DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Diğer Tartışmalar
Anket Sonuçlarını Göster: Polis ve Asker Hakkındaki Genel Düşünceniz
Polis ve Askeri Seviyorum 9 52,94%
Polis ve Askeri Sevmiyorum 0 0%
Polis ve Askeri seviyorum ama çoğu kez aşırı güç kullaniyorlar 4 23,53%
Diğer 4 23,53%
Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 17. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 04-08-08, 23:49 Çevrimdışı   #1
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.830
Teşekkür etti: 2.651
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:31796
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Polis ve Asker Hakkındaki Genel Düşünceniz

Bir bölümü görev bir bölümü hayatını bu işten kazanmak olan ama tek bir amaç için çalışan Türkiye'nin güvenliğini sağlamak, Halkın güvenliğini sağlamak .. Bunun için gece gündüz durmadan ayaktlar. Biz sıcak yatağımızda uyurken sınırda - derecede bizi koruyan Mehmetçik. Şehirde başımıza birşey geldiğinde elinden oyuncağı alınmı bir çocuğun annesine ya da babasını araması gibi bizde hemen polisimizi ariyoruz.. Elbette içlerinden bu üniformalara layık olmayanları vardır.. Ama ne olursa olsun Askerimize ve Polisimizi sevelim, sayalım sahip çıkalım..

Sizlerin Polis ve Asker Hakkındaki Genel düşünceleriniz neler ??

"Savaşın sonudur bitti sanırsınız
Vatan ve bayrak
Bir çocuk daha doğar
Bir Mustafa Kemal daha."

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Eski 05-08-08, 13:57 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

kaygan_zemin - ait Avatar
Genel Mesajlar: 547
Teşekkür etti: 283
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:1056
kaygan_zemin üç beş tanıdığı olmuşkaygan_zemin üç beş tanıdığı olmuşkaygan_zemin üç beş tanıdığı olmuşkaygan_zemin üç beş tanıdığı olmuşkaygan_zemin üç beş tanıdığı olmuşkaygan_zemin üç beş tanıdığı olmuşkaygan_zemin üç beş tanıdığı olmuşkaygan_zemin üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
polisi seviyorum çünkü babam polis askeri seviorum çünkü dedim asker desem çok mu bencilce olurr

Noktayı Koymak İstediğin Her Cümlenin Anlamı Çok Defterler Kapladı.. !

TaNRıLaRıM Ve BeN TRaJeDiLeRDe..!
Mesaja teşekkür eden:
saklap (05-08-08)
Eski 05-08-08, 14:17 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Antikapitalistler

αηтιкαριтαℓιѕт - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.236
Teşekkür etti: 331
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:5237
αηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
polisi hiç sevmem; 'orantısız güç kullanırlar'
askeri sevmem; 'yargısız infaz yaparlar'

Ah bir tutsaydın ellerimi
Biraz gözlerime inansaydın
Biliyorsun yapamazdım
Gitmezdim bu şehirden

Bu forumda sigara içilmez.
Cezası: 593 YTL

Eski 05-08-08, 14:18 Çevrimdışı   #4
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.096
Teşekkür etti: 1.579
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:32323
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Polis ve Askeri seviyorum ama çoğu kez aşırı güç kullaniyorlar

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Eski 05-08-08, 14:37 Çevrimdışı   #5
Doçent
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 2.331
Teşekkür etti: 342
RepForum Gücü: 22
Forum Puanı:6217
YagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Polisi sevmem, cünkü kendilerini insanlari korumasi gereken kisilerden cok, onlarin sahibi gibi görüyorlar ve bircogu da acimasiz üstelik kendilerini siradan bir insanin üstünde görüyorlar (gerci bu memurluk yapan cogu kiside var sanirim ). Ayrica rüsvet konusunu ne olursa olsun kimse savunmamalidir, bence bu insan sahsiyetini yaralayan birsey.

Gidip 16 ay askerlik yapip gelen insanlara karsi bir hissiyatim yok. Bunun disinda askerleri de hic sevmem, rütbe yukariya ciktikca daha cok giciklanirim. Askerler polislerden öteye birakin sadece insanlari ülkede herseyin sahibi sayiyorlar kendilerini. Ayrica fazlaca imtiyazli olduklarini düsünüyorum. Örnegin askerlik, asker görevini layigi ile yerine getirmis olsada benim icin doktorluktan yada ögretmenlikten daha kutsal degil.

Isini gerektigi gibi kendi sinirlari icinde yapan ve bundan bir menfaat saglamayan herkesi de takdir ederim tabiki.

Heriki kesimin de görevleri zor olabilir, ama bu onlarin imtiyazli olmasini gerektirmez diye düsünüyorum. Bu dünya üzerinde imtiyaz taninabilecek tek is varsa bence o da anneliktir.

Konu YagmurYüreklim tarafından (05-08-08 Saat 14:40 ) de değiştirilmiştir..
Eski 05-08-08, 14:48 Çevrimdışı   #6
Yard. Doçent
Genel Mesajlar: 1.242
Teşekkür etti: 990
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:10757
Marcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmış
Ben yalızca şu kadarını söylemeliyim ki, polis ve asker eşit koşullarda değil. Türkiye'de polislik daha avantajsız durumdadır.

Asker gidip ailesiyle 5 liraya orduevinde karnını doyurur. Polisin öyle bir olanağı bulunmadığı gibi aldığı üç kuruş geçimini sağlamıyor.

Polisliğin standartlarının askerle aynı seviyeye çıkarılması gerekir.
Eski 05-08-08, 14:48 Çevrimiçi   #7
Yard. Doçent
Kemalistler

HANNİBAL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.428
Teşekkür etti: 2.573
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6686
HANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
bence saçma bir anket.....
polisinde askerin de iyisi de vardır kötüsü
bu kurumların iyi işleri de vardır kötü işleri de.....
biri iç güvenlik sorumlusudur genelde
diğeri dış......
karşılaştırma yapılması mantıksız bana göre

"İnsanlar kurtçuklara benzer. Küçük, kör ve değersiz."
David Smith
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Zamanımı gerçekten boşa harcadım."
Jeffrey Dahmer
"my pain is self choosen"

Eski 05-08-08, 14:49 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent

Sp@vVn - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.361
Teşekkür etti: 247
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:2915
Sp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
ne varsa askerde var

Warlıqınla mı başlıyorum güne yoqsa yoqluğunla mı ?
Adını duymak yetiyorsa bu kalbin alvlenmesine...

O zaman warsın diyorum her saniye.
Eski 05-08-08, 14:50 Çevrimdışı   #9
Rektör
Genç Kuvvet

ρяєηѕєѕ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.945
Teşekkür etti: 3.099
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:33477
ρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Polis ve Askeri Seviyorum asla sevgim bitmez Allah başımızdan eksik etmesin...

.

-
Aşkın ve Herşeyin "G" Hali (=

,
Gökyüzü gibi birşey bu çocukluk / Hiçbir yere gitmiyor...
Eski 05-08-08, 15:00 Çevrimdışı   #10
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.830
Teşekkür etti: 2.651
Forum Puanı:31796
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Döküman

Alıntı:
HANNİBAL´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bence saçma bir anket.....
polisinde askerin de iyisi de vardır kötüsü
bu kurumların iyi işleri de vardır kötü işleri de.....
biri iç güvenlik sorumlusudur genelde
diğeri dış......
karşılaştırma yapılması mantıksız bana göre

dostum ben polismi askermi ? diye sormadım.. Dikkat ettiysen açıklamamda ikisinide eşit tuttum sadece 2kuvvet için düşünceniz neler birbirlerinden üstünlüğü felan ne diye sormadım...

Polis ve Askeri çok ama çok seviyorum asker olucam Allah'ın izniyle bir zaman sonra döndükten sonra polis olmak içinde uğraş vericem...

"Savaşın sonudur bitti sanırsınız
Vatan ve bayrak
Bir çocuk daha doğar
Bir Mustafa Kemal daha."

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
baho_17 (05-08-08), HANNİBAL (05-08-08)
Eski 05-08-08, 15:36 Çevrimiçi   #11
Yard. Doçent
Kemalistler

HANNİBAL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.428
Teşekkür etti: 2.573
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6686
HANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Alıntı:
Scнiивея´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

dostum ben polismi askermi ? diye sormadım.. Dikkat ettiysen açıklamamda ikisinide eşit tuttum sadece 2kuvvet için düşünceniz neler birbirlerinden üstünlüğü felan ne diye sormadım...

Polis ve Askeri çok ama çok seviyorum asker olucam Allah'ın izniyle bir zaman sonra döndükten sonra polis olmak içinde uğraş vericem...
saygı duyarım

"İnsanlar kurtçuklara benzer. Küçük, kör ve değersiz."
David Smith
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Zamanımı gerçekten boşa harcadım."
Jeffrey Dahmer
"my pain is self choosen"

Mesaja teşekkür eden:
Scнiивея (05-08-08)
Eski 05-08-08, 16:01 Çevrimdışı   #12
Öğretim üyesi
Kemalistler

DiRENiŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 868
Teşekkür etti: 259
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:2616
DiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyor
Madem genel düşünce, düşüncemin özeti de şu : "Askerleri polislere oranla daha çok severim"

Bir sivil polis benden kimliğimi çıkartmamı istedi, bense polis olduğundan emin olmak için kimliğini göstermesini istedim; bunun üzerine kafamı tokatladı. Bir başka polisin araya girmesi ile gösterdi kimliğini... Ee içlerinde adam gibi adam olanı da yok dersem yalan söylemiş olurum.

Rütbeli askerlere özellikle rütbe yükseldikçe her zaman daha çok saygı duydum, polislere oranla duruşlarının daha güven verici ve samimi olduğunu düşünüyorum her ne kadar disiplini ağır bassa da.

Bu arada askerle-polis aynı standartlara çıkarılamaz. Emniyet Teşkilatı İçişleri Bakanlığı'na dolayısıyla hükümete bağlıdır ve hükümetin görüşü teşkilat yapılanmasında önemli rol oynar. Ancak TSK'da çoğunlukta karakterli, sağlam duruş, değişmez prensipler v.s. söz konusudur.

Bir Girdap Gibi
Bir Girdap Gib
Bir Girdap Gi
Bir Girdap G
Bir Girdap
Bir Girda
Bir Gird
Bir Gir
Bir Gi
Bir G
Bir
Bi
B
.
Eski 05-08-08, 16:15 Çevrimdışı   #13
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.131
Teşekkür etti: 2.552
Forum Puanı:25429
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Hadi bakalım, polis ve asker düşmanı hainlere gün doğdu, bakalım kim daha güzel küfredecek...

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Dinlemeyeceksiniz biliyorum,
O yüzden susuyorum...
Eski 05-08-08, 16:19 Çevrimdışı   #14
Rektör
Düşünürler grubu

~sebofan_memo~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.080
Teşekkür etti: 3.393
RepForum Gücü: 145
Forum Puanı:57946
~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Poliside askeride severim arada kotu olanlari kuskusuz cikar manavin veya doktorunda ciktigi gibi hepsi insan sonucta.

Selam doğru yolda gidenleredir

Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık,
Baygın gözlerimi aldı aydınlık,
İçimde tıkandı, kaldı aydınlık,
Bu aydınlık beni boğmak üzeredir.

1923 NFK
Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter
Eski 05-08-08, 16:45 Çevrimdışı   #15
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.922
Teşekkür etti: 1.233
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:8904
_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Polis konusunda biraz mesafeliyim.Çünki aşırı politizeler ve içlerindeki çürük elmaları ayıklayacak bir kurumları yok Askeri daha çok severim.Çok seçkin ve kaliteli insanlar.

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"
Eski 05-08-08, 18:49 Çevrimdışı   #16
Asistan
Kemalistler

saklap - ait Avatar
Genel Mesajlar: 218
Teşekkür etti: 394
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:305
saklap ara sıra gören oluyorsaklap ara sıra gören oluyorsaklap ara sıra gören oluyorsaklap ara sıra gören oluyor
Alıntı:
Marcus T.CICERO´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben yalızca şu kadarını söylemeliyim ki, polis ve asker eşit koşullarda değil. Türkiye'de polislik daha avantajsız durumdadır.

Asker gidip ailesiyle 5 liraya orduevinde karnını doyurur. Polisin öyle bir olanağı bulunmadığı gibi aldığı üç kuruş geçimini sağlamıyor.

Polisliğin standartlarının askerle aynı seviyeye çıkarılması gerekir.
evet sonuna kadar haklısın ben de bir polis çocuğu olarak sana sonuna kadar katılıyorum

adaletsizlik çok fazla

doğuda hiç bir askar kira da durmaz hepsi lojmanlarındadır ama polislerin % 70 i kira da duruyor

adamların lojmanları lojman değil tatil köyü sanki

Dünya yüzünde, Türkten daha büyük,ondan daha eski, ondan daha temiz bir millet yoktur ve bütün insanlik tarihinde görülmemistir.

M.Kemal ATATÜRK

adminler pkk propagandası yapılmasına nasıl izin verebiliyor?
Mesaja teşekkür eden:
Marcus T.CICERO (05-08-08)

Konu Seçenekleri