| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Polis ve Asker Hakkındaki Genel Düşünceniz | |||
| Polis ve Askeri Seviyorum | | 9 | 52,94% |
| Polis ve Askeri Sevmiyorum | | 0 | 0% |
| Polis ve Askeri seviyorum ama çoğu kez aşırı güç kullaniyorlar | | 4 | 23,53% |
| Diğer | | 4 | 23,53% |
| Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 17. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]() | Polis ve Asker Hakkındaki Genel Düşünceniz Bir bölümü görev bir bölümü hayatını bu işten kazanmak olan ama tek bir amaç için çalışan Türkiye'nin güvenliğini sağlamak, Halkın güvenliğini sağlamak .. Bunun için gece gündüz durmadan ayaktlar. Biz sıcak yatağımızda uyurken sınırda - derecede bizi koruyan Mehmetçik. Şehirde başımıza birşey geldiğinde elinden oyuncağı alınmı bir çocuğun annesine ya da babasını araması gibi bizde hemen polisimizi ariyoruz.. Elbette içlerinden bu üniformalara layık olmayanları vardır.. Ama ne olursa olsun Askerimize ve Polisimizi sevelim, sayalım sahip çıkalım.. Sizlerin Polis ve Asker Hakkındaki Genel düşünceleriniz neler ?? ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #2 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 283
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1056 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
polisi seviyorum çünkü babam polis askeri seviorum çünkü dedim asker desem çok mu bencilce olurr Noktayı Koymak İstediğin Her Cümlenin Anlamı Çok Defterler Kapladı.. ! ![]() TaNRıLaRıM Ve BeN TRaJeDiLeRDe..! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | saklap (05-08-08) |
| | #3 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
polisi hiç sevmem; 'orantısız güç kullanırlar' askeri sevmem; 'yargısız infaz yaparlar' Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| | #4 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.579
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:32323 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Polis ve Askeri seviyorum ama çoğu kez aşırı güç kullaniyorlar Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| | #5 |
| Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 342
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:6217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Polisi sevmem, cünkü kendilerini insanlari korumasi gereken kisilerden cok, onlarin sahibi gibi görüyorlar ve bircogu da acimasiz üstelik kendilerini siradan bir insanin üstünde görüyorlar (gerci bu memurluk yapan cogu kiside var sanirim ). Ayrica rüsvet konusunu ne olursa olsun kimse savunmamalidir, bence bu insan sahsiyetini yaralayan birsey.Gidip 16 ay askerlik yapip gelen insanlara karsi bir hissiyatim yok. Bunun disinda askerleri de hic sevmem, rütbe yukariya ciktikca daha cok giciklanirim. Askerler polislerden öteye birakin sadece insanlari ülkede herseyin sahibi sayiyorlar kendilerini. Ayrica fazlaca imtiyazli olduklarini düsünüyorum. Örnegin askerlik, asker görevini layigi ile yerine getirmis olsada benim icin doktorluktan yada ögretmenlikten daha kutsal degil. Isini gerektigi gibi kendi sinirlari icinde yapan ve bundan bir menfaat saglamayan herkesi de takdir ederim tabiki. Heriki kesimin de görevleri zor olabilir, ama bu onlarin imtiyazli olmasini gerektirmez diye düsünüyorum. Bu dünya üzerinde imtiyaz taninabilecek tek is varsa bence o da anneliktir. Konu YagmurYüreklim tarafından (05-08-08 Saat 14:40 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 990
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:10757 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben yalızca şu kadarını söylemeliyim ki, polis ve asker eşit koşullarda değil. Türkiye'de polislik daha avantajsız durumdadır. Asker gidip ailesiyle 5 liraya orduevinde karnını doyurur. Polisin öyle bir olanağı bulunmadığı gibi aldığı üç kuruş geçimini sağlamıyor. Polisliğin standartlarının askerle aynı seviyeye çıkarılması gerekir. |
|
| | #7 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.573
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence saçma bir anket..... polisinde askerin de iyisi de vardır kötüsü bu kurumların iyi işleri de vardır kötü işleri de..... biri iç güvenlik sorumlusudur genelde diğeri dış...... karşılaştırma yapılması mantıksız bana göre David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 247
