| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Pitekantropus Neden e-dana ? derin.. ![]()
|
| | #2 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 3.004
Forum Gücü: 190 Forum Puanı:77626 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kimdir bu Pitekantropus? nerede yaşar ,kaç yaşındadır, ne yer, ne içer güzel filmlerin devamı olucakmı_? ![]() et les larmes coulèrent le long de ses joues! Love is like war.. Easy To Start.. Difficult To End.. And.. Impossible To Forget..!! |
| | #3 | |
| Yard. Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 236
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:8209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tesadüfen buldum diğer forumlardan farklı ve anlayışlı aynı zamanda taviz vermeyen bir yapısı var çekici geldi yani 60 yakın foruma üye olduğumu düşünürsek burada kalmamın çok nedeni olduğunu düşünüyorum burada yazmayı unuttuklarımın dışında Alıntı:
güzel filmlerin devamı isteğe göre devam edicek tabi bende kaynak çok da herkes emule kullanıyor tabi ki | |
| Mesaja teşekkür eden: | σℓα!!! (15-04-07) |
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.379
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:89927 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
olmazsa olmazi nelerdir kendilerinin>? |
| | #5 |
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:8209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| Mesaja teşekkür eden: | YaGMuR_CiNi (15-04-07) |
| | #6 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.379
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:89927 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
peki hayati tek kelimeyle anlat desem |
| | #8 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 327
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:35555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dik başlı biri misin ? yoksa şekil itibariyle duruşun mu dik ? yoksa bu Pitekantropus ne ayak ![]() ama itiraf edeyim güzel nick ![]() *dipnot : alakasız olcak ama mesajlarını beğenerek okuduğum az kullanıcıdan birisin (: "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() |
| | #9 |
| Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.514
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayat görüşü nedir? Benimsediği felesefe?. klasik cevap kabul etmiyorum... Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. |
| | #10 | |
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:8209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Şekil itibariyle duruşum diktir hayatın tokatlarını erken yediğimden olabilir Yaşıma göre çok fazla tecrübeye sahip olduğumu düşünüyorum bu da dik durmamda önemli etkenlerdendir ![]() Tam açılımı Pitekantropus Erectus aslında ama foruma göre çok uzun bi nick tabi Pitekantropus Erectus insan ile hayvan arası yaratık anlamına gelmektedir.Dersin birinde karşıma geldi 1.sınıftayken çok sevdim o zamandır kullanırım.Yanılmıyorsam ilk defa bir İtalyan bilim adamı kullanmış.Bu italyan bilim adamı da insan soyunun ayılardan geldiğini öne sürmüş bu tezinde bana komik gelmesi nedeniyle nickimi pek bi sahiplenmiş oldum ![]() Mesajlarımı beğenmene sevindim çünkü sana karşı bende aynı duyguları besliyorum İçtenlikle söylüyorum ki senden bi soru gelmesi beni memnun etti | |
| | #11 | ||
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:8209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Alıntı:
| ||
| | #12 |
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hım... en sevdiğin renk? Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. |
| | #13 |
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:8209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | en sevdiğim renk sarı odamın duvar boyasından kupama t shirtlerime kadar birçok eşyam sarı |
| | #14 |
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | neden sarı? Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. |
| | #15 |
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:8209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | özel bi nedeni yok valla |
| | #16 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.820
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:10838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Seyahat ederken dinledigin bi sarkici / grup / sarki var mi? Hangisi?
BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN.. |
| | #17 | |
![]() Şarkı Tercihlerinde Gülden Gökşen-Akşam Ateşi,Norah Jones-Come Away With Me,Aretha Franklin-Think,Sherly Crow-Long Gone Lonesome Blues ilk tercihlerimdendir bıkmadan saatlerce dinleyebilirim | |
| | #18 |
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | saydıklarının hicbirni tanımıyorum aman yarabbim bir de müzik gurubundayım utanç örneği miyim neyim )Türkü falan dinlemez misin? dinliyorsan en sevdiğin türkü ve türkücü... aynısını birde Tsm den alayım Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. |
| | #19 | |
TSM'den Muzaffer İlkar diyebilirim buradan indirmiştim onu da baya beğendim klasik TSM şarkıları sadece keman ve piyano ile yorumlanmış | |
| | #20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 12.955
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:136841 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | en cok sevdigin rock grubu ? derin.. ![]()
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |