DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Yardım, Destek

Konu Seçenekleri
Eski 30-06-08, 13:41 Çevrimiçi   #1

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.510
Teşekkür etti: 4.167
RepForum Gücü: 68
Forum Puanı:18371
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
pc ve msn sapıttı

kaç gündür pc sapıtmış durumda bi süre pc kullandıkdan snra anlamsız hata sesleri gelio uyarı bakımından ama uyarı msj yok ayrıca sağ tıklayamıyorum.. hiç bir dosya program açamıorum..
reset attıktan snrada düzeliyor

msn içinde düşüp duruyorum ve msnden düştükten snra hataverip duruyor..

Aslanlar sahada tribünler ayakta
90 dakika taraftar arkanda
Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda
Şampiyon olunca coşalım çılgınca
Eski 30-06-08, 13:44 Çevrimdışı   #2
Profesör

metalik_manyak - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.794
Teşekkür etti: 795
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:7413
metalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmış
sistemi geri yüklemeyi dene

Beni Ezmeniz İçin Tanrı Olmanız Lazım
Eski 30-06-08, 13:44 Çevrimdışı   #3
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.854
Teşekkür etti: 1.971
RepForum Gücü: 213
Forum Puanı:85482
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Ne Diyeyim O Kadar Hata Alsaydım Format Atardım Herhalde (:

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Eski 30-06-08, 13:52 Çevrimdışı   #4
Rektör
Düşünürler grubu

ραѕα - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.305
Teşekkür etti: 2.429
RepForum Gücü: 66
Forum Puanı:19921
ραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
format eyup baska birsey o pc yi toparlamaz

Eski 30-06-08, 13:55 Çevrimdışı   #5
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.303
Teşekkür etti: 2.632
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:26553
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
yapabilirsen virüs taraması yap güvenli kipte, olması sistem geri yüklemeyi çalıştır -taramadan sonra- oda olmadı format c:\>

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Anti-Komintern

Eski 30-06-08, 13:56 Çevrimdışı   #6
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.132
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:32530
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
format derim ben... msn ye gelince su sıralar herkes de var galiba o sorun

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Eski 30-06-08, 14:09 Çevrimiçi   #7

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ya şöyle bir şey hani hata sesi görünüo ama hata ifadesi yazısı flan yok
formatladım zaten hatta kendi çöktü..
taramayıda yaptım kaç kere...

Eski 30-06-08, 17:11 Çevrimdışı   #8
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.228
Teşekkür etti: 3.118
RepForum Gücü: 92
Forum Puanı:32574
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bendede oldu bir iki kere aynı şeyler... oturumu kapattım düzeldi...

Kan kokusunu özler misin?

Eski 30-06-08, 17:18 Çevrimdışı   #9
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.303
Teşekkür etti: 2.632
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:26553
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
uçur o zaman. yeniden kanatlandır windowsu...

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Anti-Komintern

Eski 30-06-08, 17:22 Çevrimiçi   #10

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Ruhsal Durumum:

ya bu msjı yazdıktan snra bşi olmadı daha

Eski 30-06-08, 18:13 Çevrimiçi   #11
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.753
Teşekkür etti: 2.211
RepForum Gücü: 102
Forum Puanı:38822
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
üzülme geçer

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Kristallnacht
Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Mesaja teşekkür eden:
ℓєαяѕιση (01-07-08)
Eski 30-06-08, 19:04 Çevrimdışı   #12
Grup Lideri
Müzik grubu

xxxTKxxx - ait Avatar
Genel Mesajlar: 882
Teşekkür etti: 103
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:1201
xxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
arkadaşım hata verdikten sonra PC donuo mu??

KaRaGüRüLTü 4EvER
Eski 01-07-08, 09:34 Çevrimiçi   #13

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
xxxTKxxx´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşım hata verdikten sonra PC donuo mu??
hayır donmuo açık olan yerleri kullanıorum ama açık olmayan bi dosyayı falan açmaya çalışınca o hata sesi çıkıo

Eski 01-07-08, 09:56 Çevrimdışı   #14
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Benım Basımada Gelmişti (:

Kendi Kendine IE'yi Çalıştırmaya Çalışıp Kitleniyordu Makine (:

Son Güncellemeden Sonra Cıkarmıstı Oyle Bişey

Güncelleme Yaptın Mı Makinene ?

Eski 01-07-08, 11:56 Çevrimiçi   #15

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
yapmadım 2 aydır falan ?

Eski 01-07-08, 12:08 Çevrimdışı   #16
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Bilmiorum O Zaman (:

SP3 Yükledin Mi ?

Yüklemediysen Yükle

Yüklediysende Kaldır

Konu storm_fatih tarafından (01-07-08 Saat 12:12 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
ℓєαяѕιση (01-07-08), 13. (01-07-08)
Eski 01-07-08, 12:17 Çevrimdışı   #17
Öğretim üyesi
Müzik grubu

askkorsani - ait Avatar
Genel Mesajlar: 561
Teşekkür etti: 105
Forum Puanı:1001
askkorsani üç beş tanıdığı olmuşaskkorsani üç beş tanıdığı olmuşaskkorsani üç beş tanıdığı olmuşaskkorsani üç beş tanıdığı olmuşaskkorsani üç beş tanıdığı olmuşaskkorsani üç beş tanıdığı olmuşaskkorsani üç beş tanıdığı olmuşaskkorsani üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
bence windows'un bi belgesi ya zarar görmüş yada silinmiştir!!!!
Eski 01-07-08, 16:03 Çevrimiçi   #18

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
ya abi bilmiorum deli etti...

Eski 01-07-08, 18:30 Çevrimdışı   #19
Grup Lideri
Müzik grubu

xxxTKxxx - ait Avatar
Genel Mesajlar: 882
Teşekkür etti: 103
Forum Puanı:1201
xxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
yakamoz_66´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bence windows'un bi belgesi ya zarar görmüş yada silinmiştir!!!!
sanmıyorum çünkü eğer silinmiş olsaydı windows açılmazdı..

kasperspyı son versiyonu ile bi virüs taraması yapmanı tavsie ederim çoğu virüs çeşidini diğerleri görmüo ama en sağlam kasperspy yapıo...

KaRaGüRüLTü 4EvER
Eski 01-07-08, 19:27 Çevrimiçi   #20

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
abi ne kasperspyı bütün programları denedim atıcama hard diski sonunda o olucak hepte benim bulur bu ya :S bide benim böyle bi msn sorunum olmuştu

Konu Seçenekleri