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne varsa askerde var Warlıqınla mı başlıyorum güne yoqsa yoqluğunla mı ? Adını duymak yetiyorsa bu kalbin alvlenmesine... O zaman warsın diyorum her saniye. |
|
| | #9 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.099
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:33477 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Polis ve Askeri Seviyorum asla sevgim bitmez Allah başımızdan eksik etmesin... . ![]() - Aşkın ve Herşeyin "G" Hali (= , Gökyüzü gibi birşey bu çocukluk / Hiçbir yere gitmiyor... |
|
| | #10 | |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.651
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:31796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
dostum ben polismi askermi ? diye sormadım.. Dikkat ettiysen açıklamamda ikisinide eşit tuttum sadece 2kuvvet için düşünceniz neler birbirlerinden üstünlüğü felan ne diye sormadım... Polis ve Askeri çok ama çok seviyorum asker olucam Allah'ın izniyle bir zaman sonra döndükten sonra polis olmak içinde uğraş vericem... ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. | |
|
| | #11 | |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.573
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Scнiивея (05-08-08) |
| | #12 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 259
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:2616 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Madem genel düşünce, düşüncemin özeti de şu : "Askerleri polislere oranla daha çok severim" Bir sivil polis benden kimliğimi çıkartmamı istedi, bense polis olduğundan emin olmak için kimliğini göstermesini istedim; bunun üzerine kafamı tokatladı. Bir başka polisin araya girmesi ile gösterdi kimliğini... Ee içlerinde adam gibi adam olanı da yok dersem yalan söylemiş olurum. Rütbeli askerlere özellikle rütbe yükseldikçe her zaman daha çok saygı duydum, polislere oranla duruşlarının daha güven verici ve samimi olduğunu düşünüyorum her ne kadar disiplini ağır bassa da. Bu arada askerle-polis aynı standartlara çıkarılamaz. Emniyet Teşkilatı İçişleri Bakanlığı'na dolayısıyla hükümete bağlıdır ve hükümetin görüşü teşkilat yapılanmasında önemli rol oynar. Ancak TSK'da çoğunlukta karakterli, sağlam duruş, değişmez prensipler v.s. söz konusudur. Bir Girdap Gibi Bir Girdap Gib Bir Girdap Gi Bir Girdap G Bir Girdap Bir Girda Bir Gird Bir Gir Bir Gi Bir G Bir Bi B . |
|
| | #13 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.552
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hadi bakalım, polis ve asker düşmanı hainlere gün doğdu, bakalım kim daha güzel küfredecek... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Dinlemeyeceksiniz biliyorum, O yüzden susuyorum... |
|
| | #14 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.393
Forum Gücü: 145 Forum Puanı:57946 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Poliside askeride severim arada kotu olanlari kuskusuz cikar manavin veya doktorunda ciktigi gibi hepsi insan sonucta.
![]() Selam doğru yolda gidenleredir Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık, Baygın gözlerimi aldı aydınlık, İçimde tıkandı, kaldı aydınlık, Bu aydınlık beni boğmak üzeredir. 1923 NFK Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter |
|
| | #15 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.233
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Polis konusunda biraz mesafeliyim.Çünki aşırı politizeler ve içlerindeki çürük elmaları ayıklayacak bir kurumları yok Askeri daha çok severim.Çok seçkin ve kaliteli insanlar.
Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #16 | |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 394
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:305 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
adaletsizlik çok fazla doğuda hiç bir askar kira da durmaz hepsi lojmanlarındadır ama polislerin % 70 i kira da duruyor adamların lojmanları lojman değil tatil köyü sanki M.Kemal ATATÜRK adminler pkk propagandası yapılmasına nasıl izin verebiliyor? | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Marcus T.CICERO (05-08-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |