| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Bölümünde uzman | pc ve msn sapıttı
kaç gündür pc sapıtmış durumda bi süre pc kullandıkdan snra anlamsız hata sesleri gelio uyarı bakımından ama uyarı msj yok ayrıca sağ tıklayamıyorum.. hiç bir dosya program açamıorum.. reset attıktan snrada düzeliyor msn içinde düşüp duruyorum ve msnden düştükten snra hataverip duruyor.. Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
|
| | #2 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 795
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:7413 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sistemi geri yüklemeyi dene Beni Ezmeniz İçin Tanrı Olmanız Lazım |
|
| | #3 |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.971
Forum Gücü: 213 Forum Puanı:85482 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne Diyeyim O Kadar Hata Alsaydım Format Atardım Herhalde (: ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.429
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:19921 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
format eyup baska birsey o pc yi toparlamaz
|
|
| | #5 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.632
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yapabilirsen virüs taraması yap güvenli kipte, olması sistem geri yüklemeyi çalıştır -taramadan sonra- oda olmadı format c:\>
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
| | #6 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32530 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | format derim ben... msn ye gelince su sıralar herkes de var galiba o sorun Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| | #7 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.167
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya şöyle bir şey hani hata sesi görünüo ama hata ifadesi yazısı flan yok formatladım zaten hatta kendi çöktü.. taramayıda yaptım kaç kere... Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
|
| | #8 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.118
Forum Gücü: 92 Forum Puanı:32574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bendede oldu bir iki kere aynı şeyler... oturumu kapattım düzeldi...
|
|
| | #9 |
Teşekkür etti: 2.632
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uçur o zaman. yeniden kanatlandır windowsu...
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
| | #10 |
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ya bu msjı yazdıktan snra bşi olmadı daha Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
|
| | #11 |
Teşekkür etti: 2.211
Forum Gücü: 102 Forum Puanı:38822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | üzülme geçer Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ℓєαяѕιση (01-07-08) |
| | #12 |
| Grup Lideri Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 103
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşım hata verdikten sonra PC donuo mu??
|
|
| | #13 |
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayır donmuo açık olan yerleri kullanıorum ama açık olmayan bi dosyayı falan açmaya çalışınca o hata sesi çıkıo Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
|
| | #14 |
Forum Gücü: 213 Forum Puanı:85482 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benım Basımada Gelmişti (: Kendi Kendine IE'yi Çalıştırmaya Çalışıp Kitleniyordu Makine (: Son Güncellemeden Sonra Cıkarmıstı Oyle Bişey Güncelleme Yaptın Mı Makinene ? ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
| | #15 |
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yapmadım 2 aydır falan ?
Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
|
| | #16 |
Forum Gücü: 213 Forum Puanı:85482 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bilmiorum O Zaman (: SP3 Yükledin Mi ? Yüklemediysen Yükle Yüklediysende Kaldır ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Konu storm_fatih tarafından (01-07-08 Saat 12:12 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #17 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 105
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1001 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence windows'un bi belgesi ya zarar görmüş yada silinmiştir!!!!
|
|
| | #18 |
ya abi bilmiorum deli etti...
Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
|
| | #19 | |
| Grup Lideri Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 103
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
kasperspyı son versiyonu ile bi virüs taraması yapmanı tavsie ederim çoğu virüs çeşidini diğerleri görmüo ama en sağlam kasperspy yapıo... | |
|
| | #20 |
abi ne kasperspyı bütün programları denedim atıcama hard diski sonunda o olucak hepte benim bulur bu ya :S bide benim böyle bi msn sorunum olmuştu Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |