DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü
Anket Sonuçlarını Göster: Portekiz-Türkiye maçında en kötü oynayan futbolcumuz kim??
volkan 0 0%
hakan balta 3 10,00%
gökhan zan 2 6,67%
servet 0 0%
sabri(sonradan dahil oldu) 1 3,33%
emre belözoğlu 0 0%
mehmet aurellio 0 0%
hamit altıntop 0 0%
tuncay şanlı 21 70,00%
mevlüt 0 0%
nihat 1 3,33%
c.kazım 1 3,33%
emre aşık 1 3,33%
Oylayanlar: 30. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 08-06-08, 00:15 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

machine - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.220
Teşekkür etti: 715
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:4468
machine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Portekiz-Türkiye maçının en kötüsünü seçiyoruz

Ben gününde olmayan tuncayı tek geçerim

GEÇMİŞE DELETE,GELECEĞE ENTER

---
çizgi film müzikleri resimleri

██21% MutLu =))
███49% sinirli =C
████76% alkolik bier;
█████89% Qarizma =dirol
██████100% Pich =protest
Eski 08-06-08, 00:46 Çevrimdışı   #2
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.428
Teşekkür etti: 5.468
RepForum Gücü: 153
Forum Puanı:60226
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Gokhan Zan
Emre Asik
Tuncay
Emre Belozoglu

υℓтяαѕℓαη
Eski 08-06-08, 00:48 Çevrimdışı   #3
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.131
Teşekkür etti: 2.552
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:25429
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
tuncayı tek geçerim...

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Dinlemeyeceksiniz biliyorum,
O yüzden susuyorum...
Eski 08-06-08, 00:49 Çevrimdışı   #4

Downloadiki

MrTcN1905 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.316
Teşekkür etti: 6.983
RepForum Gücü: 143
Forum Puanı:52274
MrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
gülümseme

Takım genel olarak kötü bir oyun sergiledi.Kötüler çoğunlukta olduğundan , onları saymaktansa iyileri saymak daha mantıklı.

Servet ve Aurelio...

Eski 08-06-08, 00:53 Çevrimiçi   #5
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.974
Teşekkür etti: 15.342
RepForum Gücü: 436
Forum Puanı:182039
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Aurelio , Servet birazda Kazım vardı diğerleri felaket F.Terim dahil

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden:
machine (08-06-08)
Eski 08-06-08, 00:55 Çevrimdışı   #6
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.302
Teşekkür etti: 15.205
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:90174
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Tuncay
Eski 08-06-08, 00:55 Çevrimdışı   #7
Doçent
Antikapitalistler

tutbenidüşmeden - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.081
Teşekkür etti: 2.483
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:8209
tutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Fatih Terim de ankette olsun

şimdi sen gidiyorsun ya herkes sana benzeyecek...
Eski 08-06-08, 01:26 Çevrimiçi   #8
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.124
Teşekkür etti: 3.057
RepForum Gücü: 88
Forum Puanı:31089
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Tuncay daha ilk yarıda çıkması gerekti.
Emre hiçbirşey yapamadı. Koskaca nihat 1 tane şut çekmedi...

HEPSİNİ GEÇTİM EN KÖTÜ TERİM'Dİ...

Avrupa kupasından sonra TERİMSİZ TEMİZ MİLLİ TAKIM İSTİYORUM...

Marksist ve Türk katilleri
Lenin,Stalin,Engels ve Marks
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
machine (08-06-08), tutbenidüşmeden (08-06-08)
Eski 08-06-08, 01:30 Çevrimdışı   #9
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

machine - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.220
Teşekkür etti: 715
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:4468
machine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
MrTcN1905´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Takım genel olarak kötü bir oyun sergiledi.Kötüler çoğunlukta olduğundan , onları saymaktansa iyileri saymak daha mantıklı.

Servet ve Aurelio...

kazım'ıda ekleyelim

GEÇMİŞE DELETE,GELECEĞE ENTER

---
çizgi film müzikleri resimleri

██21% MutLu =))
███49% sinirli =C
████76% alkolik bier;
█████89% Qarizma =dirol
██████100% Pich =protest
Eski 08-06-08, 01:31 Çevrimiçi   #10

Bölümünde deneyimli

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.754
Teşekkür etti: 2.073
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:27885
Řσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
tuncay şanlı !

_
ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i
rtamı Bulmak Kolaydır Belki
lmasa da Bazen Yazma Fikri
arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ?
syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi
|₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini

Eski 08-06-08, 01:33 Çevrimdışı   #11

LeGenT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.858
Teşekkür etti: 667
RepForum Gücü: 43
Forum Puanı:15721
LeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Evet tuncay kötüydü ama bu onun sucu değil sakatlıktan yeni cıkmasına rağmen ısrarla oynatanfatih terim
elinde arda gibi bir oyuncu varken tuncay da bu kadar kötüyken 90 dakika tuncaya sabredebilen fatih terim
yıldıray gibi bir futbolcuyu kadrodan cıkartıp ( almanyada son haftaların en iyi performansını sergileyen) emre yi kadroda tutan( sanki fenerbahce ye transfer olduğundan dolayı rahat isteksiz olan) fatih terim

daha saymaya kalksak devam edebileceğim ama anketi mahvetmeyeyim.Bu yüzden bence

Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
нѕуη (08-06-08), J.Mengele (08-06-08), Samson (08-06-08)
Eski 08-06-08, 03:47 Çevrimdışı   #12
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.919
Teşekkür etti: 3.819
RepForum Gücü: 174
Forum Puanı:73526
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Gökhan Zan..

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Sönmüyor Ateşimiz..
Ama Alev Alev de Yanmıyor..
Ayrılık Zor Ama..
Beraberken de Olmuyor..

: ))

Mesaja teşekkür eden:
нѕуη (08-06-08)
Eski 08-06-08, 07:18 Çevrimdışı   #13
Yard. Doçent
Spor grubu

KÜBÜŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.052
Teşekkür etti: 791
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7381
KÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmış
Ruhsal Durumum:
Tuncay düşmeden oynayabilsendi daha iyi olurdu ama sürekli yerlerde gördüm çok kötü oynadı özellikle bil gol pozizyonunda düşmesi beni siinniiiirrrr etiiii

ama sağlık olsun daha yeni başladık...

....
Ben sende seni sevdim
Avuçlarken yüzümü
Yahut dokunurken sessiz yar...

Ne yeminler bozdum
Geceler büyürken sensiz
Ne yeminler bozdum
Yıllar geçerken sitemsiz
Ne yeminler bozdum
Tarifi bile imkansız
Senin için ey karagül
Eski 08-06-08, 10:07 Çevrimiçi   #14
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.017
Teşekkür etti: 5.359
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69772
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Nihat.
Eski 08-06-08, 11:24 Çevrimiçi   #15
Yard. Doçent

Sp@vVn - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.361
Teşekkür etti: 247
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:2915
Sp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
tuncay batırdı...

Warlıqınla mı başlıyorum güne yoqsa yoqluğunla mı ?
Adını duymak yetiyorsa bu kalbin alvlenmesine...

O zaman warsın diyorum her saniye.
Eski 08-06-08, 12:17 Çevrimiçi   #16
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.653
Teşekkür etti: 2.149
RepForum Gücü: 100
Forum Puanı:37993
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
tuncay

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 08-06-08, 12:17 Çevrimdışı   #17
Asistan
Genel Mesajlar: 229
Teşekkür etti: 2
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:198
asker_68 ara sıra gören oluyorasker_68 ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
tuncay, zan ve emre asik..

kazim gene ii oynadi arkadaslar adam topu aldimi gidiyordu

Lanet Olsun Benim İçimdeki Bu İnsan Sevgisine...
Eski 08-06-08, 15:57 Çevrimdışı   #18
Doçent
Huzur Pınarı

agulasor - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.595
Teşekkür etti: 1.229
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:10055
agulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmış
Servet ve Aurelio...

dısındakı herkes

"Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler."

guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN
Eski 08-06-08, 16:11 Çevrimdışı   #19
Asistan
Genel Mesajlar: 484
Teşekkür etti: 473
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:11475
кємαℓιѕтüяк Rep olayını aşmışкємαℓιѕтüяк Rep olayını aşmışкємαℓιѕтüяк Rep olayını aşmışкємαℓιѕтüяк Rep olayını aşmışкємαℓιѕтüяк Rep olayını aşmışкємαℓιѕтüяк Rep olayını aşmışкємαℓιѕтüяк Rep olayını aşmışкємαℓιѕтüяк Rep olayını aşmışкємαℓιѕтüяк Rep olayını aşmışкємαℓιѕтüяк Rep olayını aşmışкємαℓιѕтüяк Rep olayını aşmış
Tuncay Şanlı !
Eski 08-06-08, 17:51 Çevrimdışı   #20
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.922
Teşekkür etti: 1.233
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:8904
_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Hakan Baltazar ı tek geçerim Fatih hoca ne akla hikmet onu oyuna koymuş anlamadım.Maç boyu boş boş gezindi durdu olumlu bir hareketini göremedim

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"

Konu Seçenekleri