Konu Seçenekleri
Eski 17-02-08, 01:44 Çevrimdışı   #1

Forumda uzman

HaZaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.339
Teşekkür etti: 5.699
RepForum Gücü: 185
Forum Puanı:75789
HaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Özcan Deniz'e Sahnede Kurşun

Özcan Deniz'e sahnede kurşun

İzmir'in Çeşme İlçesi'ndeki Altın Yunus Oteli'nde sahneye çıkan sanatçı Özcan Deniz, silahlı saldırıya uğradı. Sanatçı özel bir hastanede tedavi altına alındı.

İZMİR'in Çeşme İlçesi'ndeki Altın Yunus Oteli'nde sahne alan Özcan Deniz kendisini dinlemeye gelen soy ismi öğrenilemeyen M.(Mustafa) isminde bir kişinin tabanca ile ateş ederek yaraladığı öğrenildi.

Zanlının Özcan Deniz'i 'arkadaşına bakarak şarkı söylediği' gerekçesiyle vurduğu iddia edildi. Ayağından vurulan Deniz, Özel Sisus Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken.
Nerden bilirdim yaşamın
Böyle parçalanarak süreceğini
Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini...
Bir yap-bozum sanki,
Tek parçamı bile bulamadan,
Yeniden dağılıveriyorum.

Eski 17-02-08, 02:06 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.911
Teşekkür etti: 3.809
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:73320
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Kiskançlik Yüzünden Olmus Sanirim, Kursun Kalça Kemigine Isabet Etmis.. Acil Sifalar Diliyorum Kendisine..

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Sönmüyor Ateşimiz..
Ama Alev Alev de Yanmıyor..
Ayrılık Zor Ama..
Beraberken de Olmuyor..

: ))

Eski 17-02-08, 02:07 Çevrimdışı   #3
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.096
Teşekkür etti: 1.578
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:32139
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
gerekceye bak hey allahım

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...

Eski 17-02-08, 08:10 Çevrimdışı   #4
Doçent
Düşünürler grubu

LoVeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.081
Teşekkür etti: 490
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:46588
LoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
FlaŞ! Özcan Denİz Vuruldu

Ünlü sanatçı Özcan Deniz sahne aldığı Çeşme'deki Altın Yunus Otel'inde silahlı saldırıya uğradı. Ayağından vurulan Özcan Deniz hastanede ameliyata alındı.

Bu gece saat 23.30 sıralarında Altın Yunus Otel'in barında sahne alan ünlü sanatçı kendisini izlemeye gelenler arasında bulunan ve İzmir Ticaret Odası üyesi olduğu öne sürülen Mustafa Adaş tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Sahne aldığı mekanda, gecenin ilerleyen saatlerinde ön sıralarda bulunan sarışın bir kadına hitaben şarkı söylemesine sinirlenen Mustafa Adaş, bir anda belindeki silahını çekerek Özcan Deniz’e doğru ateş açmaya başladı.

Habertürk'ün haberine göre, zanlının polise sözlü verdiği ifadesinde Özcan Deniz'in sevgilisine bakarak şarkı söylediği için vurduğunu söylediği öne sürüldü.

Ayağından vurulan Deniz'in Özel Sisum Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak ameliyata alındığı bildirildi. Yapılan muayene sonucu sağ ayağına isabet eden kurşunun kemiği kırdığı ve içeride kaldığı saptandı.

DALGALAN ŞANLI BAYRAK
SELAM VER ŞEHİTLERE
MEZAR OLUR BU VATAN İHANETÇİ İTLERE!!!

Mesaja teşekkür eden:
~Kardelen~ (17-02-08)

Konu Seçenekleri