Konu Seçenekleri
Eski 29-01-07, 12:39 Çevrimdışı   #1
Muhabir
Sanatkârlar grubu

ForgeR~Emo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 967
Teşekkür etti: 388
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:4468
ForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
kahkaha Pantelis Türk oluyor!:D

Survivor Türkiye-Yunanistan yarışması Türklere söylediği ağır sözlerle dikkat çeken Pantelis Yunanistan'a dönünce onla röportaj yapmak isteyen kameralara Türk olacağını söyledi. Türk olmanın dünyanın en şerefli işi olduğunu belirten Pantelis, Türk olduktan sonrada müslüman olup sünnet olacağını belirtti.

Gone with the sin my baby and beautiful u r.
So , gone with the sin my darlingg..
Eski 29-01-07, 16:18 Çevrimdışı   #2
Dekan

KüçükBey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.815
Teşekkür etti: 386
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:1566
KüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuş
bu ne yaaaa

Seni Sevdimde Noldu?
Efes, Telsim Zengin Oldu!

çok yoğunum gelemiyorum buralara...
Eski 29-01-07, 17:09 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi

E-dana Kedisi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 875
Teşekkür etti: 350
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:731
E-dana Kedisi ara sıra gören oluyorE-dana Kedisi ara sıra gören oluyorE-dana Kedisi ara sıra gören oluyorE-dana Kedisi ara sıra gören oluyorE-dana Kedisi ara sıra gören oluyorE-dana Kedisi ara sıra gören oluyorE-dana Kedisi ara sıra gören oluyor
hadi yaa yemin et....

[blink]KEDİSİZ BİR HAYAT OLMAZ OLSUN.........[/blink]
http://img267.imageshack.us/img267/3...sen8po4.th.jpg
Eski 29-01-07, 17:14 Çevrimdışı   #4
Dekan

uĞuR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.132
Teşekkür etti: 1.698
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:13980
uĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmış
hadi lenn bu adamın istediği kada müslüman olsun yinede ben içten olduğuna inanmam
bide gerçek olsa amma güzerim haa

esintiyle sokakta kırık kalplere rastladım kopya kalplere damladım!kendime telefon açtım al dedim beni burdan insanlar Türk filmlerindeki ölüm sahneleri kadar sahte. dolduramadım 1 sayfa bile onlardan bahsederken yazdığım tekşey yalan, hain ve kahpe
-------HeR LaFa VeReCeK CeVaBım Var ...AmA...
Bir LaFa BaKaRım LaF Mı DiYe...
BiR De SöyLeyeNe BaKaRım aDaM Mı DiYe..."------
Mesaja teşekkür eden:
`Hiperaktif (14-02-07)
Eski 07-02-07, 22:32 Çevrimdışı   #5
Rektör
Genç Kuvvet

Esrarengizz - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.447
Teşekkür etti: 1.469
RepForum Gücü: 74
Forum Puanı:22587
Esrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
güzel haber Türk olmak bence en gurur verici şey ama o adam bunu başaramıycak
Eski 14-02-07, 01:24 Çevrimdışı   #6

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.252
Teşekkür etti: 4.792
RepForum Gücü: 256
Forum Puanı:97388
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
gözgöz´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hadi lenn bu adamın istediği kada müslüman olsun yinede ben içten olduğuna inanmam
bide gerçek olsa amma güzerim haa
O adam müslüman olursa direk onu bulur boğazdan aşağıya doğru cehenneme yollarım
yaparım yani

Konu Seçenekleri