| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan Spor grubu ![]() | Pc'me Virüs Sızıyor Yardım ! |
|
| | #2 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 105
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1001 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah yardim etsİnnn baŞin saolsun |
|
| | #3 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 256
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:12519 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sonlandır seçeneği işe yaramıyormu ?
Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik ŞAFAK:460 11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE ![]() |
|
| | #4 |
| Asistan Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 4
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:158 ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #5 |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.971
Forum Gücü: 213 Forum Puanı:85482 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çatıdan Su Damlıyor Gibi Yazmışsın =)) Çatıyı Onarmalı (: http://91.62....... O Adres Nedir Onu Anlamadım ? Tahminimce Internette Dolaştıgından Dolayı Bir Site Sana Virus Gönderiyor Mozilla Kullandığını Gördüm O Siteyi Mozilladan Girişini Engelle IE'de de Aynısını Yap (: ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
| | #6 | |
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:158 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
hangi site nerden bilicem ? | |
|
| | #7 |
Forum Gücü: 213 Forum Puanı:85482 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Resimde Wirusun Bulundugu Site (: http:// Yazan Yer Işte (: ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
| | #8 |
|
| | #9 |
Forum Gücü: 213 Forum Puanı:85482 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | , O Siteyi Mozilladan Girişini Engelle IE'de de Aynısını Yap (: ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
| | #10 |
|
| | #11 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.627
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
spyware doctor tavsiye ederim;buradan indebilirsiniz: http://rapidshare.com/files/70392842/sdsetup.exe.html David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #12 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.632
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
| | #13 |
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:158 ![]() ![]() ![]() |
Olmuor ne yapcam bu spywar doctor programı ile tarattırdım gene aynı bi çare lazım |
|
| | #14 |
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
girmeye çalıştığın site virüs içeriyor, bir kere o siteye girmeyeceksin, bide microsoftun malicious software removal tools var onu dene...
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
| | #15 |
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:158 ![]() ![]() ![]() |
O dediğinde olmadı :S
|
|
| | #16 |
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
son ve kesin çözüm, madem hiçbiri olmadı: format c: [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
| | #17 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.356
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:9266 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen öyle... Tam çözüm.. Geçenlerde benim de pc'ye spyware sızdı bir türlü yok edemedim, kaç virüs programı denedim çileden çıktım ama format işi çözdü ![]() ''Eğitimin pahalı olduğunu düşünüyorsanız bir de cehaletin bedelini hesaplayın'' (Socrates) |
|
| | #18 |
|
| | #19 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 256
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:12519 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
boşver spy ın ile yaşa bi sıkıntı olmaz
Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik ŞAFAK:460 11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE ![]() |
|
| | #20 | |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32530 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |