| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Dekan Figüranlar ![]() | Père Lachaise Mezarlığı Père-Lachaise Mezarlığı (Fransızca: Le Cimetière du Père-Lachaise), Paris'te bulunan ve "Ünlüler Mezarlığı" adıyla da anılan 48 hektarlık bir mezarlıktır. Orada yatmakta olan bazı ünlüler. * Laura Marx * Gerard de Nerval * Oscar Wilde * Jim Morrison * Yılmaz Güney * Chopin * Ahmet Kaya * Honoré de Balzac * Edith Piaf * Sarah Bernhardt * Maria Callas * Claude Jade * Yves Montand * Sarah Bernhardt * Frédéric François Chopin * Gioacchino Rossini * Jean de La Fontaine * Molière * Gilbert Bécaud http://www.pere-lachaise.com/ Standin' on your mama's porch You told me that you'd wait forever Oh and when you held my hand I knew that it was now or never Those were the best days of my life Back in the summer of '69 Bryan Adams - Summer Of '69 |
|
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 9.874
Forum Gücü: 136 Forum Puanı:49439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Jim Morrison la tanidigim bir mezarlik... gidip görmek istedigim yerlerden birtanesi Kollarından boşluğu fırlat soluk aldığımız uzaya; Belki kuşlar daha derin bir uçuşla duyar genişleyen havayı ... |
|
| | #3 | |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.092
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:18443 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Standin' on your mama's porch You told me that you'd wait forever Oh and when you held my hand I knew that it was now or never Those were the best days of my life Back in the summer of '69 Bryan Adams - Summer Of '69 | |
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.208
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:90458 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ahmet Kaya ve Yılmaz Güney in mezarlarının fransada olduğunu biliyorum. Ancak mezarlığın adını bilmiyordum. Bu başlığı sababtan bu yana 4-5 kez gördüm ilk gördüğümden şimdiye kadar hep Ahmet Kaya ve Yılmaz Güney geldi aklıma. Ve onların yattığı mezarlıkmış. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |