Notices

Konu Seçenekleri
Eski 03-04-08, 01:15 Çevrimdışı   #1

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.252
Teşekkür etti: 4.792
RepForum Gücü: 256
Forum Puanı:97388
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
PhotoScape(sesler ve renkler için güzel bir program)

Bir program buldum belki kullanjrısınız diye burayada ekliyim dedim çok basit bir program sadece biraz karıştırmanız yeter (= Ben Bi kaç bilgi verdim sadece takıldığınız bir kısım olursa bu başlık altında yazarsınız (=

Başta söylediğim gibi biraz karıştırmanız yeter takıldığınız yer olursa elimden geldiği kadar yardımcı olurum

.....::::: Programı İndir :::::.....

.....::::: Alternatif(UpShare) :::::.....
Mesaja teşekkür eden: (36 Kişi)
вєαяqє (25-08-08), єŁifŁєиdiм (24-05-08), ℓєαяѕιση (03-08-08), ρяєηѕєѕ (14-05-08), τεκЯεик (21-10-08), AяiηηA (09-06-08), apinchoflove (24-05-08), Bυя¢U (20-07-08), by_chance (23-05-08), DR_GoKiSsS (03-04-08), hakancem (03-08-08), HeLL's AnGeL (03-04-08), jewel (16-11-08), LauB (22-05-08), LeYdS (03-04-08), Maçakızı (24-05-08), MaruzeLLa (15-05-08), melek07 (18-09-08), miccoli134 (20-05-08), MiSsCaT (30-06-08), Oo.SoSuMo.oO (08-04-08), Opeth (03-04-08), p0lly (15-04-08), Riyanka (11-10-08), Sadness (03-04-08), SaKaRiN..! (03-04-08), shedevil (12-04-08), shun (09-04-08), Snorland (03-04-08), Tweety (03-04-08), ufuk_08 (08-04-08), ^ChErRy^ (29-04-08), _canözüm_ (24-05-08), _Okyanus_ (22-05-08), »Asi GüL« (23-09-08), ŞiYaR (23-05-08)
Eski 03-04-08, 13:47 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

SaKaRiN..! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.815
Teşekkür etti: 2.445
RepForum Gücü: 96
Forum Puanı:43571
SaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
hmm bir programa ihtiyacim var zaten, madem güzel diyorsun bir bakayim ..

Tesekkür ederim paylasimin icin..

.
.
.
.
.

..rüzgara inat..

ve

..'.Y A Ş A M A K. '
Mesaja teşekkür eden:
`Hiperaktif (03-04-08)
Eski 03-04-08, 14:00 Çevrimiçi   #3

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.541
Teşekkür etti: 12.955
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:136841
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
program bozuk cikarsa gorusuruz seninle
sirf cerceveleri icin indiriyorum , umarim o istedigimden yapiyordur bu program :f

derin..
üf..

' İçindeki çocuğa sarıl
Sana insanı anlatır ' ..
Mesaja teşekkür eden:
`Hiperaktif (03-04-08)
Eski 03-04-08, 14:11 Çevrimdışı   #4
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.041
Teşekkür etti: 3.172
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:92496
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bence kullanıslı bir program indirmeye basladım SaoL aLiŞim

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Mesaja teşekkür eden:
`Hiperaktif (03-04-08)
Eski 03-04-08, 14:22 Çevrimiçi   #5

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.541
Teşekkür etti: 12.955
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:136841
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
cok sevdim ben bu programi (:
tesekkurler alis

oylesine hemen birsey yapmistim :

derin..
üf..

' İçindeki çocuğa sarıl
Sana insanı anlatır ' ..
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Snorland (03-04-08), `Hiperaktif (03-04-08)
Eski 03-04-08, 14:32 Çevrimdışı   #6

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.198
Teşekkür etti: 3.605
RepForum Gücü: 220
Forum Puanı:88480
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
programı sakın indirmeyin bilgisayarınız böyle acayip bişi oluyo, hee işte alyen oluyo gece 12'de Ali'yi yuttu şimdi sıra sizde

deniyelim bakalım

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Gözlerim Arkadaş Uzaklara,
Dalar Gider ah Faydasız...

Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
MiSsCaT (30-06-08), n!da (30-06-08), p0lly (15-04-08), Tweety (03-04-08), `Hiperaktif (03-04-08)
Eski 03-04-08, 14:35 Çevrimiçi   #7
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.047
Teşekkür etti: 15.440
RepForum Gücü: 441
Forum Puanı:184560
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Bende arıza var Türkçe olmazsa sevmiyorum programları
Güzel programa benziyor bol bol karıştırıcam
Teşekkürler Ali
Buda Türkçe yaması kurulumu çok basit tıklayın programfiles'teki klasörün içine açılsın yeterli

TÜRKÇE YAMA İNDİR

Bende öylesine bi deneme yaptım

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Konu Snorland tarafından (03-04-08 Saat 14:55 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi)
ρяєηѕєѕ (14-05-08), HeLL's AnGeL (13-07-08), LeYdS (03-04-08), shun (09-04-08), YıLdız_GöZlÜm (11-05-08), `Hiperaktif (03-04-08)
Eski 03-04-08, 14:57 Çevrimdışı   #8
Öğretim üyesi

