Konu Seçenekleri
Eski 20-08-08, 18:04 Çevrimdışı   #1

Mod. denetleyicisi

n!da - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.102
Teşekkür etti: 9.159
RepForum Gücü: 248
Forum Puanı:110968
n!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
gülümseme Özgür Kurum - Senden Başka [Aşkım'a] (:

Aşk denen tek hece; bilmezdim ne...

Sonra sen geldin,
İçime dolup beni benden ettin!

Senden başka, artık düşemem aşka...

Yalnızlık bir perde örtmüş üstüme.
Sonra sen geldin,

O melek yüzün, benim güleryüzüm...
Şimdi geçmişim hüzün, sensiz yaşanmış her bir gün...

Alıntı:
n!da´isimli üyeden Alıntı
İyiki varsın a$kım..
``Seni Seviyorum...´´

``Ne sözüm geçer, ne gücüm yeter bu kalbe...´´
Kör cehalet çirkefleştirir insanları..
Suskunluğum asaletimdendir...
Her lafa verecek bir cevabım var..
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye..
(Mevlana)

Mesaja teşekkür eden: (20 Kişi)
$.<3.M.!.N (21-08-08), єŁifŁєиdiм (21-08-08), 13. (21-08-08), And (20-08-08), bEyAzLi (21-08-08), Bir Ben Eksiktim (20-08-08), CSKN (21-08-08), GuZeLBeLa (20-08-08), hakancem (20-08-08), HeLL's AnGeL (20-08-08), Maçakızı (21-08-08), Opeth (21-08-08), RüyaM (20-08-08), SaKaRiN..! (20-08-08), Snorland (21-08-08), storm_fatih (20-08-08), Tweety (21-08-08), _buse_ (20-08-08), `Hiperaktif (20-08-08), ~C@dY~ (21-08-08)
Eski 20-08-08, 18:09 Çevrimdışı   #2

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.144
Teşekkür etti: 4.642
RepForum Gücü: 250
Forum Puanı:94356
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
oyyy
aşkım ne zaman yaptın sen bu çalışmayı
çok teşekkür edirim aşkım o güzel yüreğine sağlık

" bende seni seviyorum.. "

Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
GuZeLBeLa (20-08-08), n!da (20-08-08), s!mg€ (21-08-08), Tweety (21-08-08)
Eski 20-08-08, 18:27 Çevrimdışı   #3

Forumda uzman

hakancem - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.950
Teşekkür etti: 2.875
RepForum Gücü: 85
Forum Puanı:26213
hakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
harika olmus bacim tebrikler

Ölüm...Ölüm dedigin nedirki gülüm ben senin icin yasamayi göze almisim!!!!!
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
n!da (20-08-08), `Hiperaktif (20-08-08)
Eski 20-08-08, 18:50 Çevrimiçi   #4
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

RüyaM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.639
Teşekkür etti: 2.251
RepForum Gücü: 77
Forum Puanı:35182
RüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
size diyecek söz bulamıyorum ben ya
Allah Sevginizi mutlulugunuzu daim etsin
Yüregin(e)ize saglık

Tuhaf bir umuttum sadece..

Her gece yastık aLtı ağLayan
Masum bir buLuttum öyLece..

Şehrin pisLiğinde maviLiğini beyazLığını unutan
Suskun bir sorundum sadece
Beyazın her tonunu siyahLara boyayan...

Ve adına "HAYAT" dediler bunun
n!da (21-08-08), `Hiperaktif (20-08-08)
Eski 20-08-08, 18:52 Çevrimdışı   #5
Doçent
Genç Kuvvet

Pamuk* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.751
Teşekkür etti: 1.108
RepForum Gücü: 35
Forum Puanı:11924
Pamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
süper bi çiftsiniz ya
allah mutluluğunuzu daim eylesin

Ne Mutlu Türküm Diyene
Eski 20-08-08, 18:55 Çevrimdışı   #6
Profesör
Düşünürler grubu

иỉℓαу - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.761
Teşekkür etti: 1.528
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:32249
иỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Çok çok güzeL oLmuş,
tam size Layık
Süper de bi hediye
eLLerine sağLık nido$um

Tekrar doğum günün kutLu oLsun aLi ((:

.

.

Kurtar beni,kutsar qbi . .

Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!) ((:
Mesaja teşekkür eden:
n!da (21-08-08)
Eski 20-08-08, 19:03 Çevrimdışı   #7
Şarkıların Ressamı
Düşünürler grubu

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.011
Teşekkür etti: 4.217
RepForum Gücü: 184
Forum Puanı:81218
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
Sonra sen geldin,

Ah A$k, Ne Güzel $eysin Sen
Bende Sizi Sevebilirmiyim
Seviyorum Zaten
Hem Size Hemde A$kiniza Hayranim

Harika Bir Hediye Olmu$ Fistigim, Emegine & Dü$üncene Saglik
Ömür Boyu Sürsün Bu Mutlulugunuz ´
Bizde $ahidiniz Oluruz

Ali$im A$kinla Beraber Mutlu Yillar

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..
Eski 20-08-08, 23:50 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

SaKaRiN..! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.800
Teşekkür etti: 2.386
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:42368
SaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Cok seker calismalar (:

ellerine saglik, askiniza saglik

.
.
.
.

.
.

"Daha güçlü, daha sakin
Daha mutlu, daha suskun..

Daha olgun, daha kırgın
Daha yalnız, daha yorgun."
Eski 20-08-08, 23:52 Çevrimdışı   #9
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.729
Teşekkür etti: 1.928
RepForum Gücü: 207
Forum Puanı:82189
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Çok Güzel Olmuş Ellerine Sağlık N!da (=

Şanslısın Alii ((=

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Gülünç Olmaya Başladı Burası (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Eski 21-08-08, 00:24 Çevrimdışı   #10
Öğretim üyesi
13.
Düşünürler grubu

13. - ait Avatar
Genel Mesajlar: 984
Teşekkür etti: 676
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:10474
13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış
çoook hoj...

sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan

yalnızlık ömür boyu!
n!da (21-08-08), `Hiperaktif (21-08-08)
Eski 21-08-08, 00:37 Çevrimdışı   #11

Secret - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.729
Teşekkür etti: 5.179
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:171740
Secret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Sizin gibi cici çalışmalar olmuş .
İki yetenekli kişi bir olunca , içinde bir de aşk olunca neler cıkıyor ortaya görüyoruz (:
Ellerine sağlık nida
Doğum günün tekrar kutlu olsun Ali

Eski 21-08-08, 00:49 Çevrimdışı   #12
Stajyer
Sanatkârlar grubu

єŁifŁєиdiм - ait Avatar
Genel Mesajlar: 111
Teşekkür etti: 341
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:3079
єŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biri
Mutluluğunuz daim olsun ..

kareler müthiş, aşkınız gibi sanırım ..

Yüreklere sağlık; bir kez daha
Eski 21-08-08, 02:07 Çevrimdışı   #13
Profesör
Düşünürler grubu

~C@dY~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.203
Teşekkür etti: 3.548
RepForum Gücü: 144
Forum Puanı:63025
~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
cadaloz kız seni çok özledim

sizin aşkınıza yakışır bir şarkı

emeğine sağlık nidoşum

cebimde yaralı bir umut
dilim bayram içim hazan
yalnızlığa hınç biriktiriyorum!
Eski 21-08-08, 02:11 Çevrimdışı   #14
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.950
Teşekkür etti: 15.323
RepForum Gücü: 434
Forum Puanı:181403
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Aşkınız sonsuz olsun
İyi doğdun yaramaz kardeşim
İyiki varsın diğer kardeşim Nida

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Eski 21-08-08, 02:39 Çevrimdışı   #15
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.911
Teşekkür etti: 3.809
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:73320
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Harika Çalışmalar Bunlar..

Düşüncene, Ellerine Sağlık Nida..

Nice Güzel, Mutlu, Neşeli Yıllara

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Sönmüyor Ateşimiz..
Ama Alev Alev de Yanmıyor..
Ayrılık Zor Ama..
Beraberken de Olmuyor..

: ))

Eski 21-08-08, 04:38 Çevrimdışı   #16

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.500
Teşekkür etti: 12.895
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:136001
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Bayıldım...

derin..
üf..

bugünlerde yeni hobim seni üzmek,
kendini buna alıştır zorum artık
Eski 21-08-08, 09:34 Çevrimdışı   #17

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.794
Teşekkür etti: 6.309
RepForum Gücü: 305
Forum Puanı:139847
Opeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
allah mutluluğunuzu bozmasın aşk böcükleri mutlu kalın hep beraber. çalışmalarda çok güzel nidoş ellerine sağlık

opeth ailesi - e-opeth =opeth

Yaşadıklarını kar sanma yanına...

Yaşadığın kadar yakınsın sonuna

Ne kadar yaşarsan yaşa

Sevdiğin kadardır ömrün...

Can YÜCEL
Eski 21-08-08, 10:16 Çevrimdışı   #18
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.470
Teşekkür etti: 3.853
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:37615
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
çok güzel olmuşşş
emeğine sağlık
ahh aşkk

.

biliyorum artık çok zor çok.

kuracak yeni bir hikayem yok.

yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle...

Eski 21-08-08, 12:55 Çevrimdışı   #19
Doçent

s!mg€ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.234
Teşekkür etti: 1.371
RepForum Gücü: 40
Forum Puanı:13141
s!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
harika olmuş
hep böyle olun inş...