| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi ![]() | * Poseidon, Zeus'un kardeşidir. Denizler tanrısıdır (Neptün). * Poseidon, balistik ve stratejik güdümlü mermi * Poseidon, bir Amerikan filmi. benim yıLLardır kuLLanmış oLdqm Nickimdir!.. Ne mutLu oNa! (: ... .. . uA Pamukkale !! " Esra'm " !! PoseidoN Galatasaray Terbiyesi.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.651
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:31796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ßana hep Romalı bir asker ismini hatırlatiyor.. ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 176
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1699 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kendi kızına asık olan kısı kızını atlantis'e saklıyarak atlantiside sulara gömmüstür |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.573
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
üç çatallı bir mızrağı olan aksi ve yaşlı deniz tanrısı'dır.robert krugmann 'ın odesa adlı kitabında zaman zaman zeus bile poseidon dan çekinir.... hulusi kentmen'in biraz daha kötü ve mistik halidir.... David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.055
Forum Gücü: 88 Forum Puanı:31089 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eski bir çizgi filmi diye hatırlıyorum...
![]() |
|
| | #7 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 631
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8501 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | age of mıtolojıyı hatırlıuyorum Everything is Changed ![]() |
|
| | #8 |
| Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.483
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hades'in de gardaşıdır
|
|
| | #9 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.552
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yunan mitolojisinde bir tanrı. şekil bişeydir...
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Dinlemeyeceksiniz biliyorum, O yüzden susuyorum... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |