| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan ![]() | otobüslerdeki ilginç yazılar Farkettimde belediye otobüslerinde düşmemek için boruya takılmış mucizevi aparatların üzerinde"Monaco'nun ulusal orkestrası, ordusundan daha kalabalık bir kadroya sahiptir." gibi enteresan bilgiler var.Dedim ne kadar gereksiz şeyler konulabilir araştırdım ve; *Tazmanya'da kadın, ölen kocasının cinsel organını belli bir süre boyunca boynunda taşımak zorundadır. *Bir hamamböceğini kafasını kopararak öldüremezsiniz. Kafası kopan hamaböceği ancak dokuz gün sonra açlıktan ölecektir. *Eğer sabah saat 7:00’de Tokyo’dan uçağa binerseniz, Honolulu’ya "bir önceki gün" saat 16:30''da varırsınız... *Antik Yunan'da Delas Ada'sında doğmak ve ölmek yasalara aykırıdır. *Norveç'te plaj görevlileri, çıplak güneşlenen kadınları siyah plastik torbalarla poşetleyerek plajdan çıkartırlar. *Evlerdeki tozların büyük bir kısmı insanların ölü derilerinin dökülmesi sonucu oluşur. *Eğer ayaklarınızı yavaşça yukarı kaldırır ve sırt üstü yatarsanız, bataklığın içine gömülemezsiniz. Ne kadar gereksiz olurlarsa olsunlar yol bunları düşünerek çok çabuk bitiyor... BEN İMZA NEDİR BİLMEM BEYİM PARMAK BASSAM OLUR MU_? |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 66
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
+rep
|
|
| | #3 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 23
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:218 ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet +rep verilir buna
|
|
| | #4 |
| Profesör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.507
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:7685 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen verılsınnn ![]() algının kapılarında ansızın bir infilak... C'est la vie... Obama ya sevinen liboşlar gerceklerle yuzleşince "Baracklara geldik" diicekler mi? |
|
| | #5 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 66
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:2343 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler arkadaşlar
BEN İMZA NEDİR BİLMEM BEYİM PARMAK BASSAM OLUR MU_? |
|
| | #6 |
| Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.514
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24040 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benim bindğim mibüsün birinde şöyle bir şey yazıyordu. Ücretler kısmının yanına koymuştu adi herif. Mal mısın ne bakıyorsun? diye... Gafil avlanmıştık Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |