| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Figüranlar ![]() | Pembe Gömlek Giyen Maço Erkek Piyasadaki en absürt durumlardan biridir. Üzerindeki allı pullu pembe t-shirt'üne bakmadan maçoluk,dayılık ,külhan beyliği,taslayan asalak erkek modeli Bunun dışında Türk milletini ne ara sindiripte bu pembeyi erkeklerin üzerlerine yapıştırdılar bir türlü anlayamadık diyebileceğimiz komik,saçma enterasan durum. Erkek pembe giyer mi yahu! Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. |
|
| | #2 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.483
Forum Gücü: 52 Forum Puanı:19066 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle katılıyorum...
Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 316
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2392 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
altında sivri burun beyaz çorap dar bi kumaş pantolon göbeğne kadar açık pembe gömlek...bu tam karşılamasa da koyasım geldi gömlekleri de güsel bunların ![]() ![]() mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
|
| | #4 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.483
Forum Gücü: 52 Forum Puanı:19066 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu yurdum insanlarını şimdi komik diyeceğimiz bu duruma sokan modernizmi şimdi ben nasıl kınamayayımm..!!!
Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |