| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli | PhotoShop'ta Fırça Yapımı.. Öncelikle CTRL+N Kombinasyonu İle Arkaplanı Transparan Bir Dosya Açıyoruz.. Type Tool (T) İle Yazımızı Yazıyoruz, Reqtangular Marquue Tool (M) İle Yazımızın Çevresini Seçili Hale Getiriyoruz.. (Yazı İçerde Kalacak Şekilde) Daha Sonra Resim Görüldüğü Gibi Edit/Define Brush Preset..'a Tıklıyoruz.. ![]() Ardından Ufak Bir Pencere Çıkıyor Brush İsmini Girmemizi İstiyor..Brush Adımızı Girdikten Sonra Enter'lıyoruz.. Ve Brush'ımızı PhotoShop'umuza Ekliyoruz.. Bu Kadar Basit ![]() Takıldığınız Bir Yer Olursa Yardımcı Olabilirim.. ![]() "Ölümümüz Bizi Allah'a Kavuşturacağı İçin Kutludur. Dünyaya Geldik, Hakk'ın Eserlerini Gördük, Gönülden Vurulduk; Emirlerindeki Hikmete İnandık. Hakk'a Kavuşmamız Olan Ölümü de Gönülden Özlemeliyiz. Müslüman İçin Bir Vuslat Ve Mutluluk Anı Olan Ölüm Ancak Kâfirler İçin Gerçek Bir Azaptır." Şeyh Şamil |
|
| | #2 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 21
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:93 ![]() ![]() |
Ardından Ufak Bir Pencere Çıkıyor Brush İsmini Girmemizi İstiyor..Brush Adımızı Girdikten Sonra Enter'lıyoruz.. Ve Brush'ımızı PhotoShop'umuza Ekliyoruz.. Bu Kadar Basit [/b][/color][/font]Takıldığınız Bir Yer Olursa Yardımcı Olabilirim..[/quote] burdan sonrasını nasıl yapıcam kucuk pencereye kadar yptım o isim isteyen yere ne yazcam.ben yeni basladım kullanmaya da bilmiyorum. |
|
| | #3 | |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 466
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:16721 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Merhaba; Mesela sen neyle ilgili brush yaptın zamansiz.com la değilmi oraya zamansiz yazıcaktın yok ben birşey yazmak istemiyorum diyorsan o senin problemin o zaman asdasd yaz gitsin Brushu nasıl kullanacağını bilmiyorsan Fırça(Bursh) Kullanımı bu linkten onuda öğrenebilirsin.Kolay Gelsin. ![]() "Ölümümüz Bizi Allah'a Kavuşturacağı İçin Kutludur. Dünyaya Geldik, Hakk'ın Eserlerini Gördük, Gönülden Vurulduk; Emirlerindeki Hikmete İnandık. Hakk'a Kavuşmamız Olan Ölümü de Gönülden Özlemeliyiz. Müslüman İçin Bir Vuslat Ve Mutluluk Anı Olan Ölüm Ancak Kâfirler İçin Gerçek Bir Azaptır." Şeyh Şamil Konu MiraLay tarafından (11-08-08 Saat 23:32 ) de değiştirilmiştir.. | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |