| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() O Şimdi Asker | PsicoManiaCc Sorguya Hoşgeldin Yabancı ![]() ![]() Korkma, Senin gibi bir çok kişi geldi, geçti bu odadan... Oyunu Kurallarına göre oynuyacaksın, Sorulan soruları Eksiksiz Cevaplandıracaksın. Sana 1 Hafta süre Seni izliyor olucam Heran Ensendeyim haberin olsun...İlk Sorun ; Ne, Nerede, Niçin, Nezaman, Nasıl = E-Dana ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | PsicoManiaCc (06-05-08), _buse_ (10-05-08) |
| | #2 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 704
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fobilerin nelerdir ? ....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
| Mesaja teşekkür eden: | PsicoManiaCc (06-05-08) |
| | #3 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 500
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:3653 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hoşbulduk efendim fobilerimle başlayalım. yükseklik küçük kapalı yer küçük böcekler !!GamE IS OveR!! ![]() |
| | #4 |
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
avatarındaki adam kim saçma ama merak ettim
....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
| | #5 |
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:3653 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | adı sylar heroes dizisinden bir karakter kötü adam ama !!GamE IS OveR!! ![]() |
| | #6 |
teşekkürler olsun ama çok karizma biri ....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
| | #7 |
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:3653 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bencede dvasında haklı olduğu için savunuyorum onu ![]() neyse soru bekleyelim burda biz. !!GamE IS OveR!! ![]() |
| | #8 |
isim ne dir okuyomusun okuyosan hangi bölüm
....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
| | #9 |
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:3653 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ismim oğuzhan evet okuyorum izmirde bir anadolu lisesi son sınıf öğrencisiyim. hayırlısıyla öss ye gircez artık !!GamE IS OveR!! ![]() |
| | #10 | |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.084
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:12706 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
neden Ad grubu? Alıntı:
"Ты трус, ты вор, ты арменин!" А.С.Пушкин Konu Jen tarafından (06-05-08 Saat 19:12 ) de değiştirilmiştir.. | |
| | #11 |
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:3653 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ad demek istediğini düşünerek cevaplıyorum. Atatürkçü-Atatürk izinde yürüyen laik demokratik ve sosyal bir hukuk devleti çerçevesinde bu eylemi gerçekleştirmek atatürkçü düşüncenin yok olmasını engellemek amacıyla bu guruptayım. uzun ve komplike bir cevap mı oldu ne !!GamE IS OveR!! ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #12 |
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:3653 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hee bu arada ben ilk soruyu görmeden bodozlama girmişim. Ne, Nerede, Niçin, Nezaman, Nasıl = E-Dana valla uzun zaman oldu mp3 için mi ne girmiştim siteye uğraştık didindik falan işte böle baktık sevdik takılmaya başladık forumda orda burda yaılar yazdık falan işte eğlendik bu yani e-dana !!GamE IS OveR!! ![]() |
| | #13 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 5.099
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:28471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sewdiğin yemekler neler ![]() konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen... yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem... ![]() |
| | #14 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 4.284
Forum Gücü: 70 Forum Puanı:26518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | wayyy pisiko syler burdaymışşşş... sorular geliyooooo o zaman ![]() Dünya üzerinde Neleri değiştirmek isterdin? (yanlış olarak gördüklerinden.....) |
| | #15 |
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:3653 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sevdiğim yemekler açıkcası konuşayım hazır yemek tutkunu gibi birşeyim yani fast-food-iskender ve türvleri- mantı- kurufasulye pilav -bezelye-yuvalama- şu an aklıma gelenlerafyet olsun !!GamE IS OveR!! ![]() |
| | #16 | |
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:3653 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
burdayız be başlayalım bakalım neleri değiştirrdik. 1, göztepe kalkacak..(yok yav kalsın ülkeler savaşacağına ksk-göz göz taraftarı kendi kavgasına devam etsin daha iyi) 2- sömürgeci ve empelyalist sistemi kaldırırdım 3- IMF yi kaldırırdım 4- Türkiyede yeni bir yönetim olurdu ve dış borcu ve dışa bağımlılığı kaldırrıdım. 5- dünyayı açlık felaketinden kurtarmak için bencilliğe son verir paylaşımcı bir sisteme giderdim. 6-ülkeler arası savaşları ve arkadan arkaya iş çevirmeyi yok ederdim. 7- empelyalist istemin 3. dünya ülkesi dediği ülkeleri kalkındırıp tüm dünyayı 1. dünya ülkesi yapardım aslında yapılacak çok şey var sperman ksk ama öncelikle bunları yapardım. !!GamE IS OveR!! ![]() | |
| Mesaja teşekkür eden: | unfortunate (06-05-08) |
| | #17 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 458
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:897 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hangi takim?
|
| Mesaja teşekkür eden: | PsicoManiaCc (08-05-08) |
| | #18 |
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:3653 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pek futbolla alakam yok ama yinede galatasarayı destekliyorum.... !!GamE IS OveR!! ![]() |
| | #19 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 446
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:5932 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a$ık mısın ??
Korkutmaz ßeni en korkunçh kabusLar. ßenim kaßusLardan daha korkunçh gerChekLerim war! ü$ütmez ßeni iLikLerime i$Leyen sogukLar. ßenim $imdi ßuzLardan daha soquk ßir kaLßim war..!! ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: | PsicoManiaCc (08-05-08) |
| | #20 |
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:3653 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | duruma göre değişir aşkım şu an için aşık değilim ama gerçek anlamda aşık olduğum zaman herşey farklı olur yani hakikaten aşka düşmüş olurum. ama genelde şıpsevdi birisiyim !!GamE IS OveR!! ![]() |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |