| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Portekiz-Türkiye maçında en kötü oynayan futbolcumuz kim?? | |||
| volkan | | 0 | 0% |
| hakan balta | | 3 | 10,00% |
| gökhan zan | | 2 | 6,67% |
| servet | | 0 | 0% |
| sabri(sonradan dahil oldu) | | 1 | 3,33% |
| emre belözoğlu | | 0 | 0% |
| mehmet aurellio | | 0 | 0% |
| hamit altıntop | | 0 | 0% |
| tuncay şanlı | | 21 | 70,00% |
| mevlüt | | 0 | 0% |
| nihat | | 1 | 3,33% |
| c.kazım | | 1 | 3,33% |
| emre aşık | | 1 | 3,33% |
| Oylayanlar: 30. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]() | Portekiz-Türkiye maçının en kötüsünü seçiyoruz
Ben gününde olmayan tuncayı tek geçerim
██21% MutLu =)) ███49% sinirli =C ████76% alkolik bier; █████89% Qarizma =dirol ██████100% Pich =protest |
|
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.468
Forum Gücü: 153 Forum Puanı:60226 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gokhan Zan Emre Asik Tuncay Emre Belozoglu
|
|
| | #3 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.552
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tuncayı tek geçerim...
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Dinlemeyeceksiniz biliyorum, O yüzden susuyorum... |
|
| | #4 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.983
Forum Gücü: 143 Forum Puanı:52274 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Takım genel olarak kötü bir oyun sergiledi.Kötüler çoğunlukta olduğundan , onları saymaktansa iyileri saymak daha mantıklı. ![]() Servet ve Aurelio... ![]() |
|
| | #5 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.342
Forum Gücü: 436 Forum Puanı:182039 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aurelio , Servet birazda Kazım vardı diğerleri felaket F.Terim dahil ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| Mesaja teşekkür eden: | machine (08-06-08) |
| | #7 |
| Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.483
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fatih Terim de ankette olsun
|
|
| | #8 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.057
Forum Gücü: 88 Forum Puanı:31089 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tuncay daha ilk yarıda çıkması gerekti. Emre hiçbirşey yapamadı. Koskaca nihat 1 tane şut çekmedi... HEPSİNİ GEÇTİM EN KÖTÜ TERİM'Dİ... Avrupa kupasından sonra TERİMSİZ TEMİZ MİLLİ TAKIM İSTİYORUM... ![]() Marksist ve Türk katilleri Lenin,Stalin,Engels ve Marks |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | machine (08-06-08), tutbenidüşmeden (08-06-08) |
| | #9 | |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 715
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:4468 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
██21% MutLu =)) ███49% sinirli =C ████76% alkolik bier; █████89% Qarizma =dirol ██████100% Pich =protest | |
|
| | #10 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 2.073
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:27885 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tuncay şanlı !
|Ř ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i |σ rtamı Bulmak Kolaydır Belki |σ lmasa da Bazen Yazma Fikri |κ arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ? |ΐ syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi |₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini |
|
| | #11 |
![]() ![]()
Teşekkür etti: 667
Forum Gücü: 43 Forum Puanı:15721 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet tuncay kötüydü ama bu onun sucu değil sakatlıktan yeni cıkmasına rağmen ısrarla oynatanfatih terim elinde arda gibi bir oyuncu varken tuncay da bu kadar kötüyken 90 dakika tuncaya sabredebilen fatih terim yıldıray gibi bir futbolcuyu kadrodan cıkartıp ( almanyada son haftaların en iyi performansını sergileyen) emre yi kadroda tutan( sanki fenerbahce ye transfer olduğundan dolayı rahat isteksiz olan) fatih terim daha saymaya kalksak devam edebileceğim ama anketi mahvetmeyeyim.Bu yüzden bence ![]() |
|
| | #12 |
Teşekkür etti: 3.819
Forum Gücü: 174 Forum Puanı:73526 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gökhan Zan.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Sönmüyor Ateşimiz.. Ama Alev Alev de Yanmıyor.. Ayrılık Zor Ama.. Beraberken de Olmuyor.. : )) |
|
| Mesaja teşekkür eden: | нѕуη (08-06-08) |
| | #13 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 791
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tuncay düşmeden oynayabilsendi daha iyi olurdu ama sürekli yerlerde gördüm çok kötü oynadı özellikle bil gol pozizyonunda düşmesi beni siinniiiirrrr etiiii ![]() ama sağlık olsun daha yeni başladık... .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| | #14 |
Teşekkür etti: 5.359
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69772 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nihat.
|
|
| | #15 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 247
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tuncay batırdı... Warlıqınla mı başlıyorum güne yoqsa yoqluğunla mı ? Adını duymak yetiyorsa bu kalbin alvlenmesine... O zaman warsın diyorum her saniye. |
|
| | #16 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.149
Forum Gücü: 100 Forum Puanı:37993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tuncay Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #17 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:198 ![]() ![]() ![]() |
tuncay, zan ve emre asik.. kazim gene ii oynadi arkadaslar adam topu aldimi gidiyordu |
|
| | #18 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.229
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10055 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Servet ve Aurelio... dısındakı herkes "Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler." guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN |
|
| | #19 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 473
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:11475 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tuncay Şanlı !
|
|
| | #20 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.233
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hakan Baltazar ı tek geçerim Fatih hoca ne akla hikmet onu oyuna koymuş anlamadım.Maç boyu boş boş gezindi durdu olumlu bir hareketini göremedim
Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |