| |
| |
| Notices |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | Photo Collage (Sesler ve Renkler icin ayri bir Program) 1- ÖncelikleBURDAN programı indirelim ![]() 2- Programı kurduktan ve açtıktan sonra aşağıdaki işaretli kareye tıklayalım… ![]() 3- Tıkladıktan sonra sol tarafta boş bir yer açılacak , boş karenin içinde sağ üst tarafta yine alttaki resimdeki işaretli kareye tıklayalım… ![]() 4- Sonraki aşamada resimlerin olduğu dosyaları seçelim. ![]() 5- Açıldıktan sonra istediğiniz resmi çift tıklayarak seçin. ![]() 6- Resim açıldıktan sonra üstte bir seçenek var ona tıklayarak çeşitli efektler verebilir, dilerseniz farklı iki resmi üst üste gelecek şekilde yapıştırabilir, bu resimler üzerinde istediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz. ![]() Program birçok özellik barındırdığı için hepsini detaylandırma şansım yok, Programı uzun süredir kullanıyorum. Sorun yaşayanlar bu başlık altından sorularını iletebilirler. ![]() Kolay gelsin ![]() not: Ares e tesekür ederim yardimindan dolayi ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (10 Kişi) | A.BuğrA (22-12-07), ares (22-12-07), GuZeLBeLa (09-03-08), HeLL's AnGeL (08-03-08), MaruzeLLa (22-12-07), rebelişko (06-03-08), Sadness (22-12-07), Secret (08-01-08), selucreh (22-12-07), `Hiperaktif (22-12-07) |
| | #2 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 852
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:17132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Boş bi vaktimde oturup incelerim.. Yok imza falan!!! |
|
| | #3 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 21
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:312 ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya ben programı yükledim. resimlerin kayıtlı olduğu dosyayı seçtim. tam istediğim resme çift tıklayıp seçicem program hata verip kapatıo kendini :S
|
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 7.982
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:95678 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben bu programi bir senedir kulaniyorum böyle sorunla hic karsilasmadim cift tikladiyin zaman resmi sag tarafa ekliyor.. birde mous ile resmin üstüne tikla parmagini cekmeden akydir ssag tarafa ... |
|
| | #5 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 21
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:312 ![]() ![]() ![]() ![]() |
rar ın içinden setup fln çıkmadı bi tek bin diye bi dosyadan program simgesi var ordan açıorum. acaba bundan kaynaklanan bişey olabilir mi |
|
| | #7 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 7.982
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:95678 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | key ve sifresi düzenlendi yeniden yüklendi kolay gelsin |
|
| | #8 | |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.800
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26603 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Aynısı oldu abla ![]() - "Ölüm bile olsa, 'biz' hiç ayrılmasak.. " (: - [ArKaNtoS & T-Mac & İnCi ÇiÇéKi ] Anti-Aşk Aşk=Yalan&Acı | |
|
| | #9 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 737
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:8069 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tşkrler cok güselmiş |
|
| | #10 | |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.605
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88480 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Daemon Tools Lite 4.11 ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Gözlerim Arkadaş Uzaklara, Dalar Gider ah Faydasız... | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | YıLdız_GöZlÜm (31-03-08) |
| | #11 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.013
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:14427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Linklerde sorun var sanirim Kutu kutu pense elmamı yerse içimdeki çocuk geriye dönse ![]() |
|
| | #12 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 232
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4703 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
resimler alınmıyor Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun http://www.zamansiz.com/windowsa-oto...rin-t1727.html |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |