| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Efendim kimler gelmis kimler gelmis :p Hosgeldiniz ![]() Bu haftaki koltugumuza oturmaya hazirmisiniz ? ![]() Cekinmenize gerek yok efendim , yayilabilirsiniz kirmizi koltugumuza ![]() ![]() hayir hayir korkmayin yemezler sizi , istediginiz sorulara cevab verme hakkiniz var. ![]() görelim sizleri danaciklar :p - neden E-dana ? - derin.. ![]() bugünlerde yeni hobim seni üzmek, kendini buna alıştır zorum artık ![]() |
| | #2 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.139
Forum Gücü: 98 Forum Puanı:36663 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kimsin Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
| | #3 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
teşekkür ederim konu açmana lüzüm yoktu cnm ![]() ![]() ![]() |
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.409
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:19053 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
neden özge94 niçin genç kuvvet ![]() DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ |
| | #5 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 97
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:513 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | adım özge biliosunuz zaten gaziantepliyim ve oks ye hazırlanıom bu kadar yeter hehal |
| | #6 |
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:513 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | neden mi genç kuvvet insan burada kendini daha bi iyi hissedio herkes kardeş gibi yani burada kendimi sanki ailemden birileriyle konuşmuş gibi hissediom bu kadar yeter mi... |
| | #7 |
Teşekkür etti: 868
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4087 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Forumun hangi basligina daha cok ugruyorsun? (GK basligindan baska) Geldi bir gun hayatima.... Sesimi tek o duydu karanlikta.... Elimi tutup cekti o anda... Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim 1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade ![]() Doctors & Others |
| Mesaja teşekkür eden: | ραѕα (16-04-08) |
| | #8 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.409
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:19053 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hobilerin fobilerin Tuttugun takım sevdigin spor dalı forumda örnek aldıgın kisiler forumda en çok sevdigin kisiler ![]() DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ |
| | #9 | |
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:513 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
forum oyunlarına ve futbal tartışmalarına.... | |
| Mesaja teşekkür eden: | G-peyki (16-04-08) |
| | #10 |
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:513 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hobilerim:resim yapmak,müzik dinlemek,kitap okumak vb. fobim: aşı olmak tuttuğum takım: tebikide GALATASARAY forumda örnek aldığım kişiler: tılsım ,kobra,ramsses113 forumda en çok sevdigim kisiler:tılsım kobra vb. |
| | #11 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 628
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6918 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | niçin e-dana neden biz buraya geLme sebebin Geri Dönüşü oLmayan ßir TüneLdeyim |
| | #12 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.172
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26868 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Neden gençkuvvet Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım.. |
| | #13 |
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:513 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | niçin mi e-dana bilmem bunu hiç düşünmedim neden mi siz çünkü insan sizin yanınızda kendini rahat hissdio (bn) buraya gelme sebebim arkadaşım çok övdü bnde bi girim bi bakimhele neler var dedim ve bidaha buradan ayrılamadım |
| | #14 |
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:513 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | #15 |
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6918 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bana cevap verdiğin için mutLu musun??? Geri Dönüşü oLmayan ßir TüneLdeyim |
| | #16 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 2.508
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:24347 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sitede en çok tanışmak istedğin kişi kim ; [IMG]http://img256.imageshack.us/img256/3854/banev5.jpg [/IMG] |
| | #17 |
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:513 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | #18 |
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:513 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ASLINDA HERKESLE TANIŞMAK İSTİYORUM DESEM |
| | #19 |
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6918 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tanışak o zaman((:desem
Geri Dönüşü oLmayan ßir TüneLdeyim |
| | #20 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 614
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:9768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tanışalımm Aşkın ve Herşeyin 'M' Hali.. ![]() |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |