| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]() | Çocuk bilgisayar başındaki abisinin yanına yaklaşır ve pis pis klavyeye bakarak -Abi buna basabiliymiyim -Hayır -Peki buna basabiliymiyim -Hayır hiç birine basamazsın -Anneeaaa abeemm benii oynatmoooo.. ühü ................................. -Abi bu düymeye basabiyiymiyim -Hayır ama şuna basabilirsin -Banane ya o düyme güzey deyiy ................................ -Abi bu düyme ne.. (çat!! bilgisayar reset düğmesine basmıştır) -Aaa bilgisayay kapandı -Aannneeaa al şunu yaaaa ................................. -Bende oynamak istiyoyum -Hayır sen daha oynayamazsın yaşın küçük -Oynayım işte -Oynayamazsın -Oynayım -Oynayamazsın ...... (sürer gider) .................................. -Abi hani sen bugün arkadaşına gittiydin ya -Eee -İşte ben o zaman bilgisayayı açtım oynadım yaaa (Bilgisayar panikle açılır ve masaüstündeki herşeyin birbirine karıştığı ve bazılarının yok olduğu görülür) -ühüü .................................. -Abi bak naaptım (sırıtarak elindeki çizikler içindeki, abinin en sevdiği oyun cd'sini göstererek) -Neeaaa naaptın cd'me yaa -Kiyliydi yıkadım. Güzel olmuş diymi -ühü .................................. Küçük kızkardeş yaklaşır -Abi hadi bana barbikomu (barbie.com) açsana -Hayır -Ya lütfen -Hayır silinmiş o -Aneeaa yaa abem barbikomu açmoo (anne gelir) -Oğlum açsana ne istiyosa birazda o oynasın -Hayır ya işim var başka zaman Anneniin bacağına sarılarak -Anne yaa açsın yaa -Oğlum yeter oynadığın sabahtan akşama kadar. Birazda kardeşin oynasın (abi olayın uzayacağına ve başının gittikçe ağrıyacağına kanaat getirir ve eli mahkum bi şekilde internet explorer'a yönelir) ................................... Eve gelinmiştir. Heyecanla bilgisayarın başına yönelinir. Ve görülen manzara karşısında şok olunur. Çünkü klavye ve mouse çikolata içinde kalmıştır. -ühü ................................... -Abi mu ne -İşim var -Peki mu ne -Ya işim var gitsene sen -O zaman mu ne Kardeş dışarı çıkartılma çalışmalarına zorluk çıkarttığı için bacağından sürüklenerek oda dışına atılır ![]() Nabeeerrr=) |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | $.<3.M.!.N (23-06-08), ℓєαяѕιση (23-06-08), ρяєηѕєѕ (18-06-08), AяiηηA (18-06-08), ctrlaltdel (18-06-08) |
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 3.119
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:33777 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Geçenlerde de benim başımda vardı böle 2 tane çocuk Sinir ediolar insanı yaa ![]() Uzun zamandır yoksun Yoksun lu sabahlara uyanıyorum Aynı Bildiğin gibi Yeni bi şey yok Eski bi şey de yok Sen gibi.......... Bir ben kaldım O da... Ben miyim değil miyim belli değil artık Arta kalan ne ki? Daha ne kadar özleyebilirim seni? |
|
| | #3 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.112
Forum Gücü: 114 Forum Puanı:44516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nefretlik anlar ... işte tam burada... işte o an da... ben anlıyorum seni neden sevdiğimi... (: |
|
| | #4 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.690
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:34205 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya yine kendi kardeşin olunca patlatıyosun bi tane ağlayıp gidiyo annen gelio bi fırça atiyor gidiyor olay kapanıyor, komşu ya da misafirin veledi olunca işkence oluyor ya...ßen misafir geleceği zaman hemen pcye şifre koyup kaçiyom ![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | 13. (18-06-08) |
| | #5 |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.679
Forum Gücü: 54 Forum Puanı:21608 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ................................ -Abi bu düyme ne.. (çat!! bilgisayar reset düğmesine basmıştır) -Aaa bilgisayay kapandı -Aannneeaa al şunu yaaaa ................................. -Bende oynamak istiyoyum -Hayır sen daha oynayamazsın yaşın küçük -Oynayım işte -Oynayamazsın -Oynayım -Oynayamazsın ...... (sürer gider) valla bizim sürüp gitmiyor malesef ben git die bağrırım annem kızma çocuğa der kardeşim zırlamaya başlar ve exit basıp kaçar ![]() yakaladığımda sonunu tahmin edebilirsiniz zaten
|
|
| | #6 | |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 678
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:10729 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
uzun süredir bende şifre koyuyurum... ![]() sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan yalnızlık ömür boyu! | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Scнiивея (18-06-08) |
| | #7 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.167
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben böle bir durumda döverim onları ya dayanamam..
Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 450
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:6008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() :süpermiş ya paylaşım için tşkler.
Korkutmaz ßeni en korkunçh kabusLar. ßenim kaßusLardan daha korkunçh gerChekLerim war! ü$ütmez ßeni iLikLerime i$Leyen sogukLar. ßenim $imdi ßuzLardan daha soquk ßir kaLßim war..!! ![]() |
|
| | #9 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 957
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:15997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #10 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 264
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:2578 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bana da yapıyolar Kimbilir Belki Ben Sendeydim Benden Habersiz... Fırtınada Yolunu Şaşırmış Bir Kar Tanesi Gibi Hangi Dalın Başın Konacaktım Kimbilir... Bilmiyorum Bulabilirmiydim Belkide İmkansızdı... Ama Biliyorum BEN SANA GİDİYORUM... ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |