| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 | |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Mod. denetleyicisi | ![]() Beni Alıp - Satıyorlar Sanki; Hallerimi Hiç Sorma Güzelim, Adeta Bit Pazarındayım. Beni Alıp - Satıyorlar Sanki; ![]() Kelimelerimi Kimsesizler, ![]() Adımlarımı Boşluktakiler, ![]() Yine De Bu Kalabalıkta 'Altın' Olsam, Düpedüz 'Pas' Tutarım 'Yalnızlıktan' . ![]() Açlığımı Avareler, Harçlığımı Tacirler, Kelimelerimi Kimsesizler, Adımlarımı Boşluktakiler, Duygularımı Kimler Alıp - Veriyor Bilmem ! Yine De Bu Kalabalıkta 'Altın' Olsam, Düpedüz 'Pas' Tutarım 'Yalnızlıktan' . Alıntı:
... işte tam burada... işte o an da... ben anlıyorum seni neden sevdiğimi... (: Konu interlude tarafından (11-08-08 Saat 19:24 ) de değiştirilmiştir.. | |
|
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 3.119
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:33777 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Süpersin a$kitoom son resmi nasıL yaptıın eLLerine sağLıkk Sana Değer Verip a$kı ßuLacağıma X'e Değer Verip Y'yi ßuLurum Daha İyi... xD ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | interlude (11-08-08) |
| | #6 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 256
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:12519 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2, resim teşekkürler
Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik ŞAFAK:460 11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | interlude (12-08-08) |
| | #7 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32530 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
döktürmüşsün yine Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | interlude (13-08-08) |
| | #8 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.112
Forum Gücü: 114 Forum Puanı:44516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tesekkurler ((= ... işte tam burada... işte o an da... ben anlıyorum seni neden sevdiğimi... (: |
|
| | #11 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 247
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yine De Bu Kalabalıkta 'Altın' Olsam, Düpedüz 'Pas' Tutarım 'Yalnızlıktan' . güzel.. Warlıqınla mı başlıyorum güne yoqsa yoqluğunla mı ? Adını duymak yetiyorsa bu kalbin alvlenmesine... O zaman warsın diyorum her saniye. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | interlude (17-08-08) |
| | #12 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.899
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:10989 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok güzel Ellerine sağlık Paslı bir yalnızlıktı avuçlarımda... Ardımda bir yürek yükü rüzgar...Ne zaman sevmeye koyulsam, doğrulup çoğaldı ayrılıklar Seni sildiğimde, anılar defterinden,biliyordum söküp attığımı hayatımın yarısını... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | interlude (17-08-08) |
| | #13 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.112
Forum Gücü: 114 Forum Puanı:44516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler ... işte tam burada... işte o an da... ben anlıyorum seni neden sevdiğimi... (: |
|
![]() |
| Tags |
| interlude |
| Konu Seçenekleri | |
| |