| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]() | Pringles
kutulu cips.3-5 Yılda 1 kere yediğim cips.Fiyatından dolayı heryerde bulunmuyor.Ama tadı çok güzel gerçektende.çok da güzel bi slogani var... once u pop u can't stop...
... |
|
| | #2 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.475
Forum Gücü: 54 Forum Puanı:19754 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ha patsito ha pringles ne farkeder ![]() bi cipse o kadar para vercek kadar şapşal değilim ben |
|
| | #3 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.552
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilk defa star gazetesi ilk çıktığı sene yemiştim. oda bir adet. çıtır çıtırdı. ne manyaklar vardı, pringles için sabahın kör karanlığında sıcak yataklarından kalkıp uzanın pohpohladığı starın dağıttığı beleş patates cipslerini kapmak için millet birbirini cips niyetine yemişti. ama ben kalkmadım. evet gururla söylüyorum; o sabah okula gittiğimde arkadaşım bana bir tane ikram etti, onun haricinde ağzıma bile sürmedim. çünkü gazeteye kıldım ve o kıllık -bana pringles yedirtmeyerek- şimdi bile etkilerini gösteriyor. beleş mezar bulsa yatacak olan halkımız bugünkü şartlarda böyle bir kampanyanın yolunu 4*4 gözle beklemektedir. [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Dinlemeyeceksiniz biliyorum, O yüzden susuyorum... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |