| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sorguya Hoşgeldin Yabancı ![]() ![]() Korkma, Senin gibi bir çok kişi geldi, geçti bu odadan... Oyunu Kurallarına göre oynuyacaksın, Sorulan soruları Eksiksiz Cevaplandıracaksın. Sana 1 Hafta süre Seni izliyor olucam Heran Ensendeyim haberin olsun...İlk Sorun ; Ne, Nerede, Niçin, Nezaman, Nasıl = E-Dana derin.. ![]() En Büyük Asker Bizim Asker! Full İhtişam |
| | #3 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.840
Forum Gücü: 79 Forum Puanı:28413 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sosyalik alanların neler? göz rengin ne? en son okudun kitap en son izledigin film en sevdigin yabancı dizi en sevdigin yerli dizi en sevdigin film. sonra yine gelcem bekle beni hüsnie ![]() ![]() Altin Ateşle Dövülür, Ucuz Kadin Altinla, 15 Dakika Üstümde Sonra O Hep Altimda, Hazirim Sinava Kagit Kalemsiz Konu Yazmaksa, Hayal Gücü Ucunu Ver Moruk Görüsürüz AYDA. Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Deli Var YakalaYın ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: | vivace (22-06-08) |
| | #4 | |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 689
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9195 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
hüsniye 16 bursa orhangazi anadolu lisesi bursa _gemlik galatasaray teşekkürler ![]() ...... Manzaraya daldım ses çıkarma... Gerçek can sıkar beni uyandırma... ... Konu vivace tarafından (22-06-08 Saat 13:46 ) de değiştirilmiştir.. | |
| | #5 | |
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9195 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
kitap okumak müzik dinlemek ve futbol oynamak yeşil tostoy_insana ne kadar toprak lazım şeytanın sanatı the x files elveda rumeli hababam sınıfı ve otel tabi tabi beklicem ![]() ...... Manzaraya daldım ses çıkarma... Gerçek can sıkar beni uyandırma... ... | |
| Mesaja teşekkür eden: | Yσкє∂!¢! (26-06-08) |
| | #7 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.884
Forum Gücü: 77 Forum Puanı:26406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hangi tarz müzikten hoşlanırsın? Yazın ne yapmayı düşünüyorsun? ![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... |
| | #8 | |
![]() ...... Manzaraya daldım ses çıkarma... Gerçek can sıkar beni uyandırma... ... | |
| | #10 |
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9195 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hımm güzel bi soru olmuş ![]() asla vazgeçemeyeceğim 3 insan *annem *babam *kendim ![]() asla vazgeçmeyeceğim3 şey bilgisayarım telefonum dinlediğim müzikler ...... Manzaraya daldım ses çıkarma... Gerçek can sıkar beni uyandırma... ... |
| | #11 | |
ya çoğunlukla rap müzik dinlerim ama ruhsal halime bağlı her türlü dinlerim yazın yükseltme sınavlarına girdiğim için ders çalışmayı planlıyorum ...... Manzaraya daldım ses çıkarma... Gerçek can sıkar beni uyandırma... ... | |
| | #12 |
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9195 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yazarken olan bi yanlışlık ![]() hızlı yazdığım için dikkatsizle yazmışımdır demem ama böle de çok acaip oldu ![]() ...... Manzaraya daldım ses çıkarma... Gerçek can sıkar beni uyandırma... ... |
| Mesaja teşekkür eden: | Artemis (22-06-08) |
| | #13 |
Forum Gücü: 77 Forum Puanı:26406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok sıkıcı olmaz mı herkes tatil yaparken ders çalışmak? ![]() ![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... |
| | #14 |
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9195 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | olucak ama mecburum bi kere gircem dedim yükseltmeye ayrıca çok zevkli bi dersten girdim canım kimya çalıştıkça çalışası gelyo insanın ![]() ...... Manzaraya daldım ses çıkarma... Gerçek can sıkar beni uyandırma... ... |
| | #15 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 394
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:10393 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok mu güzelsin=)) peki sence güzel olmasan da için yeter mi kültürün bilgin falan yada sadece güzellik yeter mi??=) Bir Yalnızlık var içimde, Kimseye Anlatamıyorum. Az mı savaş verdim günlerce? Kendimi Avutamıyorum... Azmı savaş verdim kendimle? Allah'ım, Ağlayamıyorum!! |
| | #16 | |
Forum Gücü: 77 Forum Puanı:26406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ben kimya fizik yüzünden okulu bırakçaktım![]() ![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... | |
| | #17 | |
o kadar da güzel değilimdir bana arkadaşlarımın takmış olduğu bi lakap yüzünden pesimisgüzeli.. oldu nickim bence dış güzellikten önce gereken en önemli şey kültür bilgi zaten hani denir ya iç güzellik işte budur bana göre bana bakan çoğu insan güzelliğimden önce benim sahip olduğum diğer özellikler yani güzellik değil ama bilgi kültür önemlidir neyse baya karıştı ![]() ...... Manzaraya daldım ses çıkarma... Gerçek can sıkar beni uyandırma... ... | |
| | #18 | |
![]() ama fiziği severim sorularını hoşuma giderek çözerim ...... Manzaraya daldım ses çıkarma... Gerçek can sıkar beni uyandırma... ... | |
| | #19 | |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 394
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:10393 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
teşekkür ederim canım benim anlıyorum ki sen güzelsin ve içinde ki güzelliğin yansıması bu.. ![]() Bir Yalnızlık var içimde, Kimseye Anlatamıyorum. Az mı savaş verdim günlerce? Kendimi Avutamıyorum... Azmı savaş verdim kendimle? Allah'ım, Ağlayamıyorum!! | |
| | #20 |
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9195 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | teşekkür ederim ...... Manzaraya daldım ses çıkarma... Gerçek can sıkar beni uyandırma... ... |
![]() |
| Tags |
| mengele, remus™ |
| Konu Seçenekleri | |
| |