| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nar gibi kızarmış ekmek,biraz reçel, biraz tereyağı, bir de ince belli bardakta çay olursa yanında doyum olmaz tadına,hele bir de çok özlenen bir dost sohbeti eşlik ederse kahvaltıya (: derin.. ![]()
|
|
| | #2 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.371
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:13141 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
neyseki pazar gününe az kaldı ![]() ![]() aynen böyel bir sofra kurup kahvaltı yapıcaz oley ![]() ![]() yaşasın yemek yemek... ![]() |
|
| | #3 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pazar kahvaltısı az kaldı yaa süper oluyor ailecek
Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 247
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | süper olur Warlıqınla mı başlıyorum güne yoqsa yoqluğunla mı ? Adını duymak yetiyorsa bu kalbin alvlenmesine... O zaman warsın diyorum her saniye. |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 615
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:9768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Off amann |
|
| | #6 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 171
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:2883 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pierre loti'de yapılası. |
|
| | #7 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | özlediğim bi gün yıllar var ki ailecek pazar kahvaltımız yok biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() |
|
| | #8 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 588
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1664 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oturup doya doya kahvaltı ettiğim tek gün ![]() gerci bu da saat 12-1 civarı olduğu için kahvaltı mı öğle yemeği mi evdekiler tarafından anlaşılmaz zamanı bir kenara atsak isimlerimizi unutsak çığlık çığlık karanlıklarda ışıkları hiç yakmasak..(: |
|
| | #9 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.403
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sadece pazar günleri yapilmaz fakat yaz aylarinda çok çekilmez olur,erken kalk diye söylenir aile'de bulunan ki$iler,$undan ye,bitir tabagini,bundan da ye dogru düzgün beslenmiyosun gibi sinir bozucu laflar edilir,ve uykundan olmanin yaninda çok da iyi muhabbetler olur.. aciktim be S E S S I Z C E ![]() |
|
| | #10 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.165
Forum Gücü: 249 Forum Puanı:92210 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bayramın ilk günündeki kahvaltı gibi olmasada güzeldir bu da "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #11 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 1.499
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:22315 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | diğer gunku kahvaltılardan farkı yok bea yine simit yine çay ![]() |
|
| | #12 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.528
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:32784 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İşkence ![]() ZorLa yumurta yediriLen tek kahvaLtı ![]() MutLaka bi yumurta kavgası çıkar ![]() Yine de güzeLdir(: Annem işe gitmez ve mükemmeL bi sofra hazırLar . Kurtar beni,kutsar qbi . . Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!) ((: |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |