Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 10-04-07, 21:24 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi
Spor grubu

ELDAR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.063
Teşekkür etti: 99
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:387
ELDAR ara sıra gören oluyorELDAR ara sıra gören oluyorELDAR ara sıra gören oluyorELDAR ara sıra gören oluyor
iyi Oyuncular grubu.

Oyuncular grubunda oyunlar hakkında sohbet,oyunların çıkış tarihi,efsane oyunlar,playstation 2,ps3 ve pc oyunları incelemeleri v.b oyunla ilgili şeyler olacaktır.
Benim gibi oyuncu kitlelerine duyrulur varmı oyuncu.

Eski 11-04-07, 19:59 Çevrimdışı   #2

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.144
Teşekkür etti: 4.642
RepForum Gücü: 250
Forum Puanı:94356
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
warda oyuncu ben senin gruba üye olamam kii............
ama fikir güsel.............

Eski 14-04-07, 00:17 Çevrimdışı   #3
Doçent
Kemalistler

KartofeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.785
Teşekkür etti: 2.649
RepForum Gücü: 38
Forum Puanı:12486
KartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmış
masaüstü oyunlarını da ekleyecek miyiz arkadaşlar? Yani AD&D, GURPS filan olacak mı?
ya da risk filan? Mesela Scrabble'da üstüme tanımam.

Başar Demirsoy.

Mesaja teşekkür eden:
RAMSES113 (28-04-08)
Eski 14-04-07, 15:57 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi
Spor grubu

ELDAR - ait Avatar
ELDAR ara sıra gören oluyorELDAR ara sıra gören oluyorELDAR ara sıra gören oluyorELDAR ara sıra gören oluyor
Hepsi olur hepsi oyun dendimi akla ne geliyosa hepsi olacak hatta ve hatta zamanımdan kısıp tam çözüm bile yazarım ayriyetten oyunlar hakkındaki sorunları sorularıda yazın onlarada çözüm buluruz oyuncular grubu bunun için olacak.

Mesaja teşekkür eden:
KartofeL (14-04-07)
Eski 15-04-07, 00:21 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi
Spor grubu

ELDAR - ait Avatar
Oyuncu arıyom var mı oyuncu çok istiom bu grubun kurulmasını yok mu kimse huhuuuuuu.
Huuuhu.

Eski 10-05-07, 22:45 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu

-misspasha- - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.436
Teşekkür etti: 3.524
RepForum Gücü: 69
Forum Puanı:22308
-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
eldar bu grubu acarsan bende varım tam ilgi alanım...

.

güzeL gözLeRine $aRkıLaR yazdığım....

Eski 10-05-07, 22:47 Çevrimdışı   #7
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.184
Teşekkür etti: 3.919
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37574
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
pc oyunları ve MARIO ilgi alanımdır... inşş acılır sonuna kadar desteklerim

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:

Eski 17-05-07, 22:41 Çevrimdışı   #8
Asistan

MuSti_GoLd - ait Avatar
Genel Mesajlar: 150
Teşekkür etti: 60
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:44
MuSti_GoLd Herkese mesafeli
Ruhsal Durumum:
kahkaha

eldar böle bir grup açarsan ben katılırım
isterseniz bende giriyim

Eski 17-05-07, 22:47 Çevrimdışı   #9
Dekan

uĞuR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.132
Teşekkür etti: 1.698
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:13980
uĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmış
siz grubu açın oyun downloadları benden

esintiyle sokakta kırık kalplere rastladım kopya kalplere damladım!kendime telefon açtım al dedim beni burdan insanlar Türk filmlerindeki ölüm sahneleri kadar sahte. dolduramadım 1 sayfa bile onlardan bahsederken yazdığım tekşey yalan, hain ve kahpe
-------HeR LaFa VeReCeK CeVaBım Var ...AmA...
Bir LaFa BaKaRım LaF Mı DiYe...
BiR De SöyLeyeNe BaKaRım aDaM Mı DiYe..."------

Eski 17-05-07, 22:55 Çevrimdışı   #10
Doçent
Antikapitalistler

tutbenidüşmeden - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.069
Teşekkür etti: 2.476
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:8189
tutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Age of Empires 3 kapışılır.

şimdi sen gidiyorsun ya herkes sana benzeyecek...

Eski 25-05-07, 13:40 Çevrimdışı   #11
Yard. Doçent
Spor grubu

iηƒєяηαℓ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.066
Teşekkür etti: 300
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:1550
iηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
benide yazın
eski grubumdan ayrdıldım

Spor Grubu

Eski 26-05-07, 11:40 Çevrimdışı   #12
Stajyer

>KopCaz< - ait Avatar
Genel Mesajlar: 34
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:102
>KopCaz< ara sıra gören oluyor>KopCaz< ara sıra gören oluyor
Alıntı:
tutbenidüşmeden´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Age of Empires 3 kapışılır.

hemen hemen
gel kapışalım
ama mithology olsa daha ii olur
tabi age of 3 dede beni yeneni bulamazsınız

Tabi kıskanırım , Belki hırslanırım , Sen de aşk çocuğu Ol da gör bakalım...

Eski 27-05-07, 13:50 Çevrimdışı   #13
Doçent

DoĞuŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.218
Teşekkür etti: 1.548
RepForum Gücü: 52
Forum Puanı:17537
DoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Oyunlar Bölümüne Katkıda Bulunacaksa Grup Çok İyi Olur Çünkü Özenli Şekilde Oyun Linkleri Paylaşan Pek yok..

Umarım en yakın zamanda gerekli sayıya ulaşırsınız...

пьяный
'' Ölüm Bize Tutsak Biz Sevdana Karşıyakam ''

Eski 27-05-07, 14:04 Çevrimdışı   #14
Doçent
Figüranlar

HaRuKa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.225
Teşekkür etti: 1.514
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:24040
HaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
age of- satranç olayları var mı? varsa olabilir )

Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş,
Gör ne var maverada ibrethiz.

Eski 27-05-07, 21:05 Çevrimdışı   #15
Öğretim üyesi
Spor grubu

ELDAR - ait Avatar
Abi kaç kişi olduk açılırmı grup, bende e-danaya geri geldim bakam.
Sanırım alttaki msj atanlar kesin.
Alıntı:
misspasha´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
eldar bu grubu acarsan bende varım tam ilgi alanım...
Alıntı:
MrSuitabLe´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
pc oyunları ve MARIO ilgi alanımdır... inşş acılır sonuna kadar desteklerim
Alıntı:
avast!_nod32´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
eldar böle bir grup açarsan ben katılırım
isterseniz bende giriyim
Alıntı:
forumcu´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
benide yazın
eski grubumdan ayrdıldım
İşte bide ben 5 ediyo 5 kişi gerekiyo demi 1 grup için.

Eski 29-06-07, 01:19 Çevrimdışı   #16

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.144
Teşekkür etti: 4.642
RepForum Gücü: 250
Forum Puanı:94356
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
bu grup kurulsun bende elimden gelen desteği yaparım.........

Eski 30-06-07, 11:09 Çevrimdışı   #17
Doçent

N_e_w_i_N - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.980
Teşekkür etti: 753
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:3369
N_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biri
yardımcı olabiirim

Sevmek nedir bilir misin?
Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır
Bütün benliğini sarar, ısıtır.
Her gülüşte yeniden doğarsın
Ve bin kere ölürsün her iç çekişte
Nasıl anlatsam bilmem ki.
Yani "sevmek" işte.

Eski 04-07-07, 18:24 Çevrimdışı   #18
Haftanın Moderatörü

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.430
Teşekkür etti: 4.158
RepForum Gücü: 68
Forum Puanı:18371
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bende yaparınm elimden geleni birkaç sitrede modluk yapıyorum oyun bölümlerinde

Aslanlar sahada tribünler ayakta
90 dakika taraftar arkanda
Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda
Şampiyon olunca coşalım çılgınca

Eski 05-07-07, 01:18 Çevrimdışı   #19
Doçent
Genel Mesajlar: 2.561
Teşekkür etti: 3.069
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:8015
Galiyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Ben de ogame hakkında yardımcı olabilirim

Eski 24-04-08, 21:01 Çevrimdışı   #20
Stajyer
Huzur Pınarı

cank - ait Avatar
Genel Mesajlar: 101
Teşekkür etti: 40
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:222
cank ara sıra gören oluyorcank ara sıra gören oluyorcank ara sıra gören oluyor
Kesinlikle varım eğer kurulursa. Her tür oyunla (Konsol, Platform vs.) çok ilgiliyimdir.

Kapalı konu

Konu Seçenekleri