| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Muhabir Sanatkârlar grubu ![]() |
Survivor Türkiye-Yunanistan yarışması Türklere söylediği ağır sözlerle dikkat çeken Pantelis Yunanistan'a dönünce onla röportaj yapmak isteyen kameralara Türk olacağını söyledi. Türk olmanın dünyanın en şerefli işi olduğunu belirten Pantelis, Türk olduktan sonrada müslüman olup sünnet olacağını belirtti.
Gone with the sin my baby and beautiful u r. So , gone with the sin my darlingg.. ![]() |
|
| | #2 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 386
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:1566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu ne yaaaa Seni Sevdimde Noldu? Efes, Telsim Zengin Oldu! çok yoğunum gelemiyorum buralara... |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 350
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:731 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hadi yaa yemin et.... ![]() [/blink]http://img267.imageshack.us/img267/3...sen8po4.th.jpg |
|
| | #4 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.698
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:13980 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hadi lenn bu adamın istediği kada müslüman olsun yinede ben içten olduğuna inanmam ![]() bide gerçek olsa amma güzerim haa -------HeR LaFa VeReCeK CeVaBım Var ...AmA... Bir LaFa BaKaRım LaF Mı DiYe... BiR De SöyLeyeNe BaKaRım aDaM Mı DiYe..."------ |
|
| Mesaja teşekkür eden: | `Hiperaktif (14-02-07) |
| | #5 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.469
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22587 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzel haber Türk olmak bence en gurur verici şey ama o adam bunu başaramıycak |
|
| | #6 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.792
Forum Gücü: 256 Forum Puanı:97388 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |