| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | e--2-0--------------------------------------------------------------------- b------3-2-0---3-0-2---3-2-0----------------------------------------------- G------------2-------2-------2-0---0--0---3-2-0---------------------------- D--------------------------------4------2-------4-------------------------- A-------------------------------------------------------------------------- E-------------------------------------------------------------------------- Bm F#m maksat muhabbet olsun gel meclisimize Bm F#m oturup meşk edelim varalım zevkimize Bm Em maksat muhabbet olsun acılar şöyle dursun G Em dünya seninle güzel aşk koynunda uyusun Bm Em maksat muhabbet olsun düşmanıma oh olsun G Em dünya seninle güzel aşk koynunda uyusun Em aç koynunu nolursun Bm F#m al karşıla dengini çal çıngınca çengini Bm F#m gül eylen hayat kısa hadi bul ahengini Ben calamiyorum.. çalabilenlere ![]() Daha söylenmedi aşkın son şarkısı Daha silinmedi hasretler Canımı dişime takıp Sevdim deliler gibi Sustum... ölüler gibi Senden vazgeçmeden ölürüm belki Aşkın son şarkısı olurum belki Dudaklarından at beni Konu Unfaithful tarafından (15-01-08 Saat 14:00 ) de değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |