| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() Downloadiki | parmak arası terlik erkeklerde tiskindiğim kadınlarda şık durduğunu düşündüğüm fakat sağlık açısından beni bozan terlik çeşidi . ne hikmetse hiç rahat edemedim ...![]() ahanda resmi ![]() opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| | #2 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 678
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:10729 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | resmide bi hoşmuş hani tuttum bu modeli ![]() sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan yalnızlık ömür boyu! |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 792
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7404 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben de hiç rahat edememişimdir Gayet can sıkıcı ![]() Yazları kısa şort altında parmak arası terlik giyen insanlara sık rastlanır. Bide ben tuylu ekliyiiim ![]() .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.188
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ayak tangası. iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #5 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.335
Forum Gücü: 307 Forum Puanı:140929 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| | #6 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.112
Forum Gücü: 114 Forum Puanı:44516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilk giyildiği zamanlarda alışık olmayan ayaklarda yara yapan ayak bozucu. ... işte tam burada... işte o an da... ben anlıyorum seni neden sevdiğimi... (: |
|
| | #7 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 4.747
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:35897 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şortlarımın altına severek giydiğim ayagımdan hiç çıkartmadığım terliğin ![]() |
|
| | #8 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.533
Forum Gücü: 87 Forum Puanı:36747 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu terlikleri cok seviyorum erkeklerede cok yakistiriyorum (coguna) fakat seker hastasina yol actiklarinida duydum =/ Geceler, ISIGIMI gömmeyin KARANLIGA |
|
| | #9 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.853
Forum Gücü: 171 Forum Puanı:69428 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yaz aylarının vazgeçilmez unsurlarından birisi (: . Afra tafra off pofff (: |
|
| | #10 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ay hiiç rahat edemiyorum ![]() ama giymiyo da değilim :
biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Opeth (20-06-08) |
| | #11 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.450
Forum Gücü: 441 Forum Puanı:184753 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nerde delikanlı, racon kesen, babayiğit varsa yaz aylarında vazgeçemezler bu terlikten. Çok itici şıp şıp dolanırlar ortalıkta ayakları güzel olsa bari ![]() Töbe töbee ![]() Senin konuları görünce sapıtıyorum sanki ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Opeth (20-06-08), YaGMuR_CiNi (20-06-08) |
| | #12 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.332
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:34515 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ayy erkeklerde de cok hos duruo ama tabi esek kadar ayaklari olan erkeklerde dael ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #13 |
Teşekkür etti: 9.347
Forum Gücü: 257 Forum Puanı:114023 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yakışanı vaar yakışmayanı vaar ![]() Bakımlı ayaklarda hoş durur ![]() Kendi ayağımda her nekadar görünüşünü sevsemde giyemem o ayrı mevzu ![]() Hiç rahatta değildir ayrıca ``Yüreğimi en fazla dil yarası acıtır...´´ Kör cehalet çirkefleştirir insanları.. |
|
| | #14 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.403
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gayet rahat ve hos bir terlik ama plajda hep çikiyo ayaktan ve sonra ayaklarim yaniyoooo S E S S I Z C E ![]() |
|
| | #15 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 5.099
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:28471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yazın hep ayağımda hiççıkarmadığım terlık modelı ama çok şık duruo bayanlarda konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen... yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem... ![]() |
|
| | #16 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 36
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:4615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cinsiyet Ayirmaksizin Cok Kaba Olan Ayaklar Haric Guzel Duruyo.Hayatta Giymem Diyip Bi Modele Hasta Olup Aldim Giyiyorum (:
|
|
| | #17 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.800
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bugün pahalı bulupta alamadığım,giydiğim zaman "püfür püfür ooooh..." dememe vesile olan güzel bir icat Bütün Bunlar Düş...! Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...! ѕiиєм ѕiиαи |
|
| | #18 |
Teşekkür etti: 5.166
Forum Gücü: 249 Forum Puanı:92210 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | parmaklarım uzun oldugu için hiç güzel durmayan ve giymeyi basaramadıgım bir terlik terlik dediğin cup diye girmeli ayağa bu 3 parmak bi tarafa iki parmak bir tarafta kalıyor ![]() istemez gardasım istemez uzak dursun "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #19 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.792
Forum Gücü: 256 Forum Puanı:97388 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ayar oluyorum ben bu terliğe yaa hiç giyme isteği duymadım ki ben genelde yaz aylarında botla gezerim şakaydı bu tabi değişik bi icat benden uzak dursunda kim giyerse giysin ![]() |
|
| | #20 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.634
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok rahatsız bir terlik türü. hiç hoşlaşmam...
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |