| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]() | Power ranger Küçükken çok izLediğim bir dizi ![]() Renk renk oLurdu bunlar ![]() RobottuLar,hayvana dönüşürlerdi ![]() ÇizgifiLmi de vardı hatırLarım ![]() En çok pembeyi severdim ![]() Oyuncağı bile vardı ![]() Bide atari oyunu da vardı bende ![]() Çok zevkLi bişeydi bayıLa bayıLa oynardım ![]() Sonra çocuklara kötü örnek diye kaLdırıldı ![]() Hey gidi . Kurtar beni,kutsar qbi . . Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!) ((: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Bir Ben Eksiktim (29-07-08) |
| | #2 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.147
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rita vardı cadımsı bir şey ![]() Benim favorim beyazdı sonradan gelmişti ama yeşili de severdim ![]() gogogogogogo reeeencııırrrss böle bişi vardı sanırım ![]() ama power ranger değil s'yi unutmussun ... |
|
| | #3 |
| storm_fatih Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.937
Forum Gücü: 208 Forum Puanı:82732 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Işte Bunlar ![]() Hiç Izlemedım Herhalde :S ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #4 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.528
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ayy unutmuşum ![]() L'etranger'ı da çağrıştırıyo bu arada ![]() . Kurtar beni,kutsar qbi . . Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!) ((: |
|
| | #5 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.147
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Siyah nerde ![]() Nasıl beni ... |
|
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.131
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90245 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Doctor Power Ranger's diyede sloganları vardı GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #7 |
| storm_fatih Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.937
Forum Gücü: 208 Forum Puanı:82732 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Burda Her Rengı War ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | interlude (29-07-08) |
| | #8 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 246
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:11676 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
beyaz olanı tom pemde olanı kimberliydi herhalde adları :S
Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik ŞAFAK:460 11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE ![]() |
|
| | #9 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.159
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ahh ahh ne izlerdik bunları
Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
|
| | #10 |
| Profesör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.578
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:8212 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
go go power rangerssss ![]() ![]() ![]() sacma bı fılmı vardı yaaaa ![]() Sevda dünü siLmek, Yarını istememek, Şimdiyi yaşamaktır...Bak şimdi rüzgara karşı koyan yaprağa,O da bir zamanlar yukarıdan bakardı şimdi altında olan toprağa...! C'est la vie... |
|
| | #11 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.579
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:32323 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yesille beyaz ranger cok hosuma giderdi benim aaah ne günlerdi beee dısarı cıkar bunların oyununu oynardık arkadaslarla ![]() ayrıca atari oyununu sevmezdim Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... Konu Bir Ben Eksiktim tarafından (29-07-08 Saat 19:03 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #12 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.651
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:31796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | renga renk taksimden sapa yollara dönüldüğünde karşımıza çıkan cinsten hoplayan zıplayan ilginç yaratıklar.. Bir ara maskeleri bile vardı diye hatirliyorum... ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #13 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.552
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eskiden izlediğim saçmalıklardan biri... Kağıttan bişeyleride vardı, onları biriktirirdik... Hatta Cine5 bunun yüzünden sansür yemişti.... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Dinlemeyeceksiniz biliyorum, O yüzden susuyorum... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |