| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | ![]() operayı açmaya çalıştığım zaman devamlı böyle bir hata veriyor ve kendiliğinden kapanıyor bu neden olabilir? dün hiçbir sorun ve bugün yoktu aniden böyle birşey çıktı ne yapmalıyım? lütfen acil yardım... Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey! Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi? Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar; Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi? MEHMET AKİF ERSOY |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 275
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:5511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | CPU cache'nizle ilgili olabilecek bir bellek hatası bu.. Bilgisayarından kaynaklanıyor, olabilir. Bazı reg. ayarları veya bios ayarlarından da kaynaklanabilir. OVERCLOCK yapılmışsa etkilemiş olabilir. SP3 yüklediniz mi? Devamlı O/C yapılı iken mi kullanıyorsunuz? Ciddi bir hatadır. Bildiğim kadarıyla... Eksik DLL dosyalarını indirip system32 ye attıktan sonra sorun hala düzelmiyorsa cClean isimli türkçe program ile hata taraması yaptırın ve bulunan hataları düzeltin. Son olarak OpenAl isimli küçük zımbırtıyıda kurduktan sonra tamamdır. yanılmıyosam GDI32.dll bu dosyayı indirmeniz gerekir 1905'den Sonsuza Kadar Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı Hedef : ŞükrüSaraçoğlu |
|
| | #3 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 327
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:35555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
programın registry kayıtlarında bir problem var olabilir.. komple silip -regedit'de temizlenirse daha iyi olur uninstaller programları aracı olabilir regedit temizlenmesine- tekrar kurmak çözüm olabilir.. reinstall de iş görebilir.. yeni versiyonunu indirip bu işlemi de deneyebilirsin.. http://www.opera-tr.com/ burda tüm sürümler mevcut galiba.. son çözüm önerim tamamen kişisel bir görüş : operayı bırak firefox'a geç ![]() edit büdüt : kandemir7 nickli arkadaş alıntı yapmış ama tam okumamış galiba.. sp3 ile birlikte gelen c0000139 hatasının çözümüdür bu yukarda yazılan.. ve GDI32.dll dosyası ile giderilen.. yani opera ile pek alakası olduğunu sanmam.. "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() Konu XaNDeR tarafından (08-08-08 Saat 15:09 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ℓєαяѕιση (08-08-08) |
| | #4 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.599
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:17400 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | programı kaldırdım yeniden indirdim kurmayı denedim olmadı. Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey! Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi? Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar; Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi? MEHMET AKİF ERSOY |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |