| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]() | PANEL - 1 Mayıs ve Taksim 1 Mayıs ve Taksim Sendikacılar 1 Mayıs 2008'i Tartışıyor PANEL Katılımcılar: DİSK Eğitim Sen TÜRK-İş Şubeler Platformu Haklar ve Özgürlükler Cephesi Tarih: 25 Mayıs / Pazar Saat: 18.00 Yer: Bilgi Üniversitesi Kuştepe Kampüsü - Büyük Salon Adres: İnönü Cad. No 28, 34387 Şişli/ İSTANBUL Tel.: (0212) 311 50 00 Düzenleyen: Haklar ve Özgürlükler Cephesi Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | interlude (22-05-08), pavel (22-05-08), roza (22-05-08), tutbenidüşmeden (23-05-08), weekend warrior (22-05-08) |
| | #2 |
| Dekan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.439
Forum Gücü: 75 Forum Puanı:26340 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Geçenlerde dershanemin önünde bi afiş gözüme çarptı.Emek Platformu yazıyordu.Bildiginz gibi bi çok sivil toplum örgütü de dahildr.Sendikalar da öyle.Emek Plâtformu uzun bi aradan sonra tekrar karanlıgın yırtılması için bir araya gelmişti buna çok sevindim,ama üzüldügüm birsey oldu.İnsanların buna yaklaşımları içimi burktu.DTP diye de altına fosforlu kalemle eklenmişti.Yani bazen diyorum kendi kendime az bile bu insanlara ama işte ![]() Tesekkürler abi (: yine ölüyorum,kaçıncı bu .. ![]() Hiçbir fotografımızda bu kadar içten gülemeyecegiz. hiç bir zaman $imdiki gibi içten agLamadık tanrım ne darbeler ne yangınlar kentlerde biz soluk soluk her satır boslugunda sevdamız biz vardık varız. Konu roza tarafından (22-05-08 Saat 19:00 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ŞiYaR (22-05-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |