| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() O Şimdi Asker | Oo.SoSuMo.oO Sorguya Hoşgeldin Yabancı ![]() ![]() Korkma, Senin gibi bir çok kişi geldi, geçti bu odadan... Oyunu Kurallarına göre oynuyacaksın, Sorulan soruları Eksiksiz Cevaplandıracaksın. Sana 1 Hafta süre Seni izliyor olucam Heran Ensendeyim haberin olsun...İlk Sorun ; Ne, Nerede, Niçin, Nezaman, Nasıl = E-Dana ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
| | #2 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.919
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:36516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | selucreh'nin tavsiyesiyle geldim o kadar da iyi olduki ![]() iyiki tavsiye etmiş çok güzel arkadaşlıklar edindim ![]() çok güzel bir site LayY lA LayY Umut varsa .. Gülümse (: Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..! Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı.. Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar Yobazlığa, geriliğe karşı.. ! |
| | #3 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.604
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88296 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tamam süren doldu hadi iyi forumlar ![]() Şaka şaka 13 yaşımda diilim diyip duruyon hatta cozutuyon ![]() kaç yaşındasın Ne okuyosun Ben kimim sorularım bunlar başka soru sorucakmıyım tabiki hayır ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
| Mesaja teşekkür eden: | Oo.SoSuMo.oO (10-02-08) |
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.032
Forum Gücü: 85 Forum Puanı:29966 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
günlük hayatında genelde neler yaparsın?
![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
| | #5 |
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:36516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | düz hesap 15 ![]() bilmem hangi tür kitap olursa okurum ![]() sen çok sinirsin domatessin gıcıksın komiksin LayY lA LayY Umut varsa .. Gülümse (: Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..! Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı.. Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar Yobazlığa, geriliğe karşı.. ! |
| | #6 |
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:36516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hiç boş günüm olmuyo dershane programlarım felan derken tüm günüm dolu boş günlerimde dinlenirim zamanım kalırsa danaya girerim derste çalışırım LayY lA LayY Umut varsa .. Gülümse (: Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..! Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı.. Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar Yobazlığa, geriliğe karşı.. ! |
| Mesaja teşekkür eden: | J.Mengele (10-02-08) |
| | #7 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 219
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:2952 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yeni kurban sensin demekk ![]() hoşgeldin öncelikle... En sevdiğin filmden başlayalım bakalım. Bir de nedenini söyle... (ben bu ara neden-sonuç ilişkisine taktım )Hayalini kurduğun iş?? Evlendiğin kişiyle nasıl tanışmayı hayal ediyorsun?? ![]() (öyle olcağından değil tabi )Anıl'a da sormuştum sana da sorayım. Sence evlilik önemli mi, yoksa sadece bir imzadan mı ibaret dersin? Sevdiğin kişiyle evlenmek yerine sadece birlikte yaşamayı tercih eder misin? Odanda kimlerin posterleri asılı?? Bu aralar kafana takılan şarkı?? Tek yapabileceğim kendim olmak-artık o da her kimse.. ![]() |
| | #8 |
Teşekkür etti: 3.119
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
isim yaş nerden? sosyallik alanların neler? su anda hangi kitabı okuyorsun? hangi univ yada liseyi okuyorsun yada öss yada oks hazırlıgımı var? kac kardessin? aslen nereLisin? GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
| | #9 |
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:36516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hoşbuldum ![]() 300 SPARTALI yı çok seviyorum sonu çok duygusal bayıldım o filme I'm LEGEND 'da güzel bi film ![]() belki doktorluk olabilir ![]() olmadı ingilizce bölümünü seçip onunla ilgili işe girmeyide isterim ![]() evlendiğim kişiyle filmlerde olduğu gibi ''once çarpıştık sonra ben yere düşen kağıtlarımı topladım sonra... film gibi yani (alıntıdır efem )evlilik önemli tabi ki sevdiğin kişiyle bir ömür boyu mutlu yaşamanın imzasını atarsın ![]() bunun için evlilik derim ![]() kimin yokki şebnem ferah var , gerard butler var basketbolcuların posterleri var .....bu aralar kafama takılan şarkı Omarion - İce box LayY lA LayY Umut varsa .. Gülümse (: Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..! Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı.. Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar Yobazlığa, geriliğe karşı.. ! |
| Mesaja teşekkür eden: | Jadalickar (10-02-08) |
| | #10 | |
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:36516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
yaş 15 ![]() tiyatro kursum var onu çok seviyorum arada bir arkadaşlarla voleybol oynamaya gideriz sosyal aktivitelerim bol ![]() 15 yaş ama OKS ![]() İki kardeşiz başbelası abim ve ben ![]() İzmir doğumluyum İzmirliyim yani LayY lA LayY Umut varsa .. Gülümse (: Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..! Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı.. Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar Yobazlığa, geriliğe karşı.. ! | |
| Mesaja teşekkür eden: | DR_GoKiSsS (10-02-08) |
| | #11 |
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neden Sorulan sorulara tşk etmiyorsun GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
| | #12 |
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:36516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | LayY lA LayY Umut varsa .. Gülümse (: Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..! Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı.. Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar Yobazlığa, geriliğe karşı.. ! |
| | #13 |
Bana Gökiş dersen ölür müsün bırak abiyi 22 yaşında degilimişim gibi davran oldumu GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
| | #14 | |
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:36516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() pardon ya gökişş LayY lA LayY Umut varsa .. Gülümse (: Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..! Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı.. Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar Yobazlığa, geriliğe karşı.. ! | |
| | #15 |
Teşekkür etti: 1.474
Forum Gücü: 54 Forum Puanı:19754 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Oo.SoSuMo.oO bu nickin anlamı ne ? |
| | #16 |
Teşekkür etti: 3.032
Forum Gücü: 85 Forum Puanı:29966 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayatta ulaşmak istediğin en üst makam nedir?
![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
| | #17 |
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:36516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | uzun hikaye canım ![]() bana sevdiğim arkadaşlarım (uzaktalar ama ) sosuum sosuum diyolardı onu sosumo yaptılar öyle kaldı ![]() işin garibi onların dediği şeyi (Sosuum ' u yani ) şuan siz bana buldunuz çok sevindirik oldum o yüzden ![]() LayY lA LayY Umut varsa .. Gülümse (: Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..! Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı.. Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar Yobazlığa, geriliğe karşı.. ! |
| Mesaja teşekkür eden: | aLadea (10-02-08) |
| | #18 |
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:36516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | meslek olarak soruyorsan doktorluğu istiyorum doktorluk alanında ise en üst makam olarak yüksek hemşirelik olabilir LayY lA LayY Umut varsa .. Gülümse (: Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..! Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı.. Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar Yobazlığa, geriliğe karşı.. ! |
| Mesaja teşekkür eden: | J.Mengele (10-02-08) |
| | #19 |
Teşekkür etti: 5.356
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Selam ben geldim ilk olarak tavuk mu yumurtadan cikti yumurtami tavuktan "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
| | #20 |
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |