| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Efendim kimler gelmis kimler gelmis :p Hosgeldiniz ![]() Bu haftaki koltugumuza oturmaya hazirmisiniz ? ![]() Cekinmenize gerek yok efendim , yayilabilirsiniz kirmizi koltugumuza ![]() ![]() hayir hayir korkmayin yemezler sizi , istediginiz sorulara cevab verme hakkiniz var. ![]() görelim sizleri danaciklar :p - neden E-dana ? - derin.. ![]() En Büyük Asker Bizim Asker! ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: | staner (18-06-08) |
| | #2 |
| Cezalı Üye ![]()
Teşekkür etti: 165
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1681 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | merhaba yabancı ilk soruların benden; Nerdensin??? Yaşın Kaç?? Adın Ney?? Neden Özge94?? |
| | #3 |
| Dekan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.529
Forum Gücü: 70 Forum Puanı:24773 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | okduugn okul yada üni. Sosyal alanların en sevdigin dizi yabancı olarak en sevdigin dizi yerli olarak en sevdigin film? sevdigin yada yaptıgın spor dalı ![]() yine gelcem... Şahit olsun Kainat, Alemler şahit olsun . Titreyen sesin ile Yüregin şahit olsun. Çok Yakın Güzel Günler,Bir Kez Daha Ufka Bak, Hep Semaya Açtıgın,Ellerin Şahit Olsun. Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Deli Var YakalaYın ![]() |
| | #4 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.700
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:35056 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bos sorular sormucam, Naber ![]() Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Deniz Yeşili Zümrüt ![]() |
| | #5 | |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 96
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:513 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ewdeim şehir olarak gaziantep 14 yaşındayım özge | |
| | #6 | |
| Öğretim üyesi ![]()
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:513 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
mehmetçik i.ö.o dizi izlemem cesur yürek voleybol u yapıyorum futbolu çok sewiyorum.. | |
| | #7 |
| Öğretim üyesi ![]()
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:513 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | #8 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 2.033
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:11700 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | özge neden gk ve fobilerin hobilerin ![]() Hai Wang |
| | #9 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 751
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:8367 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Büyüyünce ne olucan .? : |
| | #10 |
| Öğretim üyesi Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 284
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:598 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | karnen nasıldı ![]() |
| | #11 |
| Öğretim üyesi ![]()
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:513 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | neden mi gk çünkü bn birçok yer üyeyim ama ençokburda mutluyum ondan olabilir mi acaba?? fobim bi tana oda aşı olmak hobimse kitap yazmak ve resim yapmak sanırım bunlar yeter |
| Mesaja teşekkür eden: | ραѕα (18-06-08) |
| | #12 |
| Öğretim üyesi ![]()
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:513 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | #13 |
| Öğretim üyesi ![]()
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:513 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | karnem gayet ii de 3 tane 4 üm vardie taktiri kaçırdım yanarım yanarım ona yanarım ![]() |
| | #14 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 335
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:3285 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | seni buraya getiren şey ne?yada kim? neden geometri öğrenmnliği istiyon? istediğin işi yapamazsan aşternatif olarak hangi işi yaparsın? devamı geljk ![]() |
| | #15 |
| Öğretim üyesi ![]()
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:513 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bni buraya getiren kişi doga.eren geometri öğretmeni olmak istememin sebebi geometriyi çok sewiom ve çok güzel yapıom anasınıfı öğretmeni olrm |
| | #16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 11.867
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:120856 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sure doldu derin.. ![]() En Büyük Asker Bizim Asker! ![]() |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |