Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 06-01-08, 15:43 Çevrimdışı   #1

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.198
Teşekkür etti: 3.605
RepForum Gücü: 220
Forum Puanı:88480
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
pelinn

Sorguya Hoşgeldin Yabancı

Korkma, Senin gibi bir çok kişi geldi, geçti bu odadan... Oyunu Kurallarına göre oynuyacaksın, Sorulan soruları Eksiksiz Cevaplandıracaksın.
Sana 1 Hafta süre Seni izliyor olucam Heran Ensendeyim haberin olsun...

İlk Sorun ;

Ne, Nerede, Niçin, Nezaman, Nasıl = E-Dana

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Gözlerim Arkadaş Uzaklara,
Dalar Gider ah Faydasız...

Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
Maçakızı (10-01-08), PaTlicaaN (13-01-08), Tweety (06-01-08)
Eski 06-01-08, 16:20 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.044
Teşekkür etti: 3.173
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:92496
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
evveeettt ilk sorun benden isim yaş nerden?
sosyallik alanların neler?
su anda hangi kitabı okuyorsun?
hangi univ yada liseyi okuyorsun yada öss yada oks hazırlıgımı var?
kac kardessin?
aslen nereLisin?

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM

Eski 06-01-08, 16:33 Çevrimdışı   #3
Profesör
Düşünürler grubu

maviduss - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.695
Teşekkür etti: 1.800
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:24218
maviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
üzerinden yıllar geçmesine rağmen unutamadığın bir olay var mı? varsa nedir?

Bütün Bunlar Düş...!
Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...!

ѕiиємѕiиαи

Eski 06-01-08, 16:51 Çevrimdışı   #4
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.048
Teşekkür etti: 5.393
RepForum Gücü: 174
Forum Puanı:70117
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Burcun nedir ?
Hangi renk seni anlatir ve neden ?

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -

Eski 06-01-08, 16:56 Çevrimdışı   #5
Dekan
Düşünürler grubu

[R]Redd!1 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.341
Teşekkür etti: 2.895
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:10883
[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Nerelere gidersin ?
Hangi yemegi sever ?
Hangi yemegi sevmezsin ?
İlk tatilini ne zaman yaptın ?

Paslı bir yalnızlıktı avuçlarımda...

Ardımda bir yürek yükü rüzgar...Ne zaman sevmeye koyulsam,
doğrulup çoğaldı
ayrılıklar
Seni sildiğimde, anılar defterinden,biliyordum söküp attığımı hayatımın yarısını...

Eski 06-01-08, 18:48 Çevrimdışı   #6
Doçent
Kemalistler

eL Chupacabra - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.287
Teşekkür etti: 221
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:5088
eL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Hangi Takımlısın?

Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler.
İnsanların yaptığı sahteparalar kadar paraların yaptığı sahte insanlar vardır.
Gecenin Kara Pelerini Herkesi Aynı Şekilde Örter.

Eski 08-01-08, 17:56 Çevrimdışı   #7
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.228
Teşekkür etti: 3.118
RepForum Gücü: 92
Forum Puanı:32574
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Seni en çok korkutan şey nedir?

Kan kokusunu özler misin?

Eski 08-01-08, 21:11 Çevrimdışı   #8
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.044
Teşekkür etti: 3.173
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:92496
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
peLin aLLah askına kac gundur neRdesin ???

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM

Eski 08-01-08, 21:15 Çevrimdışı   #9
Rektör
Genel Mesajlar: 7.672
Teşekkür etti: 1.433
RepForum Gücü: 77
Forum Puanı:23470
scabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Hayatta en çok sevdiğin ve nefret ettiğin şeyler nelerdir

ayrıca pelin sen niye cvp vermiosun bu kadar millete biz mi seni sen mi bizi sorguya çekion hımmm

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

Eski 08-01-08, 21:38 Çevrimdışı   #10
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.132
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:32530
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
neden sorgu odasına girmek istedin =]

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...

Mesaja teşekkür eden:
okaror (08-01-08)
Eski 09-01-08, 11:31 Çevrimdışı   #11
Doçent

MeLLoO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.507
Teşekkür etti: 482
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:4101
MeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biri
Peliinn, nerelerdesiin?

Şu sorunun muhasebesini kendi içinde yap;
Yok olacaksan neden varsın?

Cevap verebiliyorsan yaşa, veremiyorsan intihar için iyi bir sebebin var dostum...

Eşit Olmayanlara Eşit Davranmak En Büyük Adaletsizliktir!!

Xasiorklu Melo

Eski 09-01-08, 12:03 Çevrimdışı   #12
Doçent

s!mg€ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.234
Teşekkür etti: 1.371
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:13141
s!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
kuzenim üstüne bu kadar gitmeyin cnm aaa
kuzenim çok yoğun çokk

Eski 09-01-08, 15:41 Çevrimdışı   #13
Öğretim üyesi

BaD SouL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.148
Teşekkür etti: 934
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:6427
BaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Lost taki gibi bir adaya düşseydinYanına alıcağın üç şey

Eski 09-01-08, 16:05 Çevrimdışı   #14
Stajyer

Midby - ait Avatar
Genel Mesajlar: 95
Teşekkür etti: 3
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:171
Midby ara sıra gören oluyorMidby ara sıra gören oluyor
vatan elden gidiyor olsa ilk yapacağın şey nedir?

HER HAYAT BİR SORUDUR

Eski 09-01-08, 17:18 Çevrimdışı   #15
Stajyer
Sanatkârlar grubu

єѕкιуα - ait Avatar
Genel Mesajlar: 114
Teşekkür etti: 132
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:2901
єѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyor
Biri sana evlenme teklifi ederse ve bu kişi sevdiğin biri ise tepkin nasıl olur ? (O anki)

Sen ağlama denizkızı,
İçim kan ağlasın.
Sen sadece gül !
Gül ki deniz kıskansın...

Eski 09-01-08, 19:05 Çevrimdışı   #16
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.070
Teşekkür etti: 4.468
RepForum Gücü: 186
Forum Puanı:80162
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
pelinn (cim) Neden Yazı Yazmıyorsun BizLere?

Yanarmış yürek böyle,
Islak bir yeşil sebebiyle.

Kaçarmış insan kendinden...
Nereye gittiğini bilmeden!

Ağlarmış gizlice,
Kurumuş toprağı ıslata ıslata...

Severmiş de sevilmezmiş!
Yalan da olsa gülermiş,

Sebebini bilmeden... (:

Eski 09-01-08, 20:10 Çevrimdışı   #17
Stajyer
Sanatkârlar grubu

єѕкιуα - ait Avatar
Genel Mesajlar: 114
Teşekkür etti: 132
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:2901
єѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyor
Pelin ordamısın yazı yazarmısın ? Klavyenimi kaybettin ?

Sen ağlama denizkızı,
İçim kan ağlasın.
Sen sadece gül !
Gül ki deniz kıskansın...

Eski 10-01-08, 23:18 Çevrimdışı   #18
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.471
Teşekkür etti: 3.853
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:37615
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Sadness´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sorguya Hoşgeldin Yabancı

Korkma, Senin gibi bir çok kişi geldi, geçti bu odadan... Oyunu Kurallarına göre oynuyacaksın, Sorulan soruları Eksiksiz Cevaplandıracaksın.
Sana 1 Hafta süre Seni izliyor olucam Heran Ensendeyim haberin olsun...

İlk Sorun ;

Ne, Nerede, Niçin, Nezaman, Nasıl = E-Dana

amaninnn yeni gördüm arkadaşlar uzun süredir girmiyodum

kuzenim tavsiye etti e-danayı
aslında 2 yıl oluyo e-danayla tanışalı[ ama kendi üyeliğim 1 yıllık falan

.

biliyorum artık çok zor çok.

kuracak yeni bir hikayem yok.

yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle...

Eski 10-01-08, 23:21 Çevrimdışı   #19
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
dr_orbital´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
evveeettt ilk sorun benden isim yaş nerden?
sosyallik alanların neler?
su anda hangi kitabı okuyorsun?
hangi univ yada liseyi okuyorsun yada öss yada oks hazırlıgımı var?
kac kardessin?
aslen nereLisin?

ismim selma 19 yaşında sayılırım aslında 18 ama bitmesine az kaldı
kitap okurum tiyatroya giderim klasik müzik dinlerim
şu an şu çılgın türkler i okumaya çalışıyorum ama vaktim olmuyo
öss öğrencisiyim
2 kardeşiz benim haricimde abim var
aslen bursalıyım

.

Mesaja teşekkür eden:
DR_GoKiSsS (11-01-08)
Eski 10-01-08, 23:22 Çevrimdışı   #20
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
maviduss´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
üzerinden yıllar geçmesine rağmen unutamadığın bir olay var mı? varsa nedir?

12 yaşımda babamı kaybettim
hala ölümünü unutamıyorum...

.

Mesaja teşekkür eden:
maviduss (12-01-08)
Kapalı konu

Konu Seçenekleri