Konu Seçenekleri
Eski 26-03-08, 16:27 Çevrimdışı   #1
Dekan

Samson - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.942
Teşekkür etti: 2.738
RepForum Gücü: 124
Forum Puanı:50805
Samson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
kahkaha PAK Parti'nin kapatılma gerekçeleri

'Kapatma gerekçesi' güldürüyor
Dünya Radyo'da yayınlanan " Perişan FM" programında bu kez PAK Parti'nin kapatılma gerekçeleri ironik bir şekilde dinleyicilere ulaştı.

5N1K4U8Y12Q adlı program başlığı altında Program sunucusu (Ömer Pekin), konuğu olan Hukukçu-yazar-çizer-kızar-karalar-kapatır Dr. Sabit Görüş'le PAK Parti'nin kapatılma gerekçelerini konuştu. İşte ŞOK EDEN kapatma gerekçeleri...

Player'dan dinleyemeyenler için BURADAN
Eski 26-03-08, 16:33 Çevrimdışı   #2
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.132
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:32530
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bu medya kurulusu fethullah amcanın yönetimine gecmeden önce bu perişan fm programları manyak olurdu severek dinlerdik..(:

simdi siyasetle beyin yıkamayla bozdular kafalarını,, kalite felan kalmadı (:

tesekkürler efenim

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Eski 07-05-08, 14:36 Çevrimdışı   #3
Asistan

BÜŞŞRA - ait Avatar
Genel Mesajlar: 162
Teşekkür etti: 276
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:432
BÜŞŞRA ara sıra gören oluyorBÜŞŞRA ara sıra gören oluyorBÜŞŞRA ara sıra gören oluyorBÜŞŞRA ara sıra gören oluyorBÜŞŞRA ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Eski 18-05-08, 07:27 Çevrimdışı   #4
Öğrenci
Genel Mesajlar: 1
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
aaydoogduu Herkese mesafeli
yanlış düşüncelere yol açmaz inş.
Eski 29-09-08, 17:44 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

blacklife - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.137
Teşekkür etti: 1.117
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:2599
blacklife çevresinde seviliyorblacklife çevresinde seviliyorblacklife çevresinde seviliyorblacklife çevresinde seviliyorblacklife çevresinde seviliyorblacklife çevresinde seviliyorblacklife çevresinde seviliyorblacklife çevresinde seviliyorblacklife çevresinde seviliyorblacklife çevresinde seviliyorblacklife çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:

hiç anLatamadım..
hiç anLamadıLar !!

Konu Seçenekleri