| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]() | paylaşım için teşekkürler forumda en gıcık olduğum laftır ![]() duygu ve düşünce anlam ifade teşkil etmezler ![]() bi yorum ya bi yorum ![]() paylaşım için tşkler yazcanıza bi yorum yazın ![]() daha makbule geçer ![]() diyede düşünmeden edemiycem ![]() Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim sevdiğim en kısa yorumdur çok seviyorum ![]() paylaşımın için teşekkürler Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| | #3 |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.971
Forum Gücü: 213 Forum Puanı:85482 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mesaj Sayısını Arttırmak Icındıe (= Hatta Üzerine Üstlük Teşekkür Butonu Warken Utanmadan Kopyala Yapıştır Yaparlar ![]() Bu Yüzden Çok Adam Tokatladım ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
| | #4 | |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.133
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:12633 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ne Mutlu Türküm Diyene | |
|
| | #5 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 2.095
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:27955 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En Kısa Ve Öz Yorum Biçimidir... ![]() |
|
| | #6 |
Forum Gücü: 213 Forum Puanı:85482 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Daha Neler War Bende ![]() Waktım Olunca Uzunca Yazarım Rahatlarsın ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
| | #7 |
Teşekkür etti: 1.133
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:12633 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yorum ![]() yorum değilde böyle ne biliyim mesela üye resimlerinde hani insan güzelsin veya yakışıklısın yazıp fikrini belirtir çok ruhsuz ama yaa paylaşım için tşkler miş Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #8 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.125
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22213 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | post kasmak için iyi bi yöntem ![]() BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ![]() Return Of The Remuş Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı! |
|
| | #9 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya fazlasıda zararlı yaaa
Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| | #10 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 543
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:3343 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | en sevmediğm hemde fazla kullandığım bir cümle Yaşasın tam bağmsız Türkiye! Yaşasın Marksizm-Leninizm! Yaşasın Türk ve Kürt halkarının kardeşliği! Yaşasın işçiler,köylüler Kahrolsun Emparyalizm! |
|
| | #11 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 275
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:5511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | onceden yararlıydıda şimdi artıkın teşekkür butonları var pek işe yaramaz oldu artık 1905'den Sonsuza Kadar Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı Hedef : ŞükrüSaraçoğlu |
|
| | #12 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.167
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya teşk butonunu yada msjını kullan be kardeşim klavye elinemi yapışır Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
|
| | #13 | |
Forum Gücü: 213 Forum Puanı:85482 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Dimi Kanka Bea =)) La Ne Günlerdi Onlar =)) Tek Rep Werirdik Eklenti Yok Bişey Yok ![]() Yapıştır Teşekkür Ederimi Eline Sağlığı ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! | |
|
| | #14 | |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.167
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() | |
|
| | #15 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.463
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:11086 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Paylaşım için teşekkürler pamuk \,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ----------oOOo-(_)-oOOo---------- Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta. |
|
| | #16 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.469
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80162 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | forumu ilk geldiğim günlerde post kasmak için bende yapıyordum şimdi aklıma geldi de kendimden nefret ediyorum :p (= Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: |
|
| | #17 |
Teşekkür etti: 1.177
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hiç kullanmadığım bir cümle
|
|
| | #18 |
Teşekkür etti: 1.428
Forum Gücü: 55 Forum Puanı:20765 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben kullanmam kullananlari da uyarmam ![]() bazen soylenicek bisey olmayinca diyiveriyosun yani kotu bisi degil bence . . . beni bir ben bilirim birde beni yaradan bana bir ben gerek birde beni anlayan |
|
| | #19 | |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.123
Forum Gücü: 57 Forum Puanı:17981 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ama yinede paylaşım için tşkler ![]() ![]() "bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | poor_youth (11-08-08) |
| | #20 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 316
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2392 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya bazen yazılıyor işte bde bazen kmse beğenmio sen beğeniosn özellkle belrtiosn o zaman ![]() mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |