Konu Seçenekleri
Eski 17-04-08, 03:46 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

linqin_parq - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.487
Teşekkür etti: 381
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:3923
linqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
popomundocular

internet üzerinden online kişilerle rol yapma oyunu

www.popomundo.com

Eski 17-04-08, 04:07 Çevrimdışı   #2
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.096
Teşekkür etti: 1.579
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:32323
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
cineem baak senin oyunun

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Mesaja teşekkür eden:
linqin_parq (17-04-08)
Eski 06-07-08, 22:33 Çevrimdışı   #3
Asistan

мєяνє - ait Avatar
Genel Mesajlar: 311
Teşekkür etti: 1.190
Forum Puanı:5765
мєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
kızlarım da hastası..sabahtan akşama kadar başındalarr.!

Beni anlayan uzağım olsa da yakınımdır. Beni anlamayan yakınım olsa da uzağımdır...
Eski 08-07-08, 02:10 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

linqin_parq - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.487
Teşekkür etti: 381
Forum Puanı:3923
linqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
мєяνє´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
kızlarım da hastası..sabahtan akşama kadar başındalarr.!
allah bağışlasın tabi bide allah kolaylık versin demeden edemicem

Eski 08-07-08, 02:12 Çevrimdışı   #5
Doçent
Düşünürler grubu

charisma_06 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.528
Teşekkür etti: 246
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:11676
charisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
ah bunda da karaketr satma olasada para kazansak .

Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik

ŞAFAK:460

11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE

Konu Seçenekleri