DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Eğitim  Photoshop  Photoshop Dersleri

Konu Seçenekleri
Eski 04-08-08, 22:27 Çevrimiçi   #1

Bölümünde deneyimli

MiraLay - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.034
Teşekkür etti: 466
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:16721
MiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
PhotoShop'ta Fırça Yapımı..

Öncelikle CTRL+N Kombinasyonu İle Arkaplanı Transparan Bir Dosya Açıyoruz..
Type Tool (T) İle Yazımızı Yazıyoruz, Reqtangular Marquue Tool (M) İle Yazımızın Çevresini Seçili Hale Getiriyoruz.. (Yazı İçerde Kalacak Şekilde)
Daha Sonra Resim Görüldüğü Gibi Edit/Define Brush Preset..'a Tıklıyoruz..

Ardından Ufak Bir Pencere Çıkıyor Brush İsmini Girmemizi İstiyor..Brush Adımızı Girdikten Sonra Enter'lıyoruz..

Ve Brush'ımızı PhotoShop'umuza Ekliyoruz..

Bu Kadar Basit

Takıldığınız Bir Yer Olursa Yardımcı Olabilirim..

"Ölümümüz Bizi Allah'a Kavuşturacağı İçin Kutludur. Dünyaya Geldik, Hakk'ın Eserlerini Gördük, Gönülden Vurulduk; Emirlerindeki Hikmete İnandık. Hakk'a Kavuşmamız Olan Ölümü de Gönülden Özlemeliyiz. Müslüman İçin Bir Vuslat Ve Mutluluk Anı Olan Ölüm Ancak Kâfirler İçin Gerçek Bir Azaptır."

Şeyh Şamil

Eski 06-08-08, 11:20 Çevrimdışı   #2
Asistan

Kağan215 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 274
Teşekkür etti: 21
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:93
Kağan215 ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Ardından Ufak Bir Pencere Çıkıyor Brush İsmini Girmemizi İstiyor..Brush Adımızı Girdikten Sonra Enter'lıyoruz..

Bu Kadar Basit [/b][/color][/font]

[/quote]

burdan sonrasını nasıl yapıcam kucuk pencereye kadar yptım o isim isteyen yere ne yazcam.ben yeni basladım kullanmaya da bilmiyorum.
Eski 11-08-08, 23:26 Çevrimiçi   #3

Bölümünde deneyimli

MiraLay - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.034
Teşekkür etti: 466
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:16721
MiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Kağan215´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Bu Kadar Basit [/b][/color][/font]

Merhaba;

Mesela sen neyle ilgili brush yaptın zamansiz.com la değilmi oraya zamansiz yazıcaktın yok ben birşey yazmak istemiyorum diyorsan o senin problemin o zaman asdasd yaz gitsin Brushu nasıl kullanacağını bilmiyorsan Fırça(Bursh) Kullanımı bu linkten onuda öğrenebilirsin.

Kolay Gelsin.

"Ölümümüz Bizi Allah'a Kavuşturacağı İçin Kutludur. Dünyaya Geldik, Hakk'ın Eserlerini Gördük, Gönülden Vurulduk; Emirlerindeki Hikmete İnandık. Hakk'a Kavuşmamız Olan Ölümü de Gönülden Özlemeliyiz. Müslüman İçin Bir Vuslat Ve Mutluluk Anı Olan Ölüm Ancak Kâfirler İçin Gerçek Bir Azaptır."

Şeyh Şamil

Konu MiraLay tarafından (11-08-08 Saat 23:32 ) de değiştirilmiştir..

Konu Seçenekleri