LeYdS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.188
Teşekkür etti: 1.090
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:11955
LeYdS Rep olayını aşmışLeYdS Rep olayını aşmışLeYdS Rep olayını aşmışLeYdS Rep olayını aşmışLeYdS Rep olayını aşmışLeYdS Rep olayını aşmışLeYdS Rep olayını aşmışLeYdS Rep olayını aşmışLeYdS Rep olayını aşmışLeYdS Rep olayını aşmışLeYdS Rep olayını aşmış
Alıntı:
Snorland´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bende arıza var Türkçe olmazsa sevmiyorum programları
Güzel programa benziyor bol bol karıştırıcam
Teşekkürler Ali
Buda Türkçe yaması kurulumu çok basit tıklayın programfiles'teki klasörün içine açılsın yeterli

TÜRKÇE YAMA İNDİR

Bende öylesine bi deneme yaptım

o aRıza bende de mevcut (: illamki tüRkçe olmalı yazım ( kullanım) dili...sağolun snoRland yama için...

teşekküR edeRim

Beni tanımıyorsun, en çok da bu yanını seviyorum sana yazarken.
Beni tanımanı istemiyor kalbim, sadece dinlemeni…….
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
hakancem (03-08-08), Snorland (03-04-08), `Hiperaktif (03-04-08)
Eski 08-04-08, 15:42 Çevrimdışı   #9
Öğrenci
Genel Mesajlar: 2
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
unutulmayan Herkese mesafeli
Teşekkür ederim kurdum kullanmaya başladım..
Mesaja teşekkür eden:
`Hiperaktif (08-04-08)
Eski 08-04-08, 15:46 Çevrimdışı   #10
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.854
Teşekkür etti: 1.971
RepForum Gücü: 213
Forum Puanı:85482
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Bende Indırdım Kullanmasamda Kalsın PC'de

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Mesaja teşekkür eden:
`Hiperaktif (08-04-08)
Eski 08-04-08, 15:58 Çevrimdışı   #11
Dekan
Sanatkârlar grubu

ufuk_08 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.956
Teşekkür etti: 4.200
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:26261
ufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bende indiriyorum kurcaLayayım bakaLım

t$kLer ALi$ (:

"çalınmış şiirlerim gibisin
isyanlarım bitmedi hala... "

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic42477_3.gif
Mesaja teşekkür eden:
`Hiperaktif (08-04-08)
Eski 08-04-08, 16:34 Çevrimdışı   #12
Profesör
Düşünürler grubu

Oo.SoSuMo.oO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.894
Teşekkür etti: 1.919
RepForum Gücü: 89
Forum Puanı:36516
Oo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Nasıl indiriliyo bu
ayy koptum
o kadarını biliyorum
msneye geldin mi yardım etcen bana tamam mı

LayY
lA LayY

Umut varsa ..
Gülümse (:

Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..!
Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı..
Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar
Yobazlığa, geriliğe karşı.. !
Mesaja teşekkür eden:
`Hiperaktif (08-04-08)
Eski 15-04-08, 13:38 Çevrimdışı   #13
Doçent
Düşünürler grubu

p0lly - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.444
Teşekkür etti: 2.533
RepForum Gücü: 87
Forum Puanı:36557
p0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Tesekurller...Bakalim nekadar becerikliymis bu program

Geceler, ISIGIMI gömmeyin KARANLIGA
Mesaja teşekkür eden:
`Hiperaktif (15-04-08)
Eski 19-05-08, 21:48 Çevrimiçi   #14
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.753
Teşekkür etti: 2.211
RepForum Gücü: 102
Forum Puanı:38822
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
teşekkürler bende bu resim işlerine e atsam iyi olcak

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Kristallnacht
Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 22-05-08, 16:00 Çevrimdışı   #15
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

LauB - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.116
Teşekkür etti: 1.586
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:18427
LauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
cok güzel bir programdir bu meret, tesekkürler T-mac..
Eski 23-05-08, 10:08 Çevrimdışı   #16
Rektör
Genel Mesajlar: 10.068
Teşekkür etti: 7.982
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:95678
YıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
cok güzel programda ablam bende hic bir tane cerceve cikmadi bu nasil oluyor ?? kafam karisti iyice valla
Eski 23-05-08, 10:11 Çevrimdışı   #17
Dekan

srknakr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.601
Teşekkür etti: 1.673
RepForum Gücü: 47
Forum Puanı:13351
srknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
teşekkürler paylaşımın için

Yazamam derim yazarım
Ben acı ile doğdum
Olsun yinede yaşarım
Hayat buya
Dolunca vadem
Çeker giderim

srknakr
Eski 23-05-08, 23:56 Çevrimdışı   #18
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

GamzeL.im - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.144
Teşekkür etti: 1.013
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:14427
GamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Süper bir program gercekten Ama bir kac sorum olcak
istedigim resme bir kac sey ekledigimde bazen begenmedigim oluyor .. Geri dönüs yapmak istiyorum kendi resmime ama bir türlü bulamadim nerde o dönüs ehehe
Biri yardimci olursa sevinirim

Kutu kutu pense elmamı yerse

içimdeki çocuk geriye dönse

Eski 24-05-08, 19:10 Çevrimdışı   #19

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.252
Teşekkür etti: 4.792
RepForum Gücü: 256
Forum Puanı:97388
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
sağ alt köşede undo diye bir tuş var (= ona basarsan geri dönersin (=

Eski 24-05-08, 19:53 Çevrimdışı   #20
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.471
Teşekkür etti: 3.853
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:37615
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
indirdim programı ve deniyorum gerçekten süper bişey bu
teşekkürler paylaşımın için

.

biliyorum artık çok zor çok.

kuracak yeni bir hikayem yok.

yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle...

Konu Seçenekleri