| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]() | PC'yi Trojen Bastı Yardım!!! HELP! PC'yi Trojen (Truva Atı) Bastı Yardım!!! Bütün bilgisayar trojen kaynıyo millet, nod32 kullanıyorum ama bu trojenleri silemiyo nedense... önereceğiniz bi antivürüs programı veya trojen programı varmı??? ![]() sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan yalnızlık ömür boyu! |
|
| | #2 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.632
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en şunu bir dene, olmadı pctools anti spyware, adaware dene... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Smyrna (07-07-08) |
| | #3 | |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 678
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:10729 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan yalnızlık ömür boyu! | |
|
| | #4 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.280
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:9612 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | freeav kullan warez içerikli sitelerde fazla gezme limewire gibi paylaşım programlarından indirdiğin dosyaları tarama yapmadan açma Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 678
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:10729 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | neyse gerek kalmadı format atıcam birazdan... soruna direk çözüm, zaten epeydir format atmamıştım biraz rahatlasın makine!... ![]() sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan yalnızlık ömür boyu! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |