| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() O Şimdi Asker | pelinn Sorguya Hoşgeldin Yabancı ![]() ![]() Korkma, Senin gibi bir çok kişi geldi, geçti bu odadan... Oyunu Kurallarına göre oynuyacaksın, Sorulan soruları Eksiksiz Cevaplandıracaksın. Sana 1 Hafta süre Seni izliyor olucam Heran Ensendeyim haberin olsun...İlk Sorun ; Ne, Nerede, Niçin, Nezaman, Nasıl = E-Dana ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Gözlerim Arkadaş Uzaklara, Dalar Gider ah Faydasız... |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.173
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:92496 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evveeettt ilk sorun benden isim yaş nerden? sosyallik alanların neler? su anda hangi kitabı okuyorsun? hangi univ yada liseyi okuyorsun yada öss yada oks hazırlıgımı var? kac kardessin? aslen nereLisin? GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
| | #3 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.800
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | üzerinden yıllar geçmesine rağmen unutamadığın bir olay var mı? varsa nedir? Bütün Bunlar Düş...! Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...! ѕiиєм ѕiиαи |
| | #4 |
Teşekkür etti: 5.393
Forum Gücü: 174 Forum Puanı:70117 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Burcun nedir ? Hangi renk seni anlatir ve neden ? "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
| | #5 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.895
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:10883 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nerelere gidersin ? Hangi yemegi sever ? Hangi yemegi sevmezsin ? İlk tatilini ne zaman yaptın ? Paslı bir yalnızlıktı avuçlarımda... Ardımda bir yürek yükü rüzgar...Ne zaman sevmeye koyulsam, doğrulup çoğaldı ayrılıklar Seni sildiğimde, anılar defterinden,biliyordum söküp attığımı hayatımın yarısını... |
| | #6 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 221
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:5088 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hangi Takımlısın? Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. İnsanların yaptığı sahteparalar kadar paraların yaptığı sahte insanlar vardır. Gecenin Kara Pelerini Herkesi Aynı Şekilde Örter. |
| | #7 |
Teşekkür etti: 3.118
Forum Gücü: 92 Forum Puanı:32574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Seni en çok korkutan şey nedir?
|
| | #8 |
Teşekkür etti: 3.173
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:92496 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | peLin aLLah askına kac gundur neRdesin ??? GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
| | #9 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 1.433
Forum Gücü: 77 Forum Puanı:23470 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayatta en çok sevdiğin ve nefret ettiğin şeyler nelerdir ayrıca pelin sen niye cvp vermiosun bu kadar millete biz mi seni sen mi bizi sorguya çekion hımmm بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم |
| | #10 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32530 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | neden sorgu odasına girmek istedin =] Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
| Mesaja teşekkür eden: | okaror (08-01-08) |
| | #11 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 482
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:4101 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Peliinn, nerelerdesiin? Şu sorunun muhasebesini kendi içinde yap; Yok olacaksan neden varsın? Cevap verebiliyorsan yaşa, veremiyorsan intihar için iyi bir sebebin var dostum... Eşit Olmayanlara Eşit Davranmak En Büyük Adaletsizliktir!! ![]() Xasiorklu Melo |
| | #12 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.371
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:13141 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kuzenim üstüne bu kadar gitmeyin cnm aaa ![]() kuzenim çok yoğun çokk ![]() |
| | #13 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 934
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:6427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Lost taki gibi bir adaya düşseydin Yanına alıcağın üç şey |
| | #14 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 3
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:171 ![]() ![]() |
vatan elden gidiyor olsa ilk yapacağın şey nedir?
|
| | #15 |
| Stajyer Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 132
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:2901 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Biri sana evlenme teklifi ederse ve bu kişi sevdiğin biri ise tepkin nasıl olur ? (O anki) Sen ağlama denizkızı, İçim kan ağlasın. Sen sadece gül ! Gül ki deniz kıskansın... ![]() |
| | #16 |
Teşekkür etti: 4.468
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80162 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pelinn (cim) Neden Yazı Yazmıyorsun BizLere? Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: |
| | #17 |
| Stajyer Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 132
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:2901 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Pelin ordamısın yazı yazarmısın ? Klavyenimi kaybettin ? Sen ağlama denizkızı, İçim kan ağlasın. Sen sadece gül ! Gül ki deniz kıskansın... ![]() |
| | #18 | |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
amaninnn yeni gördüm arkadaşlar uzun süredir girmiyodum ![]() kuzenim tavsiye etti e-danayı aslında 2 yıl oluyo e-danayla tanışalı[ ama kendi üyeliğim 1 yıllık falan biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() | |
| | #19 | |
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ismim selma 19 yaşında sayılırım aslında 18 ama bitmesine az kaldı ![]() kitap okurum tiyatroya giderim klasik müzik dinlerim şu an şu çılgın türkler i okumaya çalışıyorum ama vaktim olmuyo ![]() öss öğrencisiyim ![]() 2 kardeşiz benim haricimde abim var aslen bursalıyım biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() | |
| Mesaja teşekkür eden: | DR_GoKiSsS (11-01-08) |
| | #20 | |
12 yaşımda babamı kaybettim hala ölümünü unutamıyorum... biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() | |
| Mesaja teşekkür eden: | maviduss (12-01-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |