| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | ![]() pc den panda virüs programını kaldırmak istiyorum ama devamlı böyle bir hata veriyor ne yapmam nasıl kaldırmam lazım?bunu kaldırmadan başka antivirüs programı da yükleyemiyorum.lütfen acil yardım!!! :( |
|
| | #2 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 232
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4703 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
afedersiniz öncelikle pandayı neden kaldırmak istediğinizi öğrenebilir miyim Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun http://www.zamansiz.com/windowsa-oto...rin-t1727.html |
|
| | #3 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.599
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:17400 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çünkü öyle olması gerekiyor.yani hiç kaçarı yok.. (: |
|
| | #4 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32530 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben olsam yeniden yükleyip oyle kaldırmayı denerdim Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Smyrna (06-07-08) |
| | #5 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.685
Forum Gücü: 213 Forum Puanı:85026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence bunu uygula, sağlam bir şekilde tekrar yüklersen sorun hallolabilir. |
|
| | #6 |
| Grup Lideri Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 103
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sanmıyorum çünkü yüklerkende bu hatayı verir |
|
| | #7 |
| Grup Lideri Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 103
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben olsam hiç uğraşmam format atarım |
|
| | #8 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.599
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:17400 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ohooo ne güzel yardımcı olmuşsunuz yav sağolun...başka ? (: |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |