| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan Kemalistler ![]() | pardusu nasıl kaldırırım iyi günler arkadaşlar 1 ay önce benim laptop a vistanın yanınıa pardus kurdum fakat beğenmedim vistaya zarar vermeden pardus u nasıl kaldırabilirim ? |
|
| | #2 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 384
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:305 ![]() ![]() ![]() ![]() | ne olur bir yol gösterin |
|
| | #3 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 327
Forum Gücü: 92 Forum Puanı:35345 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zaten aynı disk partı üzerine kurmuş olamazsınız sanırım.. c ve d gibi ayrı ayrı bölümlerdedir işletim sistemleri.. vistanın c üzerinde olduğunu düşünürsek vista çalışır haldeyken diğer bölüme format atarak temizlenebilir sanıyorum.. vistaya da bir zarar vermez.. "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | saklap (06-07-08) |
| | #4 | |
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:305 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |
|
| | #5 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 967
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:5893 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | boot dizininide temizlemen gerekir açılışta karşına sürekli işletim sistemi seçme ekranı çıkabilir. "Biri Bana Gelsin O da Sensin" ![]() |
|
| | #6 |
| Stajyer Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 16
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | boot konusu icinde freeware olan EasyBCD kullanabilirsin. Kullanimi gayet kolay ama sorun cikarsa yardimci olmaya calisabilirim. Nick : gandalfwhite LeveL : 80 %05.XX Time To PK Np : 6xx.xxx Clan : Philadelphia ((Sometimes Founder Sometimes Member)) Server : Olympia Race : Human Char : Mage and gandalfwhite has left ko |
|
| | #7 |
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:305 ![]() ![]() ![]() ![]() | herkese teşekkür ediyorum kaldırdım en sonundab ama boot dizini falaN çıkmadı |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |