Konu Seçenekleri
Eski 11-08-08, 18:59 Çevrimdışı   #1
Haftanın Moderatörü

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.196
Teşekkür etti: 4.112
RepForum Gücü: 114
Forum Puanı:44516
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
isaret Pas Tutarım , Yalnızlıktan !

Beni Alıp - Satıyorlar Sanki;
Hallerimi Hiç Sorma Güzelim,
Adeta Bit Pazarındayım.
Beni Alıp - Satıyorlar Sanki;

Kelimelerimi Kimsesizler,

Adımlarımı Boşluktakiler,

Yine De Bu Kalabalıkta 'Altın' Olsam,
Düpedüz 'Pas' Tutarım 'Yalnızlıktan' .

Açlığımı Avareler,
Harçlığımı Tacirler,
Kelimelerimi Kimsesizler,
Adımlarımı Boşluktakiler,
Duygularımı Kimler Alıp - Veriyor Bilmem !

Düpedüz 'Pas' Tutarım 'Yalnızlıktan' .

Alıntı:
((=

...

işte tam burada...
işte o an da...
ben anlıyorum seni neden sevdiğimi... (:

Konu interlude tarafından (11-08-08 Saat 19:24 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden: (8 Kişi)
ρяєηѕєѕ (11-08-08), AяiηηA (17-08-08), Bir Ben Eksiktim (13-08-08), DüşüM (12-08-08), günışığı (15-11-08), Ladeyna (12-08-08), Sp@vVn (17-08-08), [R]Redd!1 (17-08-08)
Eski 11-08-08, 19:04 Çevrimdışı   #2
Rektör

ρяєηѕєѕ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.971
Teşekkür etti: 3.119
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:33777
ρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Süpersin a$kitoom son resmi nasıL yaptıın
eLLerine sağLıkk

Sana Değer Verip a$kı ßuLacağıma
X'e Değer Verip Y'yi ßuLurum Daha İyi... xD

Mesaja teşekkür eden:
interlude (11-08-08)
Eski 11-08-08, 19:42 Çevrimdışı   #3
Asistan

blackdor01 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 218
Teşekkür etti: 7
RepForum Gücü: 1
Forum Puanı:40
blackdor01 Herkese mesafeli
Ruhsal Durumum:
çok iisin
Mesaja teşekkür eden:
interlude (11-08-08)
Eski 12-08-08, 03:12 Çevrimiçi   #4
Yard. Doçent
Kemalistler

SessizSeyirci - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.215
Teşekkür etti: 400
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:3633
SessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Hoş bir çalışma tebrikler.

Susarız...Her susku içinde pek çok sesi hapseden sessiz bir eylemdir...
Mesaja teşekkür eden:
interlude (12-08-08)
Eski 12-08-08, 03:16 Çevrimdışı   #5
Doçent
Düşünürler grubu

DüşüM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.300
Teşekkür etti: 1.177
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:10904
DüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
en çok 1. ve 4. yü beğendim
Mesaja teşekkür eden:
interlude (12-08-08)
Eski 12-08-08, 03:34 Çevrimiçi   #6
Doçent
Düşünürler grubu

charisma_06 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.590
Teşekkür etti: 256
RepForum Gücü: 35
Forum Puanı:12519
charisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
2, resim teşekkürler

Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik

ŞAFAK:460

11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE

Mesaja teşekkür eden:
interlude (12-08-08)
Eski 13-08-08, 05:04 Çevrimdışı   #7
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.132
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:32530
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
döktürmüşsün yine

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Mesaja teşekkür eden:
interlude (13-08-08)
Eski 17-08-08, 00:44 Çevrimdışı   #8
Haftanın Moderatörü

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
tesekkurler
((=

...

işte tam burada...
işte o an da...
Eski 17-08-08, 11:05 Çevrimiçi   #9
Asistan

NuraYY - ait Avatar
Genel Mesajlar: 319
Teşekkür etti: 261
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:2903
NuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Çok güzel ya
Ellerine sağlık
Mesaja teşekkür eden:
interlude (17-08-08)
Eski 17-08-08, 16:22 Çevrimiçi   #10
Dekan
Düşünürler grubu

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.115
Teşekkür etti: 4.300
RepForum Gücü: 190
Forum Puanı:83928
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Emegine Saglik (:

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..
Mesaja teşekkür eden:
interlude (17-08-08)
Eski 17-08-08, 16:23 Çevrimdışı   #11
Yard. Doçent

Sp@vVn - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.365
Teşekkür etti: 247
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:2915
Sp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Düpedüz 'Pas' Tutarım 'Yalnızlıktan' .güzel..

Warlıqınla mı başlıyorum güne yoqsa yoqluğunla mı ?
Adını duymak yetiyorsa bu kalbin alvlenmesine...
O zaman warsın diyorum her saniye.
Mesaja teşekkür eden:
interlude (17-08-08)
Eski 17-08-08, 16:24 Çevrimdışı   #12
Dekan
Düşünürler grubu

[R]Redd!1 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.349
Teşekkür etti: 2.899
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:10989
[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Çok güzel Ellerine sağlık

Paslı bir yalnızlıktı avuçlarımda...

Ardımda bir yürek yükü rüzgar...Ne zaman sevmeye koyulsam,
doğrulup çoğaldı
ayrılıklar
Seni sildiğimde, anılar defterinden,biliyordum söküp attığımı hayatımın yarısını...
Mesaja teşekkür eden:
interlude (17-08-08)
Eski 17-08-08, 20:50 Çevrimdışı   #13
Haftanın Moderatörü

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
teşekkürler

...

işte tam burada...
işte o an da...
Eski 17-08-08, 20:54 Çevrimdışı   #14
Doçent
Sanatkârlar grubu

AяiηηA - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.427
Teşekkür etti: 1.679
RepForum Gücü: 54
Forum Puanı:21608
AяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
4. resim hariiiikaa
diğerleride öyle
ellerine sağlık

UYAN...Dostum Uyan...

Mesaja teşekkür eden:
interlude (18-08-08)

Tags
interlude

Konu Seçenekleri