA !!! "Allah'ı ararsan gönlünde ara Mekke'de , Kudüs'te Hac'da değil" Yunus Emre |
|
| | #8 |
Teşekkür etti: 3.809
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:73320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ölümde Bir Ayrilik Sonuçta, Ölüm Diyorum.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Sönmüyor Ateşimiz.. Ama Alev Alev de Yanmıyor.. Ayrılık Zor Ama.. Beraberken de Olmuyor.. : )) |
|
| | #9 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.323
Forum Gücü: 434 Forum Puanı:181403 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ölüm...
![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #10 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 283
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1056 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aYRıLıK....
Noktayı Koymak İstediğin Her Cümlenin Anlamı Çok Defterler Kapladı.. ! ![]() TaNRıLaRıM Ve BeN TRaJeDiLeRDe..! |
|
| | #11 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.548
Forum Gücü: 144 Forum Puanı:63025 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ölüm.. ![]()
|
|
| | #12 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 17
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:85 ![]() | ayrılık zoorr.. |
|
| | #13 |
Teşekkür etti: 18.186
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82730 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bak şimdi bebeğim şair diyor ki ![]() "Ayrılığı ölüm ile tartarlar; Elli dirhem fazla gelir ayrılık" Şimdi şairi yalanlamak olmaz, ayıptır, bize yakışmaz ![]() İki acı benzer birbirine aslında, çünkü hep "keşke" ler bırakır ardında iki acı da.Ama Ayrılık delirtir, gerçek ayrılık hakikaten akıldan bir şeyler eksiltir. Yine de yeni başlangıçlara gebedir, iyi tarafıda vardır aslında iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #14 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 5.699
Forum Gücü: 185 Forum Puanı:75789 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ayrılsanda kavuşma umudun vardır ölüm imkansızdır ancak rüyalarla avunursunuz Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken. Nerden bilirdim yaşamın Böyle parçalanarak süreceğini Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini... Bir yap-bozum sanki, Tek parçamı bile bulamadan, Yeniden dağılıveriyorum. |
|
| | #15 | |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.323
Forum Gücü: 434 Forum Puanı:181403 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum | |
|
| | #17 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.604
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88296 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Diğer ![]() Artık neyse, Allah ne verdiyse ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Artemis (13-03-08) |
| | #19 |
Teşekkür etti: 18.186
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82730 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ölüsü olan bir gün, delisi olan her gün ağlar iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |