| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Spor grubu ![]() |
Oyuncular grubunda oyunlar hakkında sohbet,oyunların çıkış tarihi,efsane oyunlar,playstation 2,ps3 ve pc oyunları incelemeleri v.b oyunla ilgili şeyler olacaktır. Benim gibi oyuncu kitlelerine duyrulur varmı oyuncu. |
| | #2 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.642
Forum Gücü: 250 Forum Puanı:94356 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
warda oyuncu ben senin gruba üye olamam kii............ ![]() ama fikir güsel............. ![]() |
| | #3 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.649
Forum Gücü: 38 Forum Puanı:12486 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
masaüstü oyunlarını da ekleyecek miyiz arkadaşlar? Yani AD&D, GURPS filan olacak mı? ya da risk filan? Mesela Scrabble'da üstüme tanımam. |
| Mesaja teşekkür eden: | RAMSES113 (28-04-08) |
| | #4 |
| Öğretim üyesi Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 99
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:387 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hepsi olur hepsi oyun dendimi akla ne geliyosa hepsi olacak hatta ve hatta zamanımdan kısıp tam çözüm bile yazarım ayriyetten oyunlar hakkındaki sorunları sorularıda yazın onlarada çözüm buluruz oyuncular grubu bunun için olacak.
|
| Mesaja teşekkür eden: | KartofeL (14-04-07) |
| | #5 |
Oyuncu arıyom var mı oyuncu çok istiom bu grubun kurulmasını yok mu kimse huhuuuuuu. Huuuhu. |
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.524
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:22308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eldar bu grubu acarsan bende varım tam ilgi alanım...
. güzeL gözLeRine $aRkıLaR yazdığım.... |
| | #7 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.919
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pc oyunları ve MARIO ilgi alanımdır... inşş acılır sonuna kadar desteklerim
düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
| | #8 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 60
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:44 ![]() ![]() |
eldar böle bir grup açarsan ben katılırım ![]() isterseniz bende giriyim ![]() |
| | #9 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.698
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:13980 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
siz grubu açın oyun downloadları benden -------HeR LaFa VeReCeK CeVaBım Var ...AmA... Bir LaFa BaKaRım LaF Mı DiYe... BiR De SöyLeyeNe BaKaRım aDaM Mı DiYe..."------ |
| | #10 |
| Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.476
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8189 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Age of Empires 3 kapışılır. |
| | #11 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 300
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:1550 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benide yazın eski grubumdan ayrdıldım ![]() Spor Grubu |
| | #12 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:102 ![]() ![]() | hemen hemen ![]() gel kapışalım ![]() ama mithology olsa daha ii olur ![]() tabi age of 3 dede beni yeneni bulamazsınız Tabi kıskanırım , Belki hırslanırım , Sen de aşk çocuğu Ol da gör bakalım... |
| | #13 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.548
Forum Gücü: 52 Forum Puanı:17537 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Oyunlar Bölümüne Katkıda Bulunacaksa Grup Çok İyi Olur Çünkü Özenli Şekilde Oyun Linkleri Paylaşan Pek yok.. Umarım en yakın zamanda gerekli sayıya ulaşırsınız... пьяный '' Ölüm Bize Tutsak Biz Sevdana Karşıyakam '' |
| | #14 |
| Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.514
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24040 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | age of- satranç olayları var mı? varsa olabilir ) Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. |
| | #15 | ||
Abi kaç kişi olduk açılırmı grup, bende e-danaya geri geldim bakam. ![]() Sanırım alttaki msj atanlar kesin. Alıntı:
Alıntı:
| ||
| | #16 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.642
Forum Gücü: 250 Forum Puanı:94356 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu grup kurulsun bende elimden gelen desteği yaparım......... ![]() |
| | #17 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 753
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:3369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yardımcı olabiirim
Sevmek nedir bilir misin? Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır Bütün benliğini sarar, ısıtır. Her gülüşte yeniden doğarsın Ve bin kere ölürsün her iç çekişte Nasıl anlatsam bilmem ki. Yani "sevmek" işte. |
| | #18 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.158
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende yaparınm elimden geleni birkaç sitrede modluk yapıyorum oyun bölümlerinde
Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
| | #19 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.069
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:8015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben de ogame hakkında yardımcı olabilirim |
| | #20 |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 40
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:222 ![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle varım eğer kurulursa. Her tür oyunla (Konsol, Platform vs.) çok ilgiliyimdir.
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |