| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | Bunlar genelde profilinizde yasarlar ve siz asla tanımazsınız.Çoğunluğunun forumda paylaşılmıs herhangi bir konuları ya da mesajları yoktur Ve daha bir çok kişinin profillerinde de görebilirsiniz bu kişileri besleyin onları arada bir peynir filan atın ... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | ceres16 (09-08-08), Unfaithful (09-08-08) |
| | #2 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 91
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:2026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ayy ben korkarım anneciiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm beni yormayın beni kırmayın anlamassanız kalsın hiç dokunmayın ............................... |
|
| | #3 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.579
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:32323 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
genelde mesajları "selam tanısalım mı?" dır Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.131
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90245 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Birde ben arkadaş olmak istiyorum seninle derler Genelde cocukturlar ![]() inatla sohbet alanına cevirirler,ben bir uye yuzuden kapattım ziyaretci mesajları rahatladım sizlerede tavsiye ederim GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #5 |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.655
Forum Gücü: 52 Forum Puanı:20732 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende çok var
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |