| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Pencereler ![]() Bu resim normal bir resim değil ![]() Nasıl yani ? şöyle ki Resme bakarken sorulması gereken şu Pencereler birbirlerine doğru mu, zıt yönlere doğru mu bakıyor ? Cevabınız tabi ki zıt yönlerse resmin üst orta kısmına bakınız, değilse alt orta kısmına Sizce Pencereler birbirlerine doğru mu yoksa zıt yönlere doğru mu bakıyor (: |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 807
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:2835 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
her ikiside |
|
| | #3 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.792
Forum Gücü: 256 Forum Puanı:97388 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kafam karıştı beee ![]() |
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 7.061
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:22366 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Camdaki adamdan yola çıkarsak zıt yönLere doğru diyorum.. |
|
| | #5 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 80
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:96 ![]() |
Zııt ![]() ![]() bi kuş olup ucacam ama her zaman bi yerim kanayacak onuda sadece sen kanamasını durdurabileceksin
|
|
| | #6 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
zıııt
|
|
| | #7 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.924
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | acıklamadaki gibi talimatlara uyarak bakarsak her ikiside oluyor düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #8 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.469
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22587 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
waaayy süperr
|
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 185
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:880 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cOk güseLLL.... HerŞey YoLuNdAysa....biŞiLer KeSinLikLe göZünüzDeN kAçmışTır!! ![]() |
|
| | #10 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 8
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:38 ![]() |
adam içeri bakıyor |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |