| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Pişmaniye İzmite özgü bir tatlı yiyecek türü derin.. ![]()
|
|
| | #2 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 444
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:6713 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() tek kişi asla yapamaz ![]() bir mucizenin adıdır ![]() ve bir yiyen pişman bir de yemeyen Get up..Stand up..Don't give up the fight! |
|
| | #3 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.079
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:11314 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pişmaniyeyi yiyende pişman yemeyende. ![]() Şu ramazan günü koymuşsunuz pişmaniyeleri canım çekti yaw ... |
|
| | #4 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.166
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:20217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Lezzetine alışamadığım bir şekerleme türüdür. Yolculuk ertesi hediye götürmek neredeyse farz kıvamına gelmiş olan bu şekerlemenin kirleticiliğide unutulur gibi değildir. |
|
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.188
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yapış yapış olur eller, ağız çevresi yine şerbete düşmüş gibi yapışıktır ama çok seviyorum, tüm kutuyu yediğim günü bilirim ![]() Canım pişmaniyem iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | chracter (19-09-07) |
| | #6 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.403
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nefret ederim (: Her yaz mutlaka aliriz sanki yiyormu$uz gibi..Misafirlere ikram ederiz diyerekten.. S E S S I Z C E ![]() |
|
| | #7 | |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.437
Forum Gücü: 120 Forum Puanı:48396 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ve nefret ettigin seyleri misafirlerine mi layik görüyorsun. ![]() ilginc. Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Organize isler..... Bunlar.. | |
|
| | #8 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.403
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayir sadece gezerken gördüm ve yazmak istedim ayrica sen sor diye de olabilirdi ![]() Ben nefret ediyorum diye misafirler de ediyo diye bir $ey yok aksine herkes begeniyo (: **Beni ele$tirmen de çok ilginç S E S S I Z C E ![]() |
|
| | #9 |
Teşekkür etti: 3.118
Forum Gücü: 92 Forum Puanı:32574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
parmaklarda yapış yapış olmasa çok daha güzel olacak olan tatlı...
|
|
| | #10 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.298
Forum Gücü: 190 Forum Puanı:83928 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben Cok Severim (: Seven Sever, Sevmeyen Sevmez.. Tarti$maya Gerek Yok Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. |
|
| | #11 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.571
Forum Gücü: 146 Forum Puanı:64158 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | izmit in simgesi.. çok severim pişmaniyeyi.. saray helvasınıda deneyin tavsiye ederim ![]()
|
|
| | #12 |
Teşekkür etti: 3.879
Forum Gücü: 177 Forum Puanı:75184 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ah Ah Olsada Yesem Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Gözlerimi Kapatsam.. Yüzünü Görür Müyüm? : )) |
|
| | #13 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.800
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok emek isteyen birşey pişmaniye yapmak ama bi andada tüketmek mümkün tarafımdan![]() çok severim Bütün Bunlar Düş...! Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...! ѕiиєм ѕiиαи |
|
| | #14 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.533
Forum Gücü: 87 Forum Puanı:36557 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sabah sabah canim cekti ya cayla iy giderdi Geceler, ISIGIMI gömmeyin KARANLIGA |